proidea.hu online termékinformációs katalógus

Halo termosztatikus fej - elegáns, letisztult és hatékony


2018. március 12.

Az IMI Heimeier új terméke tökéletes választás a modern belterekbe


A Halo termosztatikus fejek segítségével helyiségek belső hőmérséklete szabályozható. A Halo egy formatervezett, teljesen zárt kivitelű termosztatikus fej, amely pontos szabályozást tesz lehetővé akár szűk arányossági sáv (<1) választása esetén is. A folyadéktöltetű termosztát jellemzői a magas állítóerő, kis hiszterézis, optimális zárási idő. Különösen alkalmas kiemelt higiéniai igényekkel rendelkező területeken úgy, mint egészségügy vagy élelmiszeripar / ipari szektor. A Halo termosztatikus fej DIN EN 215 szerint bevizsgált és KEYMARK tanúsítvánnyal rendelkezik. Valamennyi M30x1,5 menetes IMI Heimeier termosztatikus szeleptestre és beépített szelepes fűtőtestre felszerelhető.

Az új Halo termosztatikus fej szórólapját, műszaki adatlapját letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1037 Budapest, Kunigunda u. 60.
Telefon: +36 1 453 6060
Fax: +36 1 453 6070
Web: http://www2.imi-hydronic.com/hu/
Dudás István
projekt menedszer +36 30 933 3671
   
   
Az IMI International Kft.-t, illetve annak jogelődjét 1990-ben hozta létre az angol multinacionális IMI plc., elsősorban rézidomok gyártására. Nem sokkal később bővült a tevékenység: elindult a hazai és külföldi forgalmazás, majd a termékkínálatban megjelentek a vörösrézcső rendszerek. A sikeres bevezetés után a cég rövid időn belül piacvezető lett.
Nem elsősorban forgalmaznak, hanem inkább hozzáadott értéket képviselő megoldásokat nyújtanak partnereiknek. Ügyfélcentrikus kiszolgálásukat egy rugalmas logisztikai háttér biztosítja.

Az értékesített termékekhez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatásokkal segítik vevőiket:
- Hidraulikai és légtechnikai rendszerek beszabályozása
- Műszaki tanácsadás
- Oktatások, továbbképzések
Márkanevek: IMI Pneumatex, IMI TA, IMI Heimeier
További hírek a Fűtőtest szerelvények termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  IMI  Heimeier  Halo  TRV  termosztatikus  fej  szelepfej  szelepes  radiátor  radiátoros  fűtési  rendszer  helyiség  hőmérséklet  szabályozás  termofej  termosztátfej