Innovatív HAJDU indirekt forróvíztároló

A HAJDU IDE…F ErP termék új külső és belső tartalommal jelent meg

A HAJDU a magyar emberek otthonának megbízható tagja és hosszú évtizedeken keresztül szolgálta és szolgálja ma is a családok kényelmét.

A HAJDU azokra a vevőire is gondol, akik számára fontos, hogy a használati melegvíz előállítása alternatív megoldásokkal is biztosítható legyen.
Idén nyáron egy már közismert HAJDU termék, a HAJDU IDE…F indirekt forróvíztároló megjelenése és tudása újult meg.

Sokak számára fontos, hogy a használati melegvíz előállítása ne függjön a villamos szolgáltató éjszakai áramától, de ne jelentsen többletköltséget sem a normál tarifás villamosárammal történő melegvíz szolgáltatás. Erre kínálnak megfelelő megoldást az indirekt fűtésű forróvíztárolók, amelyek közvetlenül köthetők a már meglévő vagy új hőtermelő rendszerekre, de beépítésük nem igényel indokolatlanul nagy helyet és átalakítást, akár lakótérben is telepíthetők.

Sok-sok éve megtalálhatók a HAJDU termékei között az IND/IDE típusú indirekt fali termékek, így ideje volt, hogy ez a terméksor is új külső és belső tartalommal jelenjen meg a magyar piacon.
A HAJDU IDE…F ErP termékek megfelelnek a legszigorúbb európai energiahatékonysági elvárásoknak, C energiaosztályos, 32 mm vastag zárt cellás PUR hab szigeteléssel rendelkeznek. A termék új formatervezésű alsó műanyag burkolattal rendelkezik, amelyen a kivezetett kazánszabályzó forgatógombbal lehet beállítani a csőkígyó által átadott hővel szolgáltatott használati melegvizet. A tároló alsó részén a formatervezésnek köszönhetően rejtve marad a tartály hideg-, melegvizes bekötése és a cirkulációs csonk.

Innovatív HAJDU IDE…F ErP indirekt forróvíztároló
Innovatív HAJDU IDE…F ErP indirekt forróvíztároló


Alternatív fűtési megoldásként kerámia szárazfűtés is helyet kapott a termékben, amellyel villamosárammal történő fűtés esetén minimális a tartály belsejében a vízkő képződés. Ennek élettartama a hagyományos csőfűtőtestnek a többszöröse, mivel a fűtőtest közvetlenül nem érintkezik a vízzel, így lényegesen kisebb felületi terhelésnek van kitéve.
Ezeknek a pozitív tulajdonságoknak köszönhetően jelentősen meghosszabbodik a készülék élettartama, valamint a szervizelési igény is jelentősen csökken a kevesebb vízkőképződés miatt. A bojlerben tizedannyi vízkő válik ki, mint a hagyományos csőfűtőtestes kialakításúban.
Ezek a fűtőtestek kifejezetten keményvizes területeken is nyugodtan alkalmazhatóak. A tartály belső felülete nikkelmentes, titán tartalmú tűzzománc bevonattal rendelkezik, amely a legerősebb és leghigiénikusabb üvegzománc felület. A korrózióvédelmet a beépített aktív magnézium anód biztosítja. A másodlagos villamos kerámia fűtő számára 65°C-os fixen beállított termosztát került beépítésre.

A HAJDU által gyártott tároló 2 év teljes körű és 7 év tartálygaranciával, valamint országos alkatrész ellátással rendelkezik.

A hírben szereplő termékek
IDE/IND...F ErP SZTEA indirekt fűtésű forróvíztárolók
 
IDE/IND...F ErP SZTEA indirekt fűtésű forróvíztárolók

A fali kivitelű hajdu IDE/IND...F ErP indirekt fűtésű forróvíztárolók 100-200 liter űrtartalommal kerülnek forgalomba, amelyekben a tartály alsó harmadában található egy csőkígyó, ami indirekt módon felfűti a tartályban található használati melegvizet. A fűtőbetéttel ellátott típusok előnye, hogy használati melegvizet biztosítanak kazán vagy napkollektor nélkül is. A kazán vagy napkollektor vezérlésére, illetve a tárolt víz hőmérsékletének beállítására egy szabályozó szolgál, ez forgatógombbal max. 65 °C-ig tetszés szerint állítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...