Újdonság: Grundfos ALPHA3 keringető szivattyú

Kétcsöves radiátoros fűtési rendszer hidraulikus beszabályozása gyorsan és egyszerűen

Az ALPHA3 a Grundfos legújabb keringető szivattyúja, mely garantálja az egyszerű telepítést, a kimagasló energiahatékonyságot, és a megbízható működést nehéz üzemi körülmények között is. Ezeken felül az ALPHA3 még két kiegészítőt kínál: az ALPHA Readert és a Grundfos GO Balance applikációt. Ezek használatával a szerelőknek egy rendszer hidraulikus beszabályozása csak pár percet vesz igénybe.

Az ALPHA Reader egy kisméretű segédeszköz, melyet az ALPHA3 szivattyú elejére lehet csatlakoztatni. Beolvassa a szivattyú jelét, adatait, majd kommunikál a Grundfos GO Balance applikációval a beszabályozás során. A hidraulikus beszabályozás elvégzése után az eszközt zsebre teheti, és következő munkája során újra használhatja.

A Grundfos GO Balance applikáció iTunes vagy Google Play felületekről érhető el, tölthető le. Az applikáció az ALPHA Reader jelét veszi, majd végigvezeti a szerelőt a beszabályozás egyszerű lépésein.

Az ALPHA3, az ALPHA3 Reader és a Grundfos GO Balance applikáció által a szerelők munkája egyszerűbb és gyorsabb lett. Egy fűtési rendszer hidraulikus beszabályozása percek alatt megoldható.


A Grundfos ALPHA3 alkalmazási területei:
 • állandó vagy változó térfogatáramú rendszerek
 • egycsöves rendszerek
 • kétcsöves rendszerek
 • használati melegvizes rendszerek
 • padlófűtési rendszerek
 • éjszakai üzemmóddal ellátott rendszerek
Előnyök:
 • gyors hidraulikus beszabályozás
 • nem dugul el, nem szorul meg a szivattyú
 • kimagasló energiahatékonyság
Hidraulikus beszabályozás előnyei:
 • 7-20%-os megtakarítás a fűtési számlán
 • alacsony hőmérséklet a visszatérő ágban
 • alacsony zajszint a fűtési rendszerben
Az új ALPHA3 keringető szivattyú letölthető termékismertetőjét megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben az új termékkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt szeretne kérni a Grundfos South East Europe Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
ALPHA3 keringető szivattyú
 
ALPHA3 keringető szivattyú

Az ALPHA3 szivattyú a kisméretű háztartási keringetőszivattyúk képességeit értelmezi újra. Beépített, egyirányú kommunikációs jellemzőinek köszönhetően a kétcsöves radiátor rendszerek hidraulikai beszabályozása gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. Ehhez nyújt segítséget az ALPHA Reader kiegészítő egység, mely egy optikai érzékelő segítségével kiolvassa a szivattyú műszaki paramétereit, továbbítva azokat okostelefon vagy a tablet felé, valamint a Grundfos GO Balance alkalmazás. Telepítésével valós idejű számítások kaphatók a rendszer radiátorainak térfogatáram igényéről. A felhasználót az alkalmazás lépésről-lépésre végigvezeti az otthonában található radiátorok hidraulikai beszabályozásának teljes folyamatán.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Keringtető szivattyúk, kondenzvíz szivattyúk
Keringtető szivattyúk, kondenzvíz szivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...