proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kamstrup USB Meter Reader


2009. november 13.

Újdonság a Comptech Kft. forgalmazásában

A Kamstrup USB Meter Reader lehetővé teszi a gyors és egyszerű adatkiolvasást a rádió modullal ellátott Kamstrup fűtési/hűtési hőfogyasztásmérőből, vízmérőből, elektromos fogyasztásmérőből ISM szabad frekvencián.

Előnyei:
  • Kamstrup fűtési/hűtési hőmennyiségmérő, vízmérő és elektromos fogyasztásmérő vezeték nélküli kiolvasása
  • Kiolvasás időtartama csak 3-5 másodperc
  • Üzembe helyezési idő csak 15 perc
  • 800 mérőig alkalmazható a rendszer
Kamstrup USB Meter Reader

Minden egyes fogyasztásmérő adatait létre kell hozni a PC programban. Rögzítendő a gyári szám és a telepítési címe, ha van ilyen. Ha a rendszer a több fogyasztásmérőt tartalmaz, mint amennyit egy USB Reader kezelni tud (max 200), a fogyasztásmérők csoportosíthatók és hozzákapcsolhatók a megfelelő USB Readerhez.

A fogyasztásmérők adatait tartalmazó lista átküldhető az USB Reader készülékbe, ha az csatlakozik a számítógéphez, vagy vezeték nélküli módban is átküldhető, ha csatlakoztatva van egy USB tápegységhez. A tápegység lehet Kamstrup Power Pack2) (tápegység) vagy bármely más típusú szabványos USB tápegység.

Ha több, mint egy USB Readert használunk célszerű úgy eljárni, hogy egy USB Readert állandóan a PC-be telepíteni. Ily módon az adatcsere (mérő listák és a kiolvasott adatok) vezeték nélküli kapcsolatban valósul meg gyorsan és automatikusan.

Az energiatakarékosság érdekében az USB Reader beépített mozgásérzékelőt tartalmaz, mely automatikusan kikapcsolja az eszközt, ha az nincs mozgásban, vagy ha valamennyi fogyasztásmérő kiolvasásra került.

Az USB Reader eszköz a jövőben frissíthető új funkciókkal, amely letölthető a Kamstrup honlapjáról .

A Kamstrup USB Meter Reader-rel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Comptech  Kamstrup  USB  Meter  Reader  adatkiolvasó  fogyasztásmérő  vízmérő