proidea.hu online termékinformációs katalógus

Beltéri és kültéri ivókutak a Green Clean Kft.-től


2012. április 19.

Falra szerelhető és lábon álló, és hidegvizes változatok

Készüljön fel a nyári hőségre, és szerelje fel Ön is köztereit, parkjait, irodáinak folyosóit, közösségi helységeit SIMEX ivókútjaival, hogy a látogatóinak a lehető legkönnyebb, és leghigiénikusabb módon biztosítsa a közterületeken is az ivóvíz ellátást.
A rozsdamentes acélból készült ivókút kínálatukban megtalálhatók falra szerelhető és lábon álló illetve hidegvizes változatok is.

FCOL
A falra szerelhető, rozsdamentes, krómozott fényes ivókút ideális olyan helyekre, ahol helyszűke miatt a lábon álló ivókút kihelyezése nem megoldható. A rozsdamentes acéltányér csurgalékvíz felfogóval van ellátva, mely a fölösleges vizet vezeti el. Működtetése gazdaságos, hiszen olyan nyomógombos adagolócsappal van ellátva, mely csak folyamatos lenyomva tartás esetén adagol vizet.
Az ivókút kialakítása lekerekített formájának köszönhetően biztonságos, nem balesetveszélyes, így olyan helyeken is bátran kihelyezhető, ahol a szögletes élű tárgyak balesetveszélyt jelenthetnek, mint például iskolákban, szociális intézményekben.
F3C
A falra szerelhető ivókút hideg vizet adagolva oltja a szomjat a nyári hőségben. Az ivóvíz hűtéséhez elektromos áram szükséges, azonban az R134a hűtőközeg környezetbarát megoldást biztosít. Az ivókút további gazdaságos megoldása abban rejlik, hogy olyan nyomógombos csappal van ellátva, mely csak akkor adagol, ha a csapnak a karját folyamatosan lenyomva tartják. Az esetlegesen feleslegessé vált víz, a rozsdamentes acéltányéron keresztül távozik. A krómozott fényes borítású takarószoknyák elegáns megjelenést kölcsönöznek az ivókútnak, illetve a legömbölyített sarkoknak köszönhetően nem balesetveszélyes.
A fali ivókút tisztántartása egyszerű, hiszen elég egy nedves, szappanos pamut ronggyal letörölni, majd száraz ronggyal áttörölni a felületet.
F1C
A rozsdamenetes acélból készült, lábon álló beltéri hidegvizes ivókút kétféle adagolócsappal van ellátva. Az egyik a kézi vezérlésű vízsugaras csap, mely gazdaságos vízfelhasználást biztosít, míg a másik csap egy hagyományos kialakítású és működésű csap, mely alkalmas pohár vagy flakon megtöltésére is. A tartozékként rendelhető SIMEX FREL típusú poháradagoló segítségével 2-3 dl-es poharakat is biztosíthat munkatársainak, vendégeinek az ivókút mellé.
Az ivóvíz hűtéséhez elektromos áram szükséges, azonban az R134a környezetbarát hűtőközeget biztosít.
FEX
A kültéri, hűtés nélküli ivókút kialakításának köszönhetően gyermekek számára is könnyen elérhető, és használható. Az oszlop közepén található időzített nyomógombbal ellátott ivókút kényelmes ivási lehetőséget biztosít felhasználójának. A rozsdamentes acél oszlop szürke-oxiddal van bevonva, ezzel is további védelmet biztosít a külső időjárási és egyéb hatások ellen. A kültéri ivókút kialakítása vandálbiztos.
FREL Poháradagoló
A Green Clean Kft. által forgalmazott poháradagolóba 50 db, 2 -3 dl-es poharak férnek. A szürke színű áttetsző műanyagnak köszönhetően könnyen ellenőrizhető a poháradagoló töltöttségi szintje. Használatával a poharak tárolása higiénikus és praktikus, továbbá kényelmes elérhetőséget és felhasználást biztosít a poharak terén.
Ha a SIMEX ivókutakról árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Green Clean Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
Telefon: +36 22 582 108
E-mail:
Web: www.greenclean.hu
Szabó Sándor
értékesítési vezető
mosdóhigiénés üzletágvezető
+36 30 622 6971
   
   
A Green Clean fő profilja a közösségi mosdók kiváló minőségű szanitereinek és piperéinek szállítása, beszerelése. Hiszik, hogy megbízható, vandálbiztos és egyúttal környezettudatos mosdófelszereléseik a hosszú távú, üzembiztos és gazdaságos üzemeltetés alapjai, és termékeiket ezen elvárások szellemében gyártatják. Megoldásaik között kiemelt szerepet kapnak a villámgyors és energiatakarékos kézszárítók, a vandálbiztos szaniterek, a könnyen tisztítható, ujjlenyomatmentes felületű rozsdamentes adagolók, a víztakarékos infavezérlésű és időzített csapok és öblítőszelepek, a vízmentes piszoárok, és az érintésmentes kézhigiénés rendszereik. Továbbá ügyfeleik egyedi igényei szerint teljes körű mosdóhigiénés szolgáltatást nyújtanak illatosítás, kézhigiéné, higiénés papírok, hulladékgyűjtők, kézszárító üzemeltetés és WC ülőke tisztító rendszerek területén.
Márkanevek: GOJO, PURELL, DELABIE, World Dryer, G-Screen, V-AIR Solid, V-Fresh, Falcon, SIMEX, Green Clean
Kulcsszavak:  ivókút  Green  Clean  FCOL  F3C  F1C  FEX  FREL  poháradagoló  Simex