proidea.hu online termékinformációs katalógus

DELABIE SPORTING 2 alumíniun zuhanyfal a Green Clean Kft. kínálatában


2018. június 14.

Víztakarékos megoldás a közösségi zuhanyzókba

DELABIE SPORTING 2 alumíniun zuhanyfal

A DELABIE SPORTING 2 zuhanypanel a víztakarékosság jegyében készült, melyet elsősorban a Stopcock beépített elzárócsapnak köszönhet. A technológia része az egyedi elzárást biztosító öblítőszelep, amely egyúttal a vízátfolyás mértékét is szabályozza. A vízfogyasztás mindösszesen 6 l/perc.

DELABIE SPORTING 2 alumíniun zuhanyfal

Műszaki adatok:
Anyag: anodizált alumínium
Borítás: krómozott fényes kifolyó, selyem matt
Időzítés: 30 mp
Kifolyás: speciális vízkőtaszító kifolyóval
Magasság: 1030 mm
Vízátfolyás: 6 l/perc
Kialakítás: vandálbiztos, Slim kialakítás
Működtetés: Soft Touch könnyített nyomógombos működtetés (min. 2 kg)
Extra: Stopcock - beépített elzárócsap, mely lehetővé teszi az öblítőszelep egyedi elzárását, illetve szabályozza a vízátfolyás mértékét
Tartozékok: beépített visszacsapó szelepek
Biztonságos: minimum 500 000 próbanyomásra tesztelve
Garancia: 10 év


Az alábbi videóban a DELABIE vandálbiztos megoldásai láthatók.Ha a DELABIE SPORTING 2 alumíniun zuhanyfalakkal kapcsolatban bővebb információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Green Clean Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 

Cég
Székhely: H-8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
Telefon: +36 22 582 108
E-mail:
Web: www.greenclean.hu
Szabó Sándor
értékesítési vezető
mosdóhigiénés üzletágvezető
+36 30 622 6971
   
   
A Green Clean fő profilja a közösségi mosdók kiváló minőségű szanitereinek és piperéinek szállítása, beszerelése. Hiszik, hogy megbízható, vandálbiztos és egyúttal környezettudatos mosdófelszereléseik a hosszú távú, üzembiztos és gazdaságos üzemeltetés alapjai, és termékeiket ezen elvárások szellemében gyártatják. Megoldásaik között kiemelt szerepet kapnak a villámgyors és energiatakarékos kézszárítók, a vandálbiztos szaniterek, a könnyen tisztítható, ujjlenyomatmentes felületű rozsdamentes adagolók, a víztakarékos infavezérlésű és időzített csapok és öblítőszelepek, a vízmentes piszoárok, és az érintésmentes kézhigiénés rendszereik. Továbbá ügyfeleik egyedi igényei szerint teljes körű mosdóhigiénés szolgáltatást nyújtanak illatosítás, kézhigiéné, higiénés papírok, hulladékgyűjtők, kézszárító üzemeltetés és WC ülőke tisztító rendszerek területén.
Márkanevek: GOJO, PURELL, DELABIE, World Dryer, G-Screen, V-AIR Solid, V-Fresh, Falcon, SIMEX, Green Clean
Kulcsszavak:  Green  Clean  DELABIE  SPORTING  2  zuhanyfal  víztakarékos  zuhanypanel  közösségi  zuhanyzó  zuhany  Stopcock  vandálbiztos