Már kapható a HAJDU Zrt. legújabb terméke

Az Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhetőek

Galéria
Galéria
Már a boltokban van a HAJDU legújabb fejlesztése, az Aquastic Flat termékcsalád. A HAJDU legújabb zártrendszerű lapos forróvíztárolói duplatartályos kivitelben kaphatóak. A cég garantálja a fogyasztók számára a már megszokott HAJDU minőséget.

A termék modern külsejét a magas fényű nanokerámiás felületkezelt külső fémpalást adja, belső tartályának felülete pedig titánium tartalmú tűzzománc - ez segít megóvni a készüléket a korróziótól.

Az Aquastic Flat függőlegesen és vízszintesen egyaránt elhelyezhető, akár beépített szekrénybe is felszerelhető, így igazán helytakarékos. Keskeny készülék, a faltól való kiállása a fele a hagyományos kiviteleknek.

A HAJDU fontosnak tartotta a fejlesztések folyamán, hogy olyan termékekkel tudjanak előállni, melyek praktikusságuk mellett energiatakarékosak is. A berendezések vezérelt áramról is működtethetőek, és egybeépített szabályozóval, korlátozóval vannak felszerelve.

A HAJDU 2 év teljes körű, és 7 év tartálygaranciát vállal a termékekre.

Az értékesítési pontokról bővebb információt a HAJDU Zrt. weboldalán, az "Értékesítési pontok" címszó alatt talál.

Az Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók részletes termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Aquastic elektromos forróvíztárolók

Az Aquastic zártrendszerű forróvíztároló, fali függőleges kivitel. A hegesztett acéllemez tartály elsődleges korrózióvédelmét speciális titánium tartalmú tűzzománc bevonat, másodlagos védelmét a magnézium aktív anód biztosítja. Ezen konstrukciós megoldás garantálja a tartály kitűnő korrózióvédelmét, még agresszív (lágy) vizek esetén is. A tároló hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőtartását. A készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas, melynek külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Elektromos melegvíztárolók
Elektromos melegvíztárolók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...