proidea.hu online termékinformációs katalógus

Már kapható a HAJDU Zrt. legújabb terméke


2016. szeptember 06.

Az Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhetőek

Már a boltokban van a HAJDU legújabb fejlesztése, az Aquastic Flat termékcsalád. A HAJDU legújabb zártrendszerű lapos forróvíztárolói duplatartályos kivitelben kaphatóak. A cég garantálja a fogyasztók számára a már megszokott HAJDU minőséget.

A termék modern külsejét a magas fényű nanokerámiás felületkezelt külső fémpalást adja, belső tartályának felülete pedig titánium tartalmú tűzzománc - ez segít megóvni a készüléket a korróziótól.

Az Aquastic Flat függőlegesen és vízszintesen egyaránt elhelyezhető, akár beépített szekrénybe is felszerelhető, így igazán helytakarékos. Keskeny készülék, a faltól való kiállása a fele a hagyományos kiviteleknek.

A HAJDU fontosnak tartotta a fejlesztések folyamán, hogy olyan termékekkel tudjanak előállni, melyek praktikusságuk mellett energiatakarékosak is. A berendezések vezérelt áramról is működtethetőek, és egybeépített szabályozóval, korlátozóval vannak felszerelve.

A HAJDU 2 év teljes körű, és 7 év tartálygaranciát vállal a termékekre.

Az értékesítési pontokról bővebb információt a HAJDU Zrt. weboldalán, az "Értékesítési pontok" címszó alatt talál.

Az Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók részletes termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
További hírek az Elektromos melegvíztárolók termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  HAJDU  Aquastic  Flat  elektromos  forróvíztároló  melegvíztároló  direkt  vízszintes  függőleges