HAJDU CUBE - a formabontó szögletes forróvíztároló

Elektromos, zártrendszerű tárolós vízmelegítő fali függőleges kivitelben

A máig magyar tulajdonban lévő, téglási telephelyű HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. folyamatosan keresi az újítási lehetőségeket.
Piackutatási felmérések alapján vágtak bele a formabontó és energiatakarékos elektromos forróvíztároló kialakításába. Mindezek mellett a készülék rendelkezik a hagyományos HAJDU vízmelegítők megbízható műszaki megoldásaival, magas minőségű kivitelezésével.

HAJDU CUBE - a formabontó szögletes forróvíztároló
HAJDU CUBE - a formabontó szögletes forróvíztároló
Az energiatakarékosság jegyében több új megoldással is rendelkezik a HAJDU Zrt. most megjelent terméke, a HAJDU CUBE szögletes forróvíztároló:

  • kiváló minőségű PU habrendszer a szigetelésben,

  • kerámia fűtőbetét,

  • és egy elektronikus "SMART" hőfokszabályozó elektronika.
A szteatitos, kerámia fűtőelem esetében több mint 50%-kal csökkentették a felületi terhelést, ami élettartam növekedést
és hosszútávon energiamegtakarítást jelent.
A fűtőtest egy tűzzománc-védelemmel ellátott tokcsőben kapott helyet, így egyidejűleg kizárták a fűtő deformációra, valamint a fűtőtest elektrokémiai korróziójára visszavezethető meghibásodásokat is.
HAJDU CUBE elektromos forróvíztároló - INDE, IDE fűtőbetét részlet
HAJDU CUBE elektromos forróvíztároló - INDE, IDE fűtőbetét részlet

A HAJDU CUBE-ban tizedannyi vízkő válik ki, mint a hagyományos csőfűtőtestes kialakítású bojlerben. Ezek a fűtőtestek kifejezetten keményvizes területeken is nyugodtan alkalmazhatóak.

A SMART szabályozási technológia előnye többek között az, hogy a ki- és bekapcsolás hőfoka, a kapcsolás ütemezése, és a kapcsolási hiszterézis üzem közbeni automatikus módosítása lehetségessé vált. Egy jól paraméterezett algoritmus a fogyasztó számára annyit jelent, hogy a készüléke nem fog szükségtelenül fűteni, tehát villamosenergiát, azzal pedig költséget takarít meg.

Az érintőgombos kezelőfelülettel rengeteg beállítási, paraméterezési lehetőség érhető el. A vezérlő elektronika segíti a tulajdonost a hőmérséklet értékek, funkciók (Kézi, SMART, Fagyvédelem, Idő-/program) beállításában. A víz megfelelő higiéniájának biztosítása érdekében a forróvíztárolónk, ha úgy kívánjuk, rendszeresen, automatikusan, legionella mentesítést végez.

HAJDU CUBE elektromos forróvíztároló - érintőgombos kezelőfelület
HAJDU CUBE elektromos forróvíztároló - érintőgombos kezelőfelület

A korábbi HAJDU forróvíztárolókhoz hasonlóan, az újak is működtethetők a kedvezményes, vezérelt áramról (de a - SMART üzemmód csak állandó villamosenergia ellátással érhető el). Azzal is megkönnyíti a felhasználó dolgát, hogy automatikusan kijelzi, ha eljött a rendszeres karbantartás ideje, valamint akkor is jelez, ha bármilyen okból hibát észlel a készülék.

Acéllemez tartály korrózió elleni védelemmel
Acéllemez tartály korrózió elleni védelemmel
A tárolótartály kialakítása során az esztétikus külső palást nanokerámiás felületkezelés után porfestést kap, a belső tartály pedig 800 °C fokon beégetett titán tartalmú tűzzománc bevonattal rendelkezik, amit egy magnézium anód rúd is kiegészít a tökéletes korrózióvédelem érdekében.

Az új termékcsalád természetesen rendelkezik a HAJDU termékek jól megszokott előnyeivel, többek között a 2 év teljes körű és a 7 év tartály garanciával, valamint teljes körű alkatrészellátással.

A hírben szereplő termékek
hajdu CUBE elektromos forróvíztárolók
 
hajdu CUBE elektromos forróvíztárolók

Az új generációs CUBE nevű sorozat készülékei Smart Control vezérlésű öntanuló rendszerrel rendelkeznek, melyek segítségével még hatékonyabban és energiatakarékosabban állíthatunk elő használati melegvizet. Kerámia (szteatitos) fűtőtesttel rendelkezik, aminek nagy előnye a csekély vízkőképződés, a hosszabb élettartam és a lényegesen kisebb szervizelési költség.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos melegvíztárolók
Elektromos melegvíztárolók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...