proidea.hu online termékinformációs katalógus

Herman Miller Setu irodaszékek az Europa Design kínálatában


2013. augusztus 30.

A gerinc formájú váz a székhasználó minden mozgására reagál

A Setu innovatív, kinematikus, gerincformájú váza a székhasználó minden mozgására reagál. Az ülőlap magasságán kívül nem kell semmit sem állítani a széken, az mégis tökéletes kényelmet biztosít az Ön számára. Mindez a Setu elasztikus anyagának köszönhető, mely feszességét úgy alakították ki, hogy miközben gondoskodik a megfelelő támasztékról, pontosan illeszkedik teste vonalaihoz.
A Setu-t úgy tervezték, hogy minden testalkatú és méretű ember számára kényelmes ülést biztosítson. Emellett a tervezők ügyeltek arra is, hogy a szék külseje olyan legyen, hogy minden környezetbe könnyedén be lehessen illeszteni, és ezáltal mind funkcióját, mind megjelenését tekintve maximálisan alkalmazkodjon a különböző igényekhez. A Setu különleges díszévé válhat egy adott teremnek, de ugyanaz a Setu képes észrevehetően észrevétlen maradni egy adott helyiségben. Fontos szempont volt, hogy a széket a mai kor követelményei szerint tervezzék meg, azaz hogy megfeleljen az állandóan változó elvárásoknak.
Az első dolog, amit érezni fog, ha beleül a székbe, hogy nem érez semmi különöset. Ez azt jelenti, hogy nem érzi szükségességét annak, hogy megváltoztasson valamit a széken, azaz a Setu beállítások nélkül tökéletes. Itt a matematika helyettesíti a mechanikát. A tervezők a fejlesztés során rendkívül sok időt fordítottak arra, hogy kialakítsák a szék ezen tulajdonságát. Attól a pillanattól fogva, hogy beleül a Setu-ba, Ön és a szék teljesen együtt mozog. Tökéletesen találkozik a forma és funkció.
Rendelhető:
  • nagy színválasztékban
Változatok:
  • "4-star" munkaszék
  • "5-star" munkaszék
  • lounge és ottomán
  • magasított munkaszék

A Herman Miller Setu irodaszékek letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Europa Design Hungary Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, az olasz Alea, valamint a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák. A berendezés kialakítása során ügyfeleik tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe veszik az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyeznek az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására, amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként irodájuk a Well Certification rendszerében elsőként lesz minősített Magyarországon, így ezentúl tanácsadást is nyújtanak megrendelőiknek, ingatlanos és tervező partnereiknek.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Dencon, Barrisol, Metalco
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Europa  Design  Herman  Miller  Setu  irodaszékek  irodabútorok