Bisecur Gateway rendszer és okostelefon alkalmazás a Hörmann-tól

Meghajtás és rádiós vevőegységgel felszerelt eszközök vezérléséhez

A Hörmann BiSecur Gateway egységgel okostelefonon vagy táblagépen keresztül vezérelheti garázskapu- és udvarikapu-meghajtását, házbejárati ajtóját, valamint más, Hörmann rádiós vevőegységgel felszerelt olyan eszközöket, mint pl. a lámpák. Ráadásul az app kijelzi Önnek a garázskapu és az udvari kapu helyzetét, valamint a házbejárati ajtó reteszelt állapotát is.

Egyszerű irányítás
Az okostelefonra telepített alkalmazás könnyen érthető szimbólumokkal mutatja, hogy a kapu nyitva vagy zárva van-e, és a házbejárati ajtó reteszelt vagy kireteszelt állapotban van-e.

Kényelmes vezérlés
Az okostelefonon vagy táblagépen futó, intuitív módon használható BiSecur App segítségével Te magad vezérelheted és ellenőrizheted garázs- és udvari kapud meghajtásának és házbejárati ajtódnak aktuális állapotát. Mindezt kényelmesen, és az otthoni hálózatból bárhonnan. Ehhez egyszerűen WLAN-on keresztül létre kell hozni a kapcsolatot.

Interneten keresztül a világ bármely részéről elérhető
A Gateway egységének, okostelefonodnak vagy táblagépednek, a www.bisecur-home.com oldalon történő regisztrációja után azonnal kapsz egy személyes hozzáférést. A BiSecur App-pal ettől kezdve az összes funkció útközben, okostelefonod vagy táblagéped internetkapcsolatán keresztül is működtethető.

Könnyű telepíteni, gyorsan konfigurálható
A BiSecur Gateway egyszerűen, egy hálózati kábellel vagy WLAN-on keresztül összekapcsolható a routerrel.
A Hörmann rádiós vevőegységgel felszerelt eszközök konfigurációja okostelefonodra vagy táblagépedre telepített BiSecur App-pal történik. A program lépésről lépésre végigvezeti a felhasználókat az egy vagy több meghajtás, valamint az esetlegesen csatlakoztatott más eszközök programon belüli beállításában.

A Bisecur Gateway rendszerről és okostelefon alkalmazásról bővebben ide kattintva olvashat.
Galéria
A Bisecur Gateway rendszerről és okostelefon alkalmazásról bővebben olvashat ha a hír alatti termékképre kattint, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
BiSecur rádiós rendszer

A kétirányú és különösen biztonságos BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technikai megoldás garázskapuk, udvari kapuk, lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...