proidea.hu online termékinformációs katalógus

A HAJDU ST tárolók STA-ra változtak


2010. július 05.

A dizájnváltás hatására a megjelenés modernebb és elegánsabb hatást kelt

A HAJDU Zrt. napkollektorral és/vagy bármilyen kazánnal való felfűtésre alkalmas ST 200 literes és 300 literes tárolói megváltoztak.
Rögtön szembetűnik a dizájnváltás, aminek köszönhetően a tároló megjelenése modernebb hatást kelt és sokkal elegánsabb. Az egyszínű fehér palást színes lett. Eddig ugyanis a tárolók fehér, porszórt acélköpennyel készültek, de mostantól a köpenyük műanyag, ami lehetővé teszi, hogy a palást szürke, a fedél fekete legyen. Fekete lett az oldalsó szerelvényfedél is és a dizájnja is jelentősen változott: íves lett a korábbi szögletes helyett.
A piros műanyagkarimával jelölt melegvízcső felülről a készülék oldalára került, egyvonalban a hőcserélők csonkjaival. Hasonlóképpen a hőérzékelők csonkjai is, illetve ezekbe beszerelésre kerültek a tokcsövek is.
Az elektromos pótfűtések nem kerülnek gyárilag beszerelésre, opcionálisan választhatók. A teljesítmények nem változtak: felülre (középmagasságban) 3 kW egyfázisú, alulra 3x1,2 kW, illetve 3x1,6 kW választható. Ez utóbbiak háromfázisú kivitelek, amelyek egy fázisra is átköthetők. Szintén nem változtak a hőcserélők teljesítményei és áramlási ellenállásai sem.
Mivel az elektromos fűtések nem előre kerülnek beszerelésre, egyszerűsödött a típusválaszték. Az új tárolók típusa STA200 és STA300. Ezek "üres" tárolók, külső hőcserélővel való üzemeltetésre. A típusjelzés mögötti C és C2 jelzés egy- és kétcsőkígyós változatokra utal.
A 150 literes kivitelek változatlanok maradtak, így továbbra is ST150 és ST150C típusokon rendelhetők.

ST típusú forróvíztároló

STA típusú forróvíztároló

ST típusú forróvíztároló

STA típusú forróvíztároló

ST és STA típusú forróvíztároló

A kazánról vagy napkollektorról fűthető forróvíztárolókkal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha további információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a HAJDU Hajdusági Ipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
HAJDU kazánról és/vagy napkollektorról fűthető forróvíztárolók

A HAJDU indirekt fűtésű forróvíztárolók 75-200 liter űrtartalommal kerülnek forgalomba, amelyekben a tartály alsó harmadában található egy csőkígyó, ami indirekt módon felfűti a tartályban található használati melegvizet. Kétféle, falra szerelhető (IND...F) és álló (IND...S ErP) kivitelben készülnek. Az IND...F és IND...S ErP fűtőbetét nélküli, míg a IDE...F és IDE...S ErP fűtőbetéttel ellátott (2,4 kW) indirekt fűtésű forróvíztárolók. A fűtőbetéttel ellátott típusok előnye, hogy használati melegvizet biztosítanak kazán vagy napkollektor nélkül is. A kazán vagy napkollektor vezérlésére, illetve a tárolt víz hőmérsékletének beállítására egy szabályozó szolgál, ez forgatógombbal max. 65 °C-ig tetszés szerint állítható.

Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
További hírek a Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  hajdu  st  sta  forróvíztároló  tároló  kazán  napkollektor