proidea.hu online termékinformációs katalógus

Flir 660 szériás hőkamerák a Grimas Kft.-től


2009. július 22.

Az infra képalkotás legújabb technológiája

A FLIR Systems bemutatja a FLIR 660 szériás hőkameráit, amely az első kézi IR kamera-sorozat 640X480 pixeles hűtés nélküli detektor felbontással, interpolálási lehetőséggel és kontrasztoptimalizálással (DDE) rendelkezik!

Az infravörös technológiában szerzett egyedülálló tapasztalataira alapozva a világpiac vezető cég megalkotta legújabb professzionális kézi hőkameráit, melynek fő célcsoportja az Ingatlan piac, Építőipar, Automatizálás, Elektromos - Mechanikai berendezések karbantartásán és a K+F területén dolgozók. Az új FLIR 660-as széria egy merőben új sorozat hatalmas felbontással és nagyszerű funkciókkal, a lehető legtöbb mobilitást és sokoldalúságot biztosítva felhasználói számára. Miután korábban az InfraCAM és BCAM bevezetésével kiszélesítették az infravörös termográfia piacát, most a FLIR Systems új alapokra helyezi felsőkategóriás kameráit.
Flir P660 infra hőkamera   Flir B660 infra hőkamera Flir SC660 infra hőkamera
A FLIR 660-as széria az első olyan kézi hőkamera-sorozat, amely 640x480 pixeles hűtés nélküli detektorral, kontrasztoptimalizálással (DDE) és akár 45mK termikus érzékenységgel rendelkezik, így megkönnyítve a tökéletes hőkép felvételezést.

A hőkép alkotás első és legfontosabb szabálya a jó kontrasztos és fókuszált képkészítés, mivel ezek a képek hordozzák az információt, nem csak megjelenítésben, hanem a kép mögött tárolt adatmátrixban. A hőmérsékleti értékeket több mint 300 000 pixel mindegyikén meg lehet jeleníteni.
Ezek a hőkamera típusok rendelkeznek beépített GPS-el, mely koordinátáit hozzáfűzi a radiometrikus képhez, ezzel megkönnyítve a helyszín beazonosítását. Mind amellett vizuális kép, írásos és akusztikus kommentálási lehetőséget biztosít az infra képhez és Panoráma hőkép készítést is lehetővé tesz. A nagyméretű infravörös képeknek köszönhetően a hőmérsékleti anomáliákat könnyen fel lehet deríteni, ráadásul pénzt és időt is megtakarít vele.

Az Ingatlan piac és Építőipar területére ajánlott a FLIR B660-as hőkamera, amely harmatpont detektálás és szigetelés meghatározás funkciókkal is rendelkezik. A karbantartás területén a legszélesebb választék található, amit a P sorozat kínál. Az állapot ellenőrzést, ütemezett karbantartási vizsgálatokat és trend analízist könnyedén elvégezhetjük a FLIR P660-as hőkamerával. K+F ipari környezetben a FLIR SC660-as hőkamera legapróbb igényeit is kielégíti akár a Real-Time, On-line diagnosztika területén is.
  Flir SC660 infra hőkamera


A FLIR 660 szériás hőkamerákkal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Grimas Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1214 Budapest, Puli sétány 2-4.
Telefon: +36 1 420 5883
Fax: +36 1 276 0553
E-mail:
Web: www.grimas.hu
   
   
   
   
   
A Grimas Kft. tizenöt éve forgalmaz anyagvizsgálati műszereket, berendezéseket, szoftvereket és segédanyagokat, valamint mérőműszereket. Kiterjedt hazai és nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően képesek az anyagvizsgálat teljes területét lefedni magas minőségű és megfelelő ár színvonalú termékekkel. Az általuk képviselt cégek a világpiac vezetői és (FUJI, FLIR, HITEC, HUND, OLYMPUS, YXLON, BUEHLER, WAS, TMT, MESSPHYSIK, stb.) több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az anyagvizsgálat és a méréstechnika adott területén, így világszerte ismertek és elismertek.
Márkanevek: FUJI, FLIR, HITEC, HUND, OLYMPUS, YXLON, BUEHLER, WAS, TMT, MESSPHYSIK
További hírek a Mérőműszerek termékkategóriában
További hírek a Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  Grimas  Flir  széria  hőkamera  660  kamera  infravörös  hőkamera-sorozat