proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Vectair P-Screen piszoár rács a Green Clean Kft. kínálatában


2019. január 30.

Semlegesíti a kellemetlen szagokat és friss illatot biztosít 60 napon keresztül

A Vectair P-Screen legújabb piszoár rácsa egészen 60 napig képes semlegesíteni a kellemetlen szagokat, illetve friss és intenzív illatot kölcsönözni a közösségi mosdóknak. A nagy felületű P-Screen piszoár rács etilén-vinil-acetát (EVA) anyagból készül, amelynek egyik fő előnye a rugalmasság, így szinte minden piszoár fajtához kompatibilis.

A piacon úttörő Vectair P-Screen egyedülálló módon három védelmi réteggel, illetve kétfázisú illatkibocsátással van ellátva. Egyrészt a piszoárba kerülő szennyeződések a sűrű, buborékos külső részen fennakadnak, megakadályozva ezzel a lefolyó eldugulását, illetve meggátolja a folyadék visszafröccsenését, amely a hagyományos piszoár rácsok használatánál kellemetlen pillanatokat szokott okozni a piszoár használójának. A sörtézett felületű középső, kör alakú rész belsejében található az "aktív" mag, amelynek a külső része megakadályozza a visszafröccsenést és a természetben előforduló baktériumokat tartalmazó "aktív" belső magba vezeti a folyadékot, amely enzimeket termelve lebontja a szerves anyagokat, ezzel semlegesítve a kellemetlen szagokat. A belső mag megakadályozza a piszoár vízkövesedését is azzal, hogy az enzimek a húgykövet feloldják, megoldva annak leöblítését a csatornába. Ráadásul - a külső buborékos rész mellett - a belső mag is el van látva illatanyaggal, amely más intenzitással párologtatja a friss illatot, mint a buborékos külső rész, megelőzve ezzel az úgynevezett illatfáradtság kialakulását.

A Vectair P-Screen piszoár rács száz százalékban újrahasznosítható anyagokból készül, emellett semmilyen illékony szerves összetevőt nem tartalmaz a termék (VOC-mentes).

Felhasználási terület: közösségi mosdók, vizesblokkok
Működés: Az enzim a biofilmet, a lerakódott, ragacsos, szerves anyagokat távolítja el. A biofilm szolgál kötőanyagként a víz- és húgykő számára, enélkül a szennyeződés nem tud felülni a csövek belső falára. Az enzim 60 napig fejti ki hatását
Teljesítmény: 2 hónapig elegendő illatot tartalmaz
Rendszer: P-Screen

 


Választható illatok:

Vectair P-Screen piszoár rács
P-Screen citrus-mangó        
P-Screen Linen -frissen mosott ruha
        P-Screen Marine - tengeri pézsma


Ha a Vectair P-Screen piszoár ráccsal kapcsolatban bővebb információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Green Clean Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 

Cég
Székhely: H-8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
Telefon: +36 22 582 108
Fax: +36 22 582 109
Mobil: +36 30 824 1835
E-mail:
Web: www.greenclean.hu
Szabó Sándor
mosdóhigiénés üzletágvezető  
   
   
   
   
A Green Clean fő profilja a közösségi mosdók kiváló minőségű szanitereinek és piperéinek szállítása, beszerelése. Hiszik, hogy megbízható, vandálbiztos és egyúttal környezettudatos mosdófelszereléseik a hosszú távú, üzembiztos és gazdaságos üzemeltetés alapjai, és termékeiket ezen elvárások szellemében gyártatják. Megoldásaik között kiemelt szerepet kapnak a villámgyors és energiatakarékos kézszárítók, a vandálbiztos szaniterek, a könnyen tisztítható, ujjlenyomatmentes felületű rozsdamentes adagolók, a víztakarékos infavezérlésű és időzített csapok és öblítőszelepek, a vízmentes piszoárok, és az érintésmentes kézhigiénés rendszereik. Továbbá ügyfeleik egyedi igényei szerint teljes körű mosdóhigiénés szolgáltatást nyújtanak illatosítás, kézhigiéné, higiénés papírok, hulladékgyűjtők, kézszárító üzemeltetés és WC ülőke tisztító rendszerek területén.
Márkanevek: GOJO, PURELL, DELABIE, World Dryer, G-Screen, V-AIR Solid, V-Fresh, Falcon, SIMEX, Green Clean
Kulcsszavak:  Green  Clean  Vectair  P-Screen  piszoár  rács  vizelde  illatosító  piszoár