Már kapható a HAJDU Zrt. legújabb terméke

Az Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhetőek

Már a boltokban van a HAJDU legújabb fejlesztése, az Aquastic Flat termékcsalád. A HAJDU legújabb zártrendszerű lapos forróvíztárolói duplatartályos kivitelben kaphatóak. A cég garantálja a fogyasztók számára a már megszokott HAJDU minőséget.

A termék modern külsejét a magas fényű nanokerámiás felületkezelt külső fémpalást adja, belső tartályának felülete pedig titánium tartalmú tűzzománc - ez segít megóvni a készüléket a korróziótól.

Az Aquastic Flat függőlegesen és vízszintesen egyaránt elhelyezhető, akár beépített szekrénybe is felszerelhető, így igazán helytakarékos. Keskeny készülék, a faltól való kiállása a fele a hagyományos kiviteleknek.

A HAJDU fontosnak tartotta a fejlesztések folyamán, hogy olyan termékekkel tudjanak előállni, melyek praktikusságuk mellett energiatakarékosak is. A berendezések vezérelt áramról is működtethetőek, és egybeépített szabályozóval, korlátozóval vannak felszerelve.

A HAJDU 2 év teljes körű, és 7 év tartálygaranciát vállal a termékekre.

Az értékesítési pontokról bővebb információt a HAJDU Zrt. weboldalán, az "Értékesítési pontok" címszó alatt talál.

Az Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók részletes termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók
 
Aquastic FLAT elektromos forróvíztárolók

Az Aquastic FLAT modellek olyan keskeny készülékek, melyek faltól való kiállása fele a hagyományos kiviteleknek. Beépített szekrénybe is felszerelhetőek. Nagy előnyük, hogy függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt feltehetőek a falra. Energiatakarékos, vezérelt áramról működtethető berendezés, egybeépített automatikus korlátozó-hőfokszabályzóval szerelve. A készülék külső burkolata magas fényű, nanokerámiás felületkezelt acéllemez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos melegvíztárolók
Elektromos melegvíztárolók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...