proidea.hu online termékinformációs katalógus

GeN2 Flex felvonórendszer


2010. február 18.

Egyszerűen elhelyezhető, helytakarékos, komfortos, és megbízható

GeN2 Flex felvonórendszer  
A GeN2 Flex rendszer rendkívül jól alkalmazható már meglévő épületekbe történő új felvonó beépítésére és koros liftek cseréjére egyaránt. Egy kész állapotban lévő házban minden centiméternyi hely számít. Legyen az épület bármilyen típusú vagy korú a GeN2 Flex felvonót arra tervezték, hogy rendkívül hatékony megoldást nyújtson az ilyen esetekre.
A múltban a szabályozások nem követelték felvonó-berendezés telepítését az alacsonyabb épületekbe. Manapság - mikor a társadalom átlagéletkora egyre magasabb - számos épület jelent akadályt az idős, mozgáskorlátozott embereknek, továbbá a nehéz csomaggal közlekedőknek vagy a kisgyerekes szülőknek.
A GeN2 Flex egy csapásra megszünteti ezeket a problémákat. Új felvonó telepítése egy meglévő épületbe gazdaságilag is előnyös, hiszen nemcsak emeli az ingatlan általános értékét, de fokozza a bérlők érdeklődését is. Egy idős felvonónak számos hátránya van. A megbízhatatlanság, rossz utazási komfort, pontatlan szintbeállás, kopott, elavult, megrongált fülkebelső és korlátozott használhatóság egyaránt jellemző problémák. A legkorszerűbb technológiájú GeN2 Flex berendezésekkel ezen, műszaki, esztétikai és használhatósági problémák mindegyike orvosolható.

A GeN2 Flex előnyei:

Egyszerű elhelyezés
Egyoldali felfüggesztésének köszönhetően csak egy teherviselő falra van szükség. A felvonó telepíthető akár az épületen belülre, akár azon kívülre is. A felvonógép könnyen elhelyezhető a vezetősínek tetején. Ennek következtében a terhelés a süllyesztékben adódik át, ami csökkenti az épületszerkezetre ható erőket és lehetővé teszi különböző anyagú (pl.: tégla, beton, acélszerkezetű torony fém vagy üveglapokkal) aknákba való beszerelést.

Helytakarékos
A GeN2 Flex helytakarékos, mert nincs szüksége gépházra. A választható ellensúly-elhelyezés előnyeként a fülke mélysége vagy szélessége akár 620 mm is lehet, ami nagyon kis méretű aknába is lehetővé teszi a beszerelést.

Komfortos
A poliuretánnal bevont laposkötél kiküszöböli a fém-fém kapcsolatot, ezáltal csöndesebben üzemel a berendezés. A hajtómű nélküli hajtás az analóg terhelésérzékelővel illetve a zárthurkú frekvenciaszabályzással egyenletesebb fülkemozgatást és rendkívül pontos (+/- 3 mm) szintbeállást biztosít. Az aknafalak megfelelő előkészítése esetén az alacsony zajszintű felvonógép rezgésszigetelő gumitalpakra helyezése csökkenti az épületnek átadott rezgést és a szomszédos helyiségek átlagos zajszintjét 30 dB (A) alatt tartja az Európai Unió szigorú előírásainak megfelelően.

Megbízható
Megnövelt megbízhatóság a korábbi relés vezérlés mikroprocesszorosra cserélésével.

A GeN2 Flex rendszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni az Otis Felvonó Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
Egyszerű elhelyezés, helytakarékos, komfortos, megbízható
 

Termék
Cég
Székhely: H-1134 Budapest, Váci út 37.
Telefon: +36 1 430 4600
Fax: +36 1 430 4647
E-mail:
Web: www.otis.com/site/hu
Richter László
   
   
   
   
A magyar OTIS Felvonó Kft, az amerikai OTIS Elevator Company hazai leányvállalata. A cég 1990-es megalapítása óta több, mint 2500 felvonót és mozgólépcsőt szerelt fel. Az Otis a világ legnagyobb felvonó, mozgólépcső, mozgójárda és más vízszintes szállítóberendezés gyártó vállalata.
További hírek a Személyfelvonók termékkategóriában
További hírek a Felvonók, mozgólépcsők termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  GeN2  Flex  felvonórendszer  Otis  személyfelvonó