proidea.hu online termékinformációs katalógus

Erős és sokoldalú - új ERE raklapszállító targonca


2017. június 22.

Az ERE megbízhatóan működik, rendkívül fordulékony és ráálló platformjával kényelmes kezelést biztosítRaktárában vagy üzletében hosszabb útvonalakon kell az árut szállítani? És mindemellett szeretne hatékonyabban dolgozni? Akkor Önnek az új ERE raklapszállító targonca a megfelelő anyagmozgató eszköz.

Erős szerkezetének köszönhetően az ERE nemcsak megbízhatóan működik, hanem rendkívül fordulékony és ráálló platformjával kényelmes kezelést biztosít. Ideális megoldás, ha nagy teljesítményre van szüksége. Állítsa össze igényei szerint - árurakodásra, szállításra és különböző más alkalmazásokra - az Önnek legmegfelelőbb gépet!

Tekintse meg, mi mindent tud az ERE:Az új ERE raklapszállító targonca előnyei:
 

Erős és megbízható

Az erős acélváznak köszönhetően az ERE elektromos raklapszállító megbízható és biztonságos kezelést garantál. Ezért az ERE optimálisan alkalmazható a rámpákon, valamint a raklapszállítás során.
 

Sokoldalú és variálható

Állítsa össze igényei szerint - árurakodásra, szállításra és különböző más alkalmazásokra - az Önnek legmegfelelőbb gépet! Kombinálja a ráállós raklapemelőt az Ön igényeire szabottan és válasszon négy különböző platformból. 50 felszereltségi opció áll rendelkezésére, többek között például a positionCONTROL opció, melynek használatával akár 15%-kal nagyobb teljesítményt érhet el a versenytárs gépekhez képest.
 

Gyors és hatékony

Nem ok nélkül nevezik az ERE típust "gyorsfutónak". Az elektromos palettaszállító 14 km/h sebességével a leggyorsabb gép a piacon. A drivePLUS opcióval akár 19%-kal növelhető a rakodási teljesítmény a versenytárs gépekhez képest.
 

Fordulékony és kompakt

Az ERE palettaszállító a legrövidebb ráálló platformos gép a piacon. A ráálló platform ellenére szűk helyeken is ideálisan alkalmazható. Legyen szó teherautók be- és kirakodásáról, nehéz terhek hosszú útszakaszon történő szállításáról vagy a legkülönbözőbb típusú áru komissiózásáról: mindez gyerekjáték az ERE raklapszállító targoncának.
 

Energiahatékony

Az ERE raklapszállító targonca komponensei az elődjéhez képest tökéletesebben lettek összehangolva, így a legújabb generációs ERE jelentősen, akár 23%-kal kevesebb energiát fogyaszt (a versenytársakhoz képest). Használja ki a lítiumion akkumulátor használatának előnyeit: gyors töltési idő, karbantartásmentesség és hosszú élettartam - ezek a Li-ion technológia legfőbb előnyei a hagyományos akkumulátorokkal szemben.
 
További előnyök:
  • erős vázszerkezet a nagyobb igénybevételű alkalmazásokhoz
  • 14 km/h sebességével a piacon elérhető leggyorsabb raklapszállító
  • igény szerint egyedileg konfigurálható a rendelkezésre álló legkülönbözőbb opciók segítségével
  • a piacon elérhető legrövidebb gép
és még sok minden más.


Amennyiben kíváncsi az új ERE raklapszállító targonca adataira, letölthető műszaki adatlapjára, kattintson az alábbi terméksorra, Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Jungheinrich Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Infografika letöltése
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Vendel Park, Tormásrét u. 14.
Telefon: +36 23 531 500
Fax: +36 23 531 501
E-mail:
Web: www.jungheinrich.hu
Értékesítés
  +36 23 531 500
   
   
   
Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből. A Jungheinrich Hungária Kft. Magyarországon piacvezető, felkészült partner az üzemen belüli logisztika területén.

Termékek, szolgáltatások:
Kézi raklapemelők, elektromos gyalogkíséretű raklapszállítók, elektromos, dízel- és gázüzemű villástargoncák, tolóoszlopos targoncák, komissiózók, magasraktári targoncák, vontatók, vontatmányrendszerek
Állványrendszerek, raktárberendezések
Logisztikai megoldások: automatagépek, felrakógépek, logisztikai szoftverek, digitális megoldások
Szolgáltatások és szervizprogramok: használt targoncák, bérlet, teljes körű szerviz, alkatrészellátás, flottamenedzsment, tanácsadás, pénzügyi szolgáltatások
Jungheinrich Profishop, webáruház: www.jungheinrich-profishop.hu
Több mint 80 szerviztechnikussal a Jungheinrich országos lefedettséget nyújt a szerviz területén.
További hírek a Targoncák, szállítókocsik termékkategóriában
További hírek a Raktártechnika termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Jungheinrich  ERE  raklapszállító  targonca  palettaszállító  ráálló  platform  komissiózás  anyagmozgatás