Új Vectair P-Screen piszoár rács a Green Clean Kft. kínálatában

Semlegesíti a kellemetlen szagokat és friss illatot biztosít 60 napon keresztül

A Vectair P-Screen legújabb piszoár rácsa egészen 60 napig képes semlegesíteni a kellemetlen szagokat, illetve friss és intenzív illatot kölcsönözni a közösségi mosdóknak. A nagy felületű P-Screen piszoár rács etilén-vinil-acetát (EVA) anyagból készül, amelynek egyik fő előnye a rugalmasság, így szinte minden piszoár fajtához kompatibilis.

A piacon úttörő Vectair P-Screen egyedülálló módon három védelmi réteggel, illetve kétfázisú illatkibocsátással van ellátva. Egyrészt a piszoárba kerülő szennyeződések a sűrű, buborékos külső részen fennakadnak, megakadályozva ezzel a lefolyó eldugulását, illetve meggátolja a folyadék visszafröccsenését, amely a hagyományos piszoár rácsok használatánál kellemetlen pillanatokat szokott okozni a piszoár használójának. A sörtézett felületű középső, kör alakú rész belsejében található az "aktív" mag, amelynek a külső része megakadályozza a visszafröccsenést és a természetben előforduló baktériumokat tartalmazó "aktív" belső magba vezeti a folyadékot, amely enzimeket termelve lebontja a szerves anyagokat, ezzel semlegesítve a kellemetlen szagokat. A belső mag megakadályozza a piszoár vízkövesedését is azzal, hogy az enzimek a húgykövet feloldják, megoldva annak leöblítését a csatornába. Ráadásul - a külső buborékos rész mellett - a belső mag is el van látva illatanyaggal, amely más intenzitással párologtatja a friss illatot, mint a buborékos külső rész, megelőzve ezzel az úgynevezett illatfáradtság kialakulását.

A Vectair P-Screen piszoár rács száz százalékban újrahasznosítható anyagokból készül, emellett semmilyen illékony szerves összetevőt nem tartalmaz a termék (VOC-mentes).

Felhasználási terület: közösségi mosdók, vizesblokkok
Működés: Az enzim a biofilmet, a lerakódott, ragacsos, szerves anyagokat távolítja el. A biofilm szolgál kötőanyagként a víz- és húgykő számára, enélkül a szennyeződés nem tud felülni a csövek belső falára. Az enzim 60 napig fejti ki hatását
Teljesítmény: 2 hónapig elegendő illatot tartalmaz
Rendszer: P-Screen
Vectair P-Screen piszoár rács
Vectair P-Screen piszoár rács
Galéria

Kategóriák

Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...