Kettős reteszelésű GU-SECURY Automatic-DR ajtózár

Kettős reteszelésű GU-SECURY Automatic-DR ajtózár

Fokozott biztonság, több kényelem

A tömítettség, a biztonság és a kényelmes nyitás és zárás kombinációja a Gretsch-Unitas többpontos GU-SECURY Automatic zárjaival érhető el. A mechanikusan önzáró reteszelésű (automata) rendszerek helyettesítik a kulccsal történő kézi zárást.

Több biztonság
Több biztonság
Kettős reteszelésű GU-SECURY Automatic-DR ajtózár

 • Automatikus biztonság:
  Az "Automatic zárnyelv" automatikusan kioldódik, mikor az ajtó bezáródik. Ezáltal az ajtó zárás nélkül is reteszel. A kulccsal történő reteszeléshez csak akkor van szükség, ha belülről a kilincs működtetését blokkolni szeretné. pl.: gyerekek biztonsága érdekében.
 • Dupla biztonság:
  Az "Automatic zárnyelv" kioldja a "zárókampót" is, mely ugyancsak automatikusan reteszel a zárfogadóban és ezáltal igen magas kiemelésgátlást biztosít az esetleges betörési kísérlet esetén, valamint az ajtó leereszkedésekor is magas funkcionális biztonságot nyújt. Az összes reteszelő elem visszatolás ellen biztosított.
 • Bevizsgált és tanúsított:
  EN-1627 szerint RC2, RC3 és RC4 biztonsági szint alkalmasság.

Több komfort
Több komfort
Kettős reteszelésű GU-SECURY Automatic-DR ajtózár

 • Automatikusan záródó:
  A "zárókampó" az "Automatic zárnyelv" kioldó utasítása után automatikusan reteszel a zárfogadóba, függetlenül az "Automatic zárnyelv" helyzetétől.
 • Megoldás akadálymentes ajtókhoz is:
  A-Öffner servo motor használatával egy minimális kulcs fordítással nyitható az ajtó. Ha Ön azt szeretné, hogy az ajtó nyitva legyen napközben is, akkor az un. TE nappali nyitvatartási rendszerrel manuálisan felülbírálhatja az automatikus lezárást.
 • Könnyű használat a beléptető rendszerek révén:
  A GU-SECURY Automatic-DR kompatibilis a SECUREconnect vezeték nélküli áram- és adatviteli egységgel, így könnyen integrálható a GU beléptető csomagjaival.

A GU-SECURY Automatic-DR ajtózár alkalmas egy- és kétszárnyú ház és lakás bejárati ajtókhoz fa, PVC, fém és ezek kombinációjából készült szerkezetekhez.

A hírben szereplő termékek

G-U SECURY többpontos ajtózárak
 
G-U SECURY többpontos ajtózárak

A G-U SECURY többpontos ajtózárak többszörös záródást garantálnak, toldható kivitelben akár 2996 mm szárnyfalc magasságig is. Különféle dorn mérettel és előlap kivitellel minden járatos alapanyagból készült ajtóhoz használhatóak. A GU-SECURY automatic önreteszelő ajtózár speciális zárócsapjai az ajtó becsukásakor automatikusan záródnak, így biztosítják a mindenkori legjobb lég-, hang-, és biztonsági záródást. Ezen zárak kiegészíthetőek A-Öffner nyitómotorral az automatikus nyitásért, csapdafelügyelettel a biztonságért, reteszelő kengyellel a biztonságos résnyitás érdekében, beépített beléptető-rendszerrel, ujjlenyomat leolvasóval vagy kódbillentyűzettel, illetve GU SECURE connect vezeték nélküli áram- és adatátviteli eszközzel a tok és szárny között. A GU-SECURY programban megtalálhatóak még a görgős (R4), csapos (MR) és kampós (SH) záródású kivitelek, illetve ezek kombinációja (DR).

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Zárak
Zárak
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...