A ferralux® új KS4 400 S12 24V DC R + L gereckt láncos motor típusai már elérhetők az ISGAMA Kft.-nél

A 90 fokos RWA - NRWG minősített nyílószárny nyitás 300 mm-nél keskenyebb ablakok esetében már nem lehetetlen

Az AUMÜLLER Aumatic GmbH. folyamatos fejlesztésének köszönhetően az ISGAMA Kft-nél már elérhetők, megvásárolhatók a ferralux® KS4-es láncos motor sorozatának legújabb típusai, a KS4 400 S12 24V DC R + L gereckt láncos motorok, melyek 170 - 300 mm szélességű ablakokat ~90°-ban képesek kinyitni. Az új motor a keskeny, de magas ablakokat, a ma oly divatos tervezői megoldásokat teszik NRWG megfeleléssel megvalósíthatóvá, a természetes napi szellőztetési lehetőséggel együtt. A motorok felületre (látható kivitel), vagy a tokprofilba (rejtett, nem látható kivitel) szerelhetők.

A motorok magassága mindössze 24 mm, a mélységük 36 mm, a hosszúságuk pedig 551 mm.
KS4 400 S12 24V DC R + L gereckt láncos motor
KS4 400 S12 24V DC R + L gereckt láncos motor
Galéria

Továbbra is az AUMÜLLER-Click csatlakoztatási megoldás biztosítja a legmesszemenőbb flexibilitást, szerelhetőséget, de már a motorok mindkét végén, hogy a kábelezés is egyszerűbb legyen. Az M-Com és M-Com Click vezérlő modulokkal pedig nincs szükség „Tandem kapcsoló”-ra, „szinkron vezérlő”-re, a motorba közvetlenül bedugaszolható, vagy a motorok bekötésére egyébként is használandó „tűzálló kötődoboz”-ban elhelyezhető vezérlő modul automatikusan elvégzi a működési sorrend beállítását és a szinkronban működtetendő motorok felprogramozását.

A KS4 400 S12 24V DC R + L gereckt láncos motorokkal kapcsolatban további információkért és letölthető termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az ISGAMA Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
KS4 sorozatú láncos motorok

A 400 N nagyságú erejének, valamint kompakt kialakításának köszönhetően, mely lehetővé teszi a nyitószerkezet ablakprofilba történő integrálását is, a KS4 láncos motor megbízhatóan alkalmazható ablakszárnyak nyitására és zárására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...