Herman Miller Setu irodaszékek az Europa Design kínálatában

A gerinc formájú váz a székhasználó minden mozgására reagál

Galéria
A Setu innovatív, kinematikus, gerincformájú váza a székhasználó minden mozgására reagál. Az ülőlap magasságán kívül nem kell semmit sem állítani a széken, az mégis tökéletes kényelmet biztosít az Ön számára. Mindez a Setu elasztikus anyagának köszönhető, mely feszességét úgy alakították ki, hogy miközben gondoskodik a megfelelő támasztékról, pontosan illeszkedik teste vonalaihoz.
Galéria
A Setu-t úgy tervezték, hogy minden testalkatú és méretű ember számára kényelmes ülést biztosítson. Emellett a tervezők ügyeltek arra is, hogy a szék külseje olyan legyen, hogy minden környezetbe könnyedén be lehessen illeszteni, és ezáltal mind funkcióját, mind megjelenését tekintve maximálisan alkalmazkodjon a különböző igényekhez. A Setu különleges díszévé válhat egy adott teremnek, de ugyanaz a Setu képes észrevehetően észrevétlen maradni egy adott helyiségben. Fontos szempont volt, hogy a széket a mai kor követelményei szerint tervezzék meg, azaz hogy megfeleljen az állandóan változó elvárásoknak.
Az első dolog, amit érezni fog, ha beleül a székbe, hogy nem érez semmi különöset. Ez azt jelenti, hogy nem érzi szükségességét annak, hogy megváltoztasson valamit a széken, azaz a Setu beállítások nélkül tökéletes. Itt a matematika helyettesíti a mechanikát. A tervezők a fejlesztés során rendkívül sok időt fordítottak arra, hogy kialakítsák a szék ezen tulajdonságát. Attól a pillanattól fogva, hogy beleül a Setu-ba, Ön és a szék teljesen együtt mozog. Tökéletesen találkozik a forma és funkció.
Galéria
Rendelhető:
  • nagy színválasztékban
Változatok:
  • "4-star" munkaszék
  • "5-star" munkaszék
  • lounge és ottomán
  • magasított munkaszék

A Herman Miller Setu irodaszékek letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Europa Design Hungary Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Herman Miller Setu irodaszékek

Az ülőlap magasságán kívül nem kell semmit sem állítani a széken. Mindez a Setu elasztikus anyagának köszönhető, mely feszességét úgy alakították ki, hogy miközben gondoskodik a megfelelő támasztékról, pontosan illeszkedik a test vonalaihoz.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...