Jungheinrich Floor-Spot - Nagyobb biztonság a raktárban a nehezen belátható területeken

A Floor-Spot figyelmeztető fényjelzésnek köszönhetően a targoncák időben észlelhetőek

Amikor a targonca szűk és nehezen belátható állványfolyosóból hajt ki, sokszor veszélyesen közel kerül a gyalogosokhoz. Baleset esetén legtöbbször a dolgozók a szenvedő alanyok. Ennek az egyszerű fényjelzésnek a használatával a gyalogosan közlekedő dolgozó már előre látja, mikor közlekedik a targonca a folyosóból kifelé.

A Floor-Spot egy figyelmeztető piros/kék jelzést vetít a padlóra.
Az állványfolyosók vége és a kereszteződések olyan helyek a raktárban, ahol gyakrabban fordulhat elő baleset. Különleges biztonsági intézkedésekkel megóvható a dolgozók egészsége és a raktár biztonsága fenntartható. A Jungheinrich Floor-Spot közvetlenül nagyobb biztonságot nyújt, és egyszerűen segít a balesetek megelőzésében.

A Floor-Spot egy optikai figyelmeztető berendezés, amely a rosszul belátható kereszteződésekben és állványfolyosókban a targonca előtt vagy mögött kb. 5 méterre egy vörös/kék figyelmeztető fényt vetít. A gép előtti és mögötti vörös/kék fény segít abban, hogy a dolgozók rossz látási körülmények között is időben észleljék a targoncát.

A Floor-Spottal a targoncák időben észlelhetőek a többi targonca és a gyalogosan közlekedő dolgozók számára. Segítségével a veszélyhelyzetek időben felismerhetőek és csökken a balesetveszély. Ön is növelheti alkalmazásával raktárának biztonságát, valamint megelőzheti a károkat.

A különböző talajtípusok és látási viszonyok miatt két színben, kék és piros színekben érhető el a termék. Igény szerint a Floor-Spot üzemeltethető a menetirány kapcsolóval együtt - azaz automatikusan bekapcsol előre -, vagy éppen hátramenetben. A Floor-Spot opcionálisan valamennyi Jungheinrich targoncára felszerelhető.


Ha a Floor-Spot egy optikai figyelmeztető berendezéssel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Jungheinrich Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Targoncák, szállítókocsik
Targoncák, szállítókocsik
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...