Karsai gyeprács a Zöldfal Zrt. kínálatában

Karsai gyeprács a Zöldfal Zrt. kínálatában

A gyeprács alkalmazása számos előnyhöz vezet

Hogyan lehet kiváló minőségű vízáteresztő útburkolatokat létrehozni?
Felső, talajmegerősítő felületként használva kiváló útburkolati alternatívaként ajánlják a cég által gyártott és forgalmazott műanyag gyeprácsot. A gyeprács felhasználása során egy olyan felület hozható létre, mely többfajta igényt kielégítő térburkolási funkciót lát el.
Vízáteresztő talajmegerősítés 100%-ban újrahasznosított műanyagból. Magyar tervezésű, innovatív rendszer.

Miért hasznos a gyeprács?
A gyeprácsnak köszönhetően könnyen és gyorsan létrehozhatunk parkolókat, autóutakat vagy járdákat. A gyeprács rácsszerkezete elosztja a terhet, növeli a talaj teherbíró képességét, így alkalmas járművek által használt utak kialakítására. Hatékonyan stabilizálja a talajt és megakadályozza a talajeróziót. Úgy rögzíti a talaj felszínét, hogy a rácslyukakban ki tud nőni a fű, de a talaj levegőhöz jutását nem gátolja és el tud szivárogni az eső valamint az olvadó hó, ezáltal tócsamentes felületet biztosít. A nagyméretű gyepkamrák nagy felületű füvesítést tesznek lehetővé.

A gyeprács a vakond ellen is védelmet nyújthat, mivel megnehezíti számukra a talaj feltúrását. Továbbá a kutyák sem tudnak gödröket ásni, így a rács megvédi a fű gyökerét. Az anyagának köszönhetően a meleg, száraz időben sem forrósodik fel, így nem ég ki a fű. A műanyag gyeprács telepítése egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Karsai gyeprács a Zöldfal Zrt. kínálatában
Karsai gyeprács a Zöldfal Zrt. kínálatában

Hogyan telepíthető a gyeprács?
A gyeprács elemek kis súlyuk és méretük miatt, az oldalukon lévő karmok segítségével könnyen összepattinthatóak. A gyeprács lefektetése a talajra nem bonyolult, akár házilag is kivitelezhető és még szegély kialakítására sincs szükség. Nagyobb teherbírása érdekében szükséges – a talaj minőségétől függően – a talaj megfelelő aládolgozása, előkészítése. Műanyag alapanyaga révén könnyen méretre vágható. A gyeprács elemekből 1m² terület lefedésére szükséges mennyiség már előre össze van pattintva, így rövid idő alatt nagy területet lehet vele lefedni. Parkolók, gépjármű beállók, járdák kialakítására kiváló opció és tetszés szerint gyeppel vagy kaviccsal feltölthető. Nagy teherbírással rendelkezik. 

Hogyan szállítható a gyeprács?
40×40cm méretének és könnyű súlyának köszönhetően nagy előnye, hogy önsúlya 6 kg négyzetméterenként, így a szállítás és raktározása is költséghatékony. Kisebb felületek lefedéséhez szükséges mennyiség elszállítását, akár egy személy is el tudja végezni. Nagyobb mennyiség szállítása raklapon történik: 1 raklapon 240 darab, (6 darab előre összeillesztve) 40 m² felület lefedésére elegendő gyeprács van.

Hogyan lehet gondozni a gyeprácsot?
Minimális gondozást igényel, mert ellenáll az extrém külső környezeti és időjárási körülményeknek. A termék UV stabilizátorral készül. A füvesített terület is ugyanúgy, fűnyíró géppel gondozható.

Hol ajánlott alkalmazni a gyeprácsot?
Sokoldalú talajerősítés, vízáteresztő, állandó felület kialakítására alkalmas: járdák, járófelületek és autóbeállók kialakítása a kertben, parkolók, sétálóutak, sportpályák, golfpályák, lovardák, rendezvények, vásárok terepkialakítására, tehergépjárművek, építkezések, ipari létesítmények, hangár előtti utak, helikopter és kis repülőgépek kifutópályájának tereprendezésére alkalmas.

Karsai gyeprács a Zöldfal Zrt. kínálatában
Karsai gyeprács a Zöldfal Zrt. kínálatában
A hírben szereplő termékek
Karsai gyeprács
 
Karsai gyeprács

Magyar tervezésű innovatív rendszer, sokoldalú talajerősítés, vízszintes, stabil és vízáteresztő burkolattal, melynek köszönhetően a felület tócsamentes marad. Nagy teherbírása miatt ellenáll az extrém külső környezeti és időjárási viszonyoknak. Telepítése egyszerű és költséghatékony, újrahasznosíthatóságának köszönhetően környezetbarát.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Karsai gyeprács sáv jelölő
 
Karsai gyeprács sáv jelölő

A gyepráccsal lerakott felületen jelző sáv hozható létre használatával, a kijelölt rész jól látható, figyelem felkeltő lesz. A rácsszerkezetbe illeszkedik, pattintással lehet bele helyezni telepítés előtt. Gyepráccsal ellátott parkolóhelyek kijelölésére, rendezvényeken útvonal jelölésre, kis repülőgépek kifutópálya útvonalának jelölésére is alkalmazható. Nagy előnye, hogy a Telepítése könnyű és gyors.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Új jelölő sáv Karsai gyeprácshoz
Új jelölő sáv Karsai gyeprácshoz
A Karsai gyeprács kiegészítő rendszereleme
Új jelölő sáv Karsai gyeprácshoz
Kategóriák
Térburkolatok, útszegélyek
Térburkolatok, útszegélyek
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...