proidea.hu online termékinformációs katalógus

Falba építhető WC tartályok az INPiPE Kft.-től


2011. március 28.

Akár alacsony építési magasság és sarokba történő szerelés céljára is

Az ALCA előtétfalas telepítőrendszerei alkalmasak, önhordó keretes szerkezetű fali WC-khez. Speciális kialakításban is készülnek alacsony építési magasság és sarokba történő szerelés céljára. Az ALCAPLAST rendszerek garantált teherbírása 400 kg.

A tartály belsejében található szelepek a kezelőgomb mögötti szerelőnyíláson át érhetők el. Az ALCAPLAST telepítési modulok fürdőszobákban és toalettekben történő használatának közkedveltsége állandóan növekszik. Ennek oka nemcsak a berendezési tárgyak pontos csatlakozási méreteinek garantált betartása, hanem a szerelésük gyorsasága is. Az ALCA NEW modulokon több olyan javítást alkalmaztak, amelyek növelik funkcionalitásukat és megbízhatóságukat.

Szerelő keretek
Mosdó, pisoár és bidet falra függesztésére szolgáló tartóelemekként szerelő keretek is találhatók a kínálatban. Univerzális jellegüknek köszönhetően jól szolgálnak a fenti berendezési tárgyak döntő többségének felszerelhetősége terén. Szerkezetükkel és teherbírásukkal túlszárnyalják az egyes termékcsoportok számára előírt terhelési paramétereket.
1. Kettős öblítés
2. Megoldás csökkentett mozgásképességű személyek számára
3. Egyszerű és gyors szerelé
4. Magasság változatok széles skálája
5. Csempetípusnak megfelelő nagy keret-variálhatóság


Az INPiPE Kft. szeretettel várja az érdeklődőket a Hungarotherm, G pavilon 304/O standján.

Ha az ALCAPLAST wc tartályokkal kapcsolatban további információt szeretne kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Kén utca 6.
Telefon: +36 1 219 5624
Fax: +36 1 219 5623
E-mail:
Web: www.inpipe.hu
Pör Richárd
ügyvezető +36 20 929 1946
   
   
   
Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Közvetlen gyári képviseletet látnak el, Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból. Segítséget nyújtanak azoknak, akik a gyártókkal szeretnek tárgyalni és szeretik, ha készletről tudnak rendelni. Főbb termékeik a fal-mögötti WC-tartályok, PP-R műanyag strang- és ágvezetékek.
Márkanevek: DYTRON, CAPRICORN, AlcaPLAST, FV-Plast
További hírek az Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  INPiPE  hungarotherm  tartályrendszer  wc