proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bisecur Gateway rendszer és okostelefon alkalmazás a Hörmann-tól


2014. július 23.

Meghajtás és rádiós vevőegységgel felszerelt eszközök vezérléséhez

A Hörmann BiSecur Gateway egységgel okostelefonon vagy táblagépen keresztül vezérelheti garázskapu- és udvarikapu-meghajtását, házbejárati ajtóját, valamint más, Hörmann rádiós vevőegységgel felszerelt olyan eszközöket, mint pl. a lámpák. Ráadásul az app kijelzi Önnek a garázskapu és az udvari kapu helyzetét, valamint a házbejárati ajtó reteszelt állapotát is.

Egyszerű irányítás
Az okostelefonra telepített alkalmazás könnyen érthető szimbólumokkal mutatja, hogy a kapu nyitva vagy zárva van-e, és a házbejárati ajtó reteszelt vagy kireteszelt állapotban van-e.

Kényelmes vezérlés
Az okostelefonon vagy táblagépen futó, intuitív módon használható BiSecur App segítségével Te magad vezérelheted és ellenőrizheted garázs- és udvari kapud meghajtásának és házbejárati ajtódnak aktuális állapotát. Mindezt kényelmesen, és az otthoni hálózatból bárhonnan. Ehhez egyszerűen WLAN-on keresztül létre kell hozni a kapcsolatot.

Interneten keresztül a világ bármely részéről elérhető
A Gateway egységének, okostelefonodnak vagy táblagépednek, a www.bisecur-home.com oldalon történő regisztrációja után azonnal kapsz egy személyes hozzáférést. A BiSecur App-pal ettől kezdve az összes funkció útközben, okostelefonod vagy táblagéped internetkapcsolatán keresztül is működtethető.

Könnyű telepíteni, gyorsan konfigurálható
A BiSecur Gateway egyszerűen, egy hálózati kábellel vagy WLAN-on keresztül összekapcsolható a routerrel.
A Hörmann rádiós vevőegységgel felszerelt eszközök konfigurációja okostelefonodra vagy táblagépedre telepített BiSecur App-pal történik. A program lépésről lépésre végigvezeti a felhasználókat az egy vagy több meghajtás, valamint az esetlegesen csatlakoztatott más eszközök programon belüli beállításában.

A Bisecur Gateway rendszerről és okostelefon alkalmazásról bővebben ide kattintva olvashat.
 


A Bisecur Gateway rendszerről és okostelefon alkalmazásról bővebben olvashat ha a hír alatti termékképre kattint, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
További hírek a Kapumozgatók, kapuvezérlők termékkategóriában
További hírek az Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Hörmann  Bisecure  Gateway  rendszer  alkalmazás  okostelefon  meghajtás  vezérlés  rádiós  vevőegység