A Jungheinrich ERD 220i elektromos raklapemelő díjazott újításai

A Jungheinrich ERD 220i elektromos raklapemelő díjazott újításai

Kompakt kialakítás, robusztus felépítés, maximális funkcionalitás

A Jungheinrich ERD 220i modellje 2022. június 30-án a müncheni BMW rendezvényközpontban elnyerte az IFOY, azaz Az Év Targoncája Díjat. Az elektromos raklapemelő targonca a kompaktság, a biztonság és az ergonómia egyedülálló kombinációjával minden tekintetben lenyűgözte a zsűrit, és sikeresen megelőzte a versenytársakat a "Különleges jármű" kategóriában.

A nemzetközi zsűri a Jungheinrich ERD 220i ráálló platformos raklapemelőt választotta a legjobbnak ebben a piaci szegmensben.
"A munkavégzés a nyertes raklapemelővel többé nem jelent kompromisszumot a biztonság, a méret és az ergonómia között. Az új ERD 220i modellel a Jungheinrich új mércét állít fel a biztonságos, optimálisan védett és mégis szuperkompakt elektromos targoncák terén. Teljesítménye első osztályú, és kihívást jelent a konkurencia számára."

A Jungheinrich ERD 220i raklapemelő úttörő újításai
A Jungheinrich ERD 220i elektromos raklapemelő díjazott újításai

A méret, a biztonság és az ergonómia hármas összhangja

Az eddigi nagy akkumulátor helyett, ami a kezelőplatform és a villák között volt beépítve, a Jungheinrich az ERD 220i targonca típusnál két, egyenként 130 Ah akkumulátormodult alkalmaz, melyek a gépvázon belül kerültek elhelyezésre. Az akkumulátoredény nélkül a gép teljesítménye jelentősen javult: ennek eredményeként a géptest közel 300 mm-rel rövidebb, mint elődje, ami mintegy 25%-os helymegtakarításnak felel meg. A kompakt méreteknek köszönhetően a raklapemelő, amelyet rugalmas raktári használatra, valamint teherautók be- és kirakodására terveztek, különösen jó kezelési tulajdonságokkal rendelkezik. Az 1985 mm-es fordulási sugár pontos manőverezést biztosít a legszűkebb helyeken is. A gép kevesebb helyet igényel a folyosókban, a hasznos terület ennek megfelelően növelhető. Ily módon az ügyfelek több raktárhelyet tudnak létrehozni a raktár ugyanakkora területén.

Ezen kívül a Jungheinrich optimalizálta az ERD 220i elektromos emelőkocsi súlyelosztását a vezetési paraméterek javára, ami erőteljes gyorsulásban érezhető és akár 14 km/h-s haladási sebességet is lehetővé tesz. A megtakarított hely miatt a raklapemelő két tágas platformváltozatban érhető el. Mindkét platform három oldalon rögzített oldalvédőkkel rendelkezik, amelyek garantálják a biztonságos kezelést és a kényelmes állást.

A Jungheinrich ERD 220i raklapemelő díjazott újításai
A Jungheinrich ERD 220i elektromos raklapemelő díjazott újításai

Az új emelőoszlop-változatoknak köszönhetően az ERD 220i még univerzálisabban használható. Az új, háromtagú emelőoszlop 3760 mm-es magasságával messze a legnagyobb emelési magasságot kínálja ebben a szegmensben. Ugyanakkor az oszlop teljes magassága olyan kompakt, hogy a jármű gond nélkül használható teherautó pótkocsikban. A targonca a megemelt kerékkarral két raklap egyidejű kezelésére is alkalmas, ami jelentős hatékonyságnövekedést jelent, különösen a teherautók be- és kirakodásakor.

A Jungheinrich ERD 220i raklapemelő díjazott újításai
A Jungheinrich ERD 220i elektromos raklapemelő díjazott újításai

"Az ERD 220i kompaktabb, kényelmesebb és biztonságosabb, mint bármely más eszköz ebben a kategóriában. Az új akkumulátor-koncepciónak köszönhetően az ERD 220i újra definiálja a méret, a biztonság és az ergonómia hármasát. Nem köt kompromisszumokat, ezért ez az a targonca, amelyet ügyfeleink már régóta keresnek" – emelte ki Torben Sell, a Jungheinrich termékmenedzsere.

További információt itt talál a Jungheinrich ERD 220i elektromos raklapemelőről.

A hírben szereplő termékek
Jungheinrich elektromos emelőkocsik, raklapszállítók
 
Jungheinrich elektromos emelőkocsik, raklapszállítók

A Jungheinrich gyalogkíséretű emelőkocsik minden szállítási úthosszra kínálnak igényre szabott megoldást. A rövid útszakaszokra gyalogkíséretű, a közepes útszakaszokra kombinált gyalogkíséretű/ráálló platformos és a hosszú útszakaszoknál akár oldalüléses kivitelben. Különböző árkategóriák a Profishop webáruházban ingyenes kiszállítással.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Targoncák, szállítókocsik
Targoncák, szállítókocsik
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...