Grundfos Magna keringető szivattyú

Fűtésre és légkondícionálásra

A Grundfos Magna keringető szivattyúk középületek fűtési és hűtési rendszereiben is teljesítik a legszigorúbb előírásokat. Az egyedülálló AUTOADAPT funkció garantálja az ideális energia/teljesítmény arányt.

A Magna keringető szivattyúk beépített elektronikus teljesítményszabályozással ellátott nedves tengelyű szivattyúk, amelyeket változó térfogatáramú fűtőberendezések számára fejlesztettek ki. Sokoldalú beállítási és szabályozási lehetőségüknek köszönhetően ezeket a szivattyúkat szinte minden olyan rendszerben alkalmazni lehet, amelynek munkapontja a jelleggörbe alatti területre esik.
A sorozat minden típusa rendelkezik külső vezérlőjelek fogadására és üzemjelzések kiadására szolgáló kontaktussal és/vagy RS 485 típusú kommunikációs rendszer részére kialakított csatlakozással, amelyek különösen alkalmassá teszik ezeket a szivattyúkat épületvezérlő-felügyelőrendszerekben történő alkalmazásra. A termékcsalád minden tagja A-energiaosztályú besorolással rendelkezik.
Szinte valamennyi szóló Magna szivattyú szállítható rozsdamentes acélból készült szivattyúházzal. Ezen magas minőségű anyag használatával valamennyi, a közeggel érintkező alkatrész teljesíti az aktuális, ivóvízre vonatkozó követelményeket, és ezáltal kiválóan alkalmazható ivóvíz cirkulációs rendszerekben is.
Grundfos Magna keringetőszivattyúk
Grundfos Magna keringetőszivattyúk
Állandó mágneses motortechnológia
A Magna keringető szivattyúval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a Grundfos Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kapcsolódó hírek

Pollack EXPO 2010 – kiállítás és konferencia
Pécs, Expo Center, 2010. február 25-26.
Pollack EXPO 2010 – kiállítás és konferencia

Kategóriák

Keringtető szivattyúk, kondenzvíz szivattyúk
Keringtető szivattyúk, kondenzvíz szivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...