Chorus Monochrome kollekció: a tökéletes harmónia

Chorus Monochrome kollekció: a tökéletes harmónia

Bővült a Gewiss Chorus szerelvénycsalád

A GEWISS bemutatja a Chorus család új Monochrome kollekcióját. Kétféle felület, négy stílus egyetlen egyedi karakterben, amely eleganciát és harmóniát kölcsönöz minden otthoni környezetnek.

A termékcsalád az új Monochrome kollekcióval bővült: tökéletes harmóniát kínáló keretek és kapcsolók, a tiszta vonalvezetés és az időtlen elegancia stílusjegyeit viselve. 
A Monochrome sorozattal a GEWISS esztétikai megoldások széles skáláját kínálja minden otthoni környezethez.
A színek tökéletesen illeszkednek a legmodernebb lakberendezési és formatervezési irányzatokhoz. A fényes és a matt közötti választás váratlan fényhatásokat ad, és minden életstílust egyedivé tesz.

Chorus Monochrome – satin fekete
Chorus Monochrome – satin fekete
satin fekete

Chorus, egyedi és időtlen megoldás minden stílushoz

A Chorus a GEWISS háztartási csatlakozó sorozata, amely moduláris eszközök széles skáláján alapul, ahol a technológiai megoldások találkoznak az olasz dizájnnal. Folyamatos fejlesztési és innovációs útján a Chorus a kifinomult esztétikát, az élvonalbeli technológiákat és a fejlett funkciókat ötvözi egymással, hogy megfeleljen a kortárs élet minden igényének.

Gyors illesztés
A Chorus szerelvények össze- és szétszerelése gyors és egyszerű, köszönhetően az elülső oldalról való szerelhetőségnek. A szerelőkeretek szilárdsága a legkiválóbb üzemelési teljesítményt garantálják, még egyenletlen felületen is. A keretek félmodulos osztása lehetővé teszi a különböző modularitású Chorus szerelvények változatos kombinációinak beszerelését. 

Integrálható
A Chorus termékcsalád hagyományos vezetékezhető eszközként lett megalkotva, kiegészítője lehet a GEWISS okosotthoni megoldásainak is, hiszen tökéletesen integrálható a Smart Home rendszerekhez: válaszhat a klasszikus vezérlőegységekből, az elektronikus nyomógombokból vagy az érintős készülékekből.

Rugalmas
A Chorus segítségével több mint 80 szín-, anyag-, felület- és forma-kombináció közül választhat, mindig ugyanazt a szerelőkeretet használva. A technológia, az elegancia és a teljesítmény tökéletes mozaikja, amely minden ízlést és igényt kielégít, bármilyen konfigurációt választanak és telepítenek.

Chorus Monochrome kollekció: a tökéletes harmónia
Chorus szerelvénycsalád – szerelés
A hírben szereplő termékek
Chorus szerelvények
 
Chorus szerelvények

A Chorus a Gewiss olasz szabvány szerinti moduláris szerelvényeinek széles skáláját tartalmazó, innovatív szerelvénysorozata, mely azzal a céllal született, hogy a mindennapi életet megkönnyítse helytakarékossága, esztétikuma és kialakítása révén. Élvonalbeli megoldásokat kínál az otthonok és épületek intelligens kezeléséhez és irányításához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...