proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Herman Miller Aeron székének legújabb modellje még pontosabban követi a benne ülő mozgását


2017. június 12.

Az új Aeron három méretben, a különböző testsúlyú és magasságú felhasználók számára született újjá

A Herman Miller Aeron széke egyet jelent az ergonómia és a design tökéletes egyensúlyával. Idén ez az ikon megújult és olyan új technológiai fejlesztésekkel látták el, ami segít kompenzálni a huzamos egy helyben ülés káros hatásait.

Az új Aeron mit sem vesztett ikonikus formájából, felépítését az alapoktól gondolták újra az eredeti társdesigner, Don Chadwick gondos felügyeletével. Az újratervezést több éves ergonómiai kutatás előzte meg, hogy megfeleljen a legújabb kihívásoknak, amit a modern munkakörülmények támasztanak. Kimondott igény volt a fiatalabb munkavállalók megcélzása, egy karcsúbb, légiesebb modellel.Az ikon születése

Az első Aeronokat 1994-ben tervezte Bill Stumpf és Don Chadwick. Akkoriban ez a bútor teljesen megváltoztatta az iroda székekről alkotott véleményeket. Forradalmi megoldásnak számított az új anyaghasználat. A megszokott bőr, szivacs és textil helyett új, könnyebb és légáteresztőbb anyagokkal biztosították a kényelmet. Ez az újítás csaknem negyed évszázaddal később is hatással van a jelen legnevesebb iroda bútorainak formatervezési megoldásaira.Az új Aeron

Az Aeron 2 ennek a forradalmiságnak méltó követője. A terhelés a háttámla nyolc zónája között oszlik meg, a rugalmas, légáteresztő anyag pedig maximális komfortot biztosít.
Megújult a deréktámasz is, ami az állás mechanikájához legközelebb eső csípő pozíciót tesz lehetővé, csökkentve a hosszas ülésből eredő problémák kialakulásának kockázatát. A szék beállítási lehetőségei még intuitívabbak lettek, könnyebben kezelhetőek.
Az Aeron 2 bármilyen ülő pozíciónak megfelel a koncentrált előrehajlástól, a nyugodtabb hátradőlt testhelyzetig. Több méretben, szín- és anyagváltozatban is kapható.A Herman Miller Aeron 2 forgószéke kipróbálható a Herman Miller magyarországi forgalmazójánál, az Europa Design bemutatótermében.

Az Aeron irodaszékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Europa Design Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, az olasz Alea, valamint a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák. A berendezés kialakítása során ügyfeleik tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe veszik az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyeznek az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására, amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként irodájuk a Well Certification rendszerében elsőként lesz minősített Magyarországon, így ezentúl tanácsadást is nyújtanak megrendelőiknek, ingatlanos és tervező partnereiknek.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Dencon, Barrisol, Metalco
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Europa  Design  Herman  Miller  Aeron  irodaszék  forgószék  irodabútor