proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hővisszaverős, ClimaControl felületkezelésű tetőcserepek a Terrán termékkínálatában


2017. március 29.

Akár 10 °C-kal alacsonyabb a hőmérséklet a tető alatt a hagyományos tetőfedő anyagokhoz képest

Gondolva azokra, akik védekezni szeretnének a nyári forróság ellen és energiatakarékosság miatt csökkentenék a klímahasználatot, a vállalat bővítette kínálatát a ClimaControl felületkezelésű cserepekkel. A terméket először a Construmán fogják bemutatni, amellyel igazoltan akár 10 °C-kal alacsonyabb a hőmérséklet a tető alatt, a hagyományos Terrán tetőfedő anyag felhasználásával készült tetőhöz képest. Ahogy a tetőépítés esetében javasolt, itt is érdemes rendszerben gondolkodni és a ClimaControl mellett a MediCOMFORT tető-hőszigetelő rendszert és MediFol tetőfóliát választani, ezzel a hatékonyság maximalizálható.

A Terrán ClimaControl felületkezelése a Zenit Space, Moon és Mars tetőcserepeken érhető el.
A Terrán tetőcserepek és tetőkiegészítő rendszerek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Ha az új ClimaControl felületkezeléssel ellátott Terrán tetőcserepekkel kapcsolatban árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető  
   
   
   
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. csaknem 90 éves gyártástechnológiai és formatervezési tapasztalattal készít betoncserepet és teljes tetőfedési rendszert európai színvonalon. A magyar tulajdonú vállalkozás széles modell- és színválasztékával különleges egyedi megoldásokat és kiváló minőséget kínál több generáció számára. Országos értékesítő hálózatuk tagjai teljes körű és ingyenes szolgáltatási csomaggal várják az építkezőket és a beruházókat.
Hír
Akár klímaberendezés nélkül is kontrollálható a tetőtér hőmérséklete a túlzott felmelegedéssel szemben
2017.06.23    
A robottechnológia bevezetésével a Terrán garantáltan optimális, megbízható és pontos mozdulatokkal gyártja és csomagolja idomcserepeit
2017.03.29    
Kulcsszavak:  Terrán  hővisszaverős  ClimaControl  felületkezelés  Zenit  Space  Moon  Mars  tetőcserép  tetőcserepek  tetőkiegészítők  MediFol  MediComfort  tetőszigetelés  tető  hőszigetelés  tetőfólia  alátéthéjazat