A Helios új álmennyezeti gépei megkapták a PHI minősítést

Szellőztetés hővisszanyeréssel, építéshez és felújításhoz

Az európai trendeknek megfelelően a Helios ősszel bemutatott új álmennyezeti gépei megkapták a PHI minősítést (Passzív Ház Intézet). A mennyezet alá szerelhető, igen lapos készülékek nem vesznek el alapterületet így könnyen beszerelhetők a legzsúfoltabb gépészeti helységbe vagy álmennyezetbe. A gépek természetesen a legmodernebb EC hajtástechnikával és kiváló hatásfokú, kereszt-ellenáramú hőcserélővel készülnek. A kialakításuk nem csak a PHI kritériumainak, de a szigorú VDI 6022 higiéniai irányelveknek is megfelel.

A hővisszanyerős szellőztető készülékek nem csak passzív házaknál (ahol kötelező használatuk), de minden, az energiatakarékosságra és a komfortra egy kicsit is adó épületben, lakásban központi szerepet játszik az egészséges élettér fenntartásában. Szellőztetés nélkül megnő a páratartalom, feldúsul a CO2 és egyéb szennyezők ami előbb utóbb épület és egészségkárosodáshoz vezet. Ez ellen a legjobb megoldás a takarékos automatikus, érzékelők alapján szellőztető hővisszanyerős rendszer. A Helios kínálatában a legújabb fejlesztésű gépek mellett a hozzá tartozó higiénikus elosztó csőhálózatot, talajhőcserélőt, párásító berendezését és más kiegészítőt is megtalálja, így komplett és garantáltan kifogástalanul működő szellőztető rendszert építhet optimálisan egymáshoz illeszkedő elemekből.

Az álmennyezeti gépekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Kamleithner-Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Helios KWL® központi hővisszanyerő szellőztető rendszer
 
Helios KWL® központi hővisszanyerő szellőztető rendszer

Csendes és energiatakarékos Helios KWL® szellőztetők, a hővisszanyerős KWL-rendszer központi berendezései. 60-2600 m³/h légszállításig, kombinált elszívó és frisslevegőt befúvó gépek, amely a külső levegőt az elhasznált levegő hőjével felmelegíti és többfokozatú szűrésen keresztül juttatja a helyiségekbe, belső elosztó hálózaton keresztül. Maximális komfort a lakossági típusoknál egyedülálló easyControls beépített webszerveres szabályozással, a nagyobb típusoknál érintőképernyős vezérlőegységgel. Heti program, vakáció program, pára- CO2-, VOC érzékelős folyamatos szabályozású üzem, a 700-as típustól állandó nyomás vagy állandó térfogatáram szabályozású modellek. A hővisszanyerők termikus hatásfoka 90% feletti, egyes típusok páravisszanyerő entalpia hőcserélővel is rendelhetők.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...