A HAJDU ST tárolók STA-ra változtak

A dizájnváltás hatására a megjelenés modernebb és elegánsabb hatást kelt

A HAJDU Zrt. napkollektorral és/vagy bármilyen kazánnal való felfűtésre alkalmas ST 200 literes és 300 literes tárolói megváltoztak.
Rögtön szembetűnik a dizájnváltás, aminek köszönhetően a tároló megjelenése modernebb hatást kelt és sokkal elegánsabb. Az egyszínű fehér palást színes lett. Eddig ugyanis a tárolók fehér, porszórt acélköpennyel készültek, de mostantól a köpenyük műanyag, ami lehetővé teszi, hogy a palást szürke, a fedél fekete legyen. Fekete lett az oldalsó szerelvényfedél is és a dizájnja is jelentősen változott: íves lett a korábbi szögletes helyett.
A piros műanyagkarimával jelölt melegvízcső felülről a készülék oldalára került, egyvonalban a hőcserélők csonkjaival. Hasonlóképpen a hőérzékelők csonkjai is, illetve ezekbe beszerelésre kerültek a tokcsövek is.
Az elektromos pótfűtések nem kerülnek gyárilag beszerelésre, opcionálisan választhatók. A teljesítmények nem változtak: felülre (középmagasságban) 3 kW egyfázisú, alulra 3x1,2 kW, illetve 3x1,6 kW választható. Ez utóbbiak háromfázisú kivitelek, amelyek egy fázisra is átköthetők. Szintén nem változtak a hőcserélők teljesítményei és áramlási ellenállásai sem.
Mivel az elektromos fűtések nem előre kerülnek beszerelésre, egyszerűsödött a típusválaszték. Az új tárolók típusa STA200 és STA300. Ezek "üres" tárolók, külső hőcserélővel való üzemeltetésre. A típusjelzés mögötti C és C2 jelzés egy- és kétcsőkígyós változatokra utal.
A 150 literes kivitelek változatlanok maradtak, így továbbra is ST150 és ST150C típusokon rendelhetők.
ST típusú forróvíztároló
STA típusú forróvíztároló
ST típusú forróvíztároló
ST típusú forróvíztároló
Galéria
STA típusú forróvíztároló
STA típusú forróvíztároló
Galéria
ST és STA típusú forróvíztároló
ST és STA típusú forróvíztároló
Galéria
A kazánról vagy napkollektorról fűthető forróvíztárolókkal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha további információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a HAJDU Hajdusági Ipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
HAJDU kazánról és/vagy napkollektorról fűthető forróvíztárolók

A HAJDU indirekt fűtésű forróvíztárolók 75-200 liter űrtartalommal kerülnek forgalomba, amelyekben a tartály alsó harmadában található egy csőkígyó, ami indirekt módon felfűti a tartályban található használati melegvizet. Kétféle, falra szerelhető (IND...F) és álló (IND...S ErP) kivitelben készülnek. Az IND...F és IND...S ErP fűtőbetét nélküli, míg a IDE...F és IDE...S ErP fűtőbetéttel ellátott (2,4 kW) indirekt fűtésű forróvíztárolók. A fűtőbetéttel ellátott típusok előnye, hogy használati melegvizet biztosítanak kazán vagy napkollektor nélkül is. A kazán vagy napkollektor vezérlésére, illetve a tárolt víz hőmérsékletének beállítására egy szabályozó szolgál, ez forgatógombbal max. 65 °C-ig tetszés szerint állítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...