HMI VR vezérlő a VTS kínálatában

A vezérlővel egyetlen mozdulattal, szabadon állíthat be akár 8 db Volcano VR1/VR2/mini készüléket a teljes hétre

A felhasználói igényeknek megfelelően, de a piacot ismét megelőzve, a VTS megújította a Volcano termoventilátorok vezérlését. Ezzel nemcsak egy egyszerű és szép, de egy, a mai követelményeknek minden szempontból megfelelő vezérlést kaptak a hőlégfúvó ventilátorok.

A leginkább nagy terek (csarnokok, üzemek, raktárak) fűtésére szolgáló termoventilátorok térnyerésével a felhasználói igények is bővültek. Ehhez alkalmazkodva, a VTS kínálatba helyezte új vezérlőjét, a HMI VR vezérlőt.

Az akár 24 eszköz*1 kezelésére képes új vezérlő előrelendíti a hőlégfúvó ventilátorokat a 21. századba. Nem csupán a szelep-és fordulatszám vezérlés lett teljesen automatikus, de a ma fontos funkciók (fagyvédelem, hűtő mód*2, BMS*3) is mind a készülék alap tudásává váltak.
Ráadásul minden beállítható a teljes hétre előre. Hab a tortán, hogy a hőmérséklet-érzékelésnek sem kell már a vezérlőpanelről történnie, ugyanis csatlakoztatható külső NTC érzékelő, mellyel az épület bármely pontjából mérhetjük a hőmérsékletet. Természetesen választható kézi vezérlés is, valamint minden értéket (mért hőmérséklet, automata fordulatszabályzás) felülbírálhatunk, hogy a számunkra legtökéletesebb beállításokkal működjön fűtőberendezésünk.

Árazásban is követi a VTS a már jól bevált utat, legyen egyszerű, elpusztíthatatlan és megfizethető. Ezért is kaphatott az új vezérlő is kivételesen kedvező árat.
*1:
A vezérlőhöz maximum 8 db fordulatszám szabályzó csatlakoztatható. Egy fordulatszám szabályzóra 1 db VR1/VR2-t, vagy max. 3 db Volcano Mini köthető
*2:
Nyári módban a szelep zárt állapotában működteti a ventilátort.
*3:
Intelligens Épületvezérlési Rendszer
Ha a HMI VR vezérlővel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Légtechnikai szabályozó és vezérlő automatika
Légtechnikai szabályozó és vezérlő automatika
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...