A Herman Miller Aeron székének legújabb modellje még pontosabban követi a benne ülő mozgását

Az új Aeron három méretben, a különböző testsúlyú és magasságú felhasználók számára született újjá

A Herman Miller Aeron széke egyet jelent az ergonómia és a design tökéletes egyensúlyával. Idén ez az ikon megújult és olyan új technológiai fejlesztésekkel látták el, ami segít kompenzálni a huzamos egy helyben ülés káros hatásait.

Az új Aeron mit sem vesztett ikonikus formájából, felépítését az alapoktól gondolták újra az eredeti társdesigner, Don Chadwick gondos felügyeletével. Az újratervezést több éves ergonómiai kutatás előzte meg, hogy megfeleljen a legújabb kihívásoknak, amit a modern munkakörülmények támasztanak. Kimondott igény volt a fiatalabb munkavállalók megcélzása, egy karcsúbb, légiesebb modellel.
Galéria


Az ikon születése

Az első Aeronokat 1994-ben tervezte Bill Stumpf és Don Chadwick. Akkoriban ez a bútor teljesen megváltoztatta az iroda székekről alkotott véleményeket. Forradalmi megoldásnak számított az új anyaghasználat. A megszokott bőr, szivacs és textil helyett új, könnyebb és légáteresztőbb anyagokkal biztosították a kényelmet. Ez az újítás csaknem negyed évszázaddal később is hatással van a jelen legnevesebb iroda bútorainak formatervezési megoldásaira.


Az új Aeron

Az Aeron 2 ennek a forradalmiságnak méltó követője. A terhelés a háttámla nyolc zónája között oszlik meg, a rugalmas, légáteresztő anyag pedig maximális komfortot biztosít.
Megújult a deréktámasz is, ami az állás mechanikájához legközelebb eső csípő pozíciót tesz lehetővé, csökkentve a hosszas ülésből eredő problémák kialakulásának kockázatát. A szék beállítási lehetőségei még intuitívabbak lettek, könnyebben kezelhetőek.
Az Aeron 2 bármilyen ülő pozíciónak megfelel a koncentrált előrehajlástól, a nyugodtabb hátradőlt testhelyzetig. Több méretben, szín- és anyagváltozatban is kapható.
Galéria


A Herman Miller Aeron 2 forgószéke kipróbálható a Herman Miller magyarországi forgalmazójánál, az Europa Design bemutatótermében.

Az Aeron irodaszékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Europa Design Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Herman Miller Aeron irodaszékek

Az Aeron első változata forradalmasította az irodaszékeket 1994-ben, hiszen nem egyszerűen az emberek ülésmódját változtatta meg, hanem a gondolkodásmódjukat, hogy milyen is legyen egy irodaszék. A designerek a Herman Millerrel együtt nem egyszerűen újratervezték a széket, hanem a már meglévő mesterdarabot egy még magasabb szinten alkották újra. Miközben az Aeron szék jellegzetes formája változatlan maradt, addig egészen a görgőkig megújult, magában foglalva az ülés tudományának terén folytatott kutatásokat, az elmúlt két évtized során történt ergonómiai és technológiai változásokat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...