proidea.hu online termékinformációs katalógus

A DND Martinelli új kilincse Good Design Award díjat nyert


2018. február 07.

A természet ihlette a Ginkgo és Ginkgo Biloba modelleket

Good Design Award díjat nyert az új DND Martinelli kilincse

A Lartech Maestro által forgalmazott DND by Martinelli kilincsmodellje, a Giulio Iacchetti tervezte Ginkgo Biloba kilincs, vasalat kategóriában elnyerte a Good Design Award 2017 díjat. Ezt a nemzetközi díjat 1950-óta adják oda a legjobban formatervezett termékeknek, több kategóriában. A DND by Martinelli-nek második alkalommal ítélik oda ezt a díjat: 2006-ban a Karim Rashid által tervezett Sike modellt választották érdemesnek a címre.

DND Martinelli kilincs - Ginkgo Biloba

DND Martinelli kilincs - Ginkgo

DND Martinelli kilincs - Ginkgo

A Ginkgo egy új, 2017-ben megjelent rézkilincs, melyet a természet, a Ginkgo fa levele ihletett. Króm, matt króm, fekete és egyéb színekben és két formai változatban is kapható: a felületébe mart díszítő motívumokkal és anélkül.

DND Martinelli kilincs - Ginkgo és Ginkgo Biloba

A DND Martinelli Ginkgo és Ginkgo Biloba kilincsek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lartech - Maestro Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Némedi út 100.
Telefon: +36 24 537 175
Fax: +36 24 537 177
E-mail:
Web: www.kilincsek.eu
Web: www.maestro-toloajto.eu
Szöllősy Tamás
ügyvezető igazgató +36 70 773 9269
   
   
   
   
A Lartech-Maestro Kft. a Maestro kilincsek és épületvasalatok mellett, európai kilincsgyártók termékeit hozza forgalomba márkaképviseletként. A Maestro kilincsek 1999 óta vannak jelen a magyar piacon, azóta a hazai piac meghatározó szereplői. A cég büszke arra, hogy az ország legtöbb szakkereskedését (zárszaküzletek, barkácsboltok, ajtószalonok, ajtógyártók) ők látják el kilincsekkel.
Márkanevek: Maestro, Mandelli, FSB, Tupai, DND Martinelli
További hírek a Vasalatok, kilincsek termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lartech-Maestro  DND  Martinelli  kilincs  vasalat  Ginkgo  Ginkgo  Biloba  Good  Design  Award  2017  Giulio  Iacchetti