proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KS15 nagy terhelhetőségű láncos motor az ISGAMA Kft.-től


2019. augusztus 21.

Alkalmazható nagyméretű ablakok mozgatására a tetőn vagy akár a homlokzaton

Soha nem volt ilyen könnyű elegánsan mozgatni a nagyon nagy és/vagy nehéz ablakokat a tetőn vagy akár a homlokzaton.

Az új AUMÜLLER KS15 nagy terhelhetőségű láncos motor új szabványokat határoz meg a teljesítmény, a kezelhetőség és a kialakítás szempontjából. A nagyméretű tetőablakok, mint hő- és füstelvezető nyíló elemek, csökkentik a szükséges füstelszívó/füstelvezető nyílások számát, és így biztosítják a tűzvédelmi követelmények gazdaságos teljesíthetőségét.

AUMÜLLER KS15 nagy terhelhetőségű láncos motor

Az 1500 N koncentrált és lineáris, azaz teljes lökethosszon rendelkezésre álló tolóerővel, és az akár 1000 mm-es lökethosszal az AUMÜLLER KS15 láncos motor éppen ilyen nagyméretű elemek nyitására lett kifejlesztve. Nyitási sebessége 5-17 mm/s között programozható.

Az AUMÜLLER KS15 nagy terhelhetőségű láncos motor sokoldalú erőt kínál. Az intelligens S12 elektronika lehetővé teszi számos paraméter gyors és rugalmas beállítását, programozását például a szinkronizált többszörös működést és a sorrend vezérlés megvalósítását. A AUMÜLLER KS15 nagy terhelhetőségű láncos motor zajérzékeny területeken is alkalmazható. Az alacsony zajszintű működésnek, valamint a lágy indításnak és leállításnak köszönhetően működés közben alig hallható.

Az AUMÜLLER KS15 láncos motor rövid, szimmetrikus kivitelének - 1000 mm lökethosszhoz 920 mm-es motorhossz(szélesség) tartozik - és vonzó megjelenésének köszönhetően ideálisan beilleszthető bármilyen helyiségbe.

AUMÜLLER KS15 nagy terhelhetőségű láncos motor
A AUMÜLLER KS15 láncos motor "okos" rögzítőrendszert kínál a könnyű kezelhetőséghez és a gyors telepítéshez.
  • akassza rá a felszerelt szárnybakra,
  • fordítsa bele a motortartó konzolba,
  • és ezzel készen is van!
Ez a megoldás sok időt takarít meg, ezáltal jelentősen csökkenti az összeszerelési költségeket. Ezen felül az AUMÜLLER CLICK kábel csatlakoztatási megoldása megengedi a rugalmas kábelezést, mely lehetővé teszi a csatlakozókábel hosszának megváltoztatását vagy a helyszínen már elhelyezett kábel csatlakoztatását. A már telepített AUMÜLLER láncos/karos motorok cseréje gyors és egyszerű.

AUMÜLLER KS15 nagy terhelhetőségű láncos motor

 

Termék
Cég
Székhely: H-1138 Budapest, Dagály u. 18.
Telephely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 156-158.
Telefon: +36 20 926 2640
E-mail:
Web: www.ferralux.hu
Web: www.isgama.hu
Németh István
ügyvezető  
   
   
   
   
Az ISGAMA Kft. tulajdonosai 100%-ban hazai magánszemélyek. A társaság elődjét (NSO Mérnöki Iroda) követően a cég 2001-ben alakult, polikarbonát, alumínium és acél könnyűszerkezetek kivitelezésére és tervezésére, valamint hő- és füstelvezető felülvilágítók és egyéb gravitációs RWA, illetve napi szellőztetési rendszerek szerelésére. Az ISGAMA Kft. 2009. június elejétől kezdődően látja el az aumüller aumatic gmbh magyarországi képviseletét. Az ISGAMA Kft. teljes tevékenységére kiterjedő, 2001-ben bevezetett és 2002-óta tanúsított MSZ EN ISO 9001 szerinti, jelenleg MSZ EN ISO 9001/2009-es vállalati minőségirányítási rendszert működtet.
Márkanevek: Ferralux
További hírek a Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  isgama  aumüller  ablaknyitó  motor  ks15  láncos  motor  rwa  hőelvezető  füstelvezető  tűzvédelem