proidea.hu online termékinformációs katalógus

HL541 Primus Blue épített zuhany összefolyó


2019. április 17.

Alacsony zuhany összefolyó hajfogóval, száraz bűzzárral és az összes szükséges alkatrésszel együtt egy komplett csomagban

A HL541 Primus Blue zuhanylefolyó legkisebb magassága burkolattal együtt 72 mm, mely új építésnél és felújításnál is ideális.
Az összefolyó komplett készletben kapható, mely a nemesacél látható részeken és a lefolyón kívül további beépítést egyszerűsítő alkatrészeket is tartalmaz. Így a csomagban lefolyótest rögzítő és beállító alkatrészek, szigetelő készlet és egy hajfogós "okosszifon" is található.

HL Primus Blue épített zuhany összefolyó
A lefolyó felépítése és a hajfogóval ellátott szifonbetét


Okosszifon

Az új Primus Blue okosszifon a készlet része, amely hatékony hajfogó elemet tartalmaz és a vízzár mellett/helyett állandó és biztos mechanikus bűzzárást biztosít. Az új Primus Blue kialakításából és tömített zárófelületből adódóan a víz visszaáramlását is meggátolja. Így a lefolyócső rendszer dugulása esetén nem áramlik fel a rácson a víz. A szifonbetét a lefolyótestből kiemelhető és a lefolyótesten keresztül dugulás-elhárítás is végezhető.

A szifonbetét működését a következő film mutatja be:Lefolyó beállítás

A lefolyótest a szerelőbetonra rögzíthető és a könnyedén állítható lábakkal a csőlejtés is fixálható. A test nyakrészét a betonozás után levághatjuk. Tehát nem szükséges a lefolyótestet előre beállítani a várható aljzatszinthez. Ezzel sok problémát megelőzhetünk.

A lefolyótest szerelőbetonra történő rögzítése A test nyakrészének levágása a betonozás után


Biztos kapcsolat a szigeteléssel

A csomag részét képező szigetelő gallért a lefolyótest beton szintje feletti részének levágása után nyomjuk a helyére. Csavarokkal való rögzítés nem szükséges. Ezzel a gallér hajszál pontosan a beton szintjénél lesz, megkezdhető a bevonat szigetelés felvitele.

A szigetelő gallér elhelyezése Biztos kapcsolat a szigeteléssel


A HL541 lefolyó beépítése ugyanúgy történik, mint a HL540 típusé. A beépítés folyamatát itt tekintheti meg.


Esztétikus megjelenés

A leggyakoribb HL510NPr lefolyó rácskerete műanyag. A HL541 készlet viszont rozsdamentes acél keretet tartalmaz. A HL formatervezett rácsai közül kettővel kérhető a komplett csomag (HL541i, illetve HL541Q). A többi design rács az alap készlethez opcionálisan választható.

HL541 Primus Blue épített zuhany összefolyó HL541Q Primus Blue épített zuhany összefolyó HL541i Primus Blue épített zuhany összefolyó
HL541 Primus Blue épített zuhany összefolyó
HL541Q Primus Blue épített zuhany összefolyó
HL541i Primus Blue épített zuhany összefolyó

Opcionálisan választható design rácsok
Opcionálisan választható design rácsok


A HL Primus Blue épített zuhany összefolyó szerelési útmutatóját a hír alatti termékképre kattintva éri el. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a HL Hutterer & Lechner GmbH munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telefon: +36 30 500 0434
E-mail:
Web: www.hl.at
Gémes Attila
HL-műszaki tanácsadó +36 30 500 0434
   
A HL-céget Leopold Hutterer és Viktor Lechner 1950-ben alapították első sorban lefolyók gyártására. A kiváló termékeiről, fejlesztéseiről ismert osztrák céget 1982-től 2010-ig az alapító leánya, Frau Christiana Schütz Hutterer, majd 2010-től fia, Christoph Schütz vezeti. A kiterjedt exportkapcsolatok egész Európát behálózzák. A HL Hutterer & Lechner GmbH magyarországi tanácsadó irodáját 1991-ben, a keleti blokk országai között elsőként alapították. Az iroda a képviselet és a kereskedelmi információterjesztés mellett az ügyfelek kérésére műszaki tanácsadást, csoportos oktatásokat, projekt-konzultációt végez. A Magyarországi Kereskedelmi Képviselet azonban közvetlen termékértékesítéssel nem foglalkozik, raktárral, márkabolttal nem rendelkezik, termékeiket nagykereskedő partnereiken keresztül forgalmazzák hazánkban.
További hírek a Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  HL541  Primus  Blue  épített  zuhany  összefolyó  szifonbetét  okosszifon  hajfogó  száraz  bűzzár  épített  zuhany  zuhanylefolyó  lefolyó  vízelvezetés