Gen2 Comfort 2005 legjobb 100 ötlete között

Otis vezető terméke környezetkímélő működéséért, energiatakarékosságáért kapta az elismerést.

Spanyolország vezető üzleti folyóirata, az "Actualidad Económica" a Gen2® Comfort felvonót választotta ki, mint a társadalom számára leginkább hasznos termék egyikét.

Otis vezető terméke környezetkímélő működéséért, energiatakarékosságáért kapta az elismerést. A folyóirat a vállalatok jelölése után minden évben kiválasztja és publikálja a 100 legjobb terméket vagy szolgáltatást. A Gen2 Comfort felvonó több, más termékkel együtt szerepelt kategóriájában, de az Otis volt az egyetlen felvonós vállalat, amely ezt az értékes elismerést megkaphatta.

Az Otis elnöke, Ari Bousbib úr a következőképen méltatta az elismerést: "Megtiszteltetés, hogy mi lehetünk az egyetlen felvonós vállalat, akit az "Actualidad Económica" kitüntetett. A Gen2 Comfort a legújabb fejlesztésünk és szabadalmunk a környezetbarát Gen2 felvonócsaládból. A Gen2 Comfort piacvezető mind teljesítmény, mind megbízhatóság és mind energiatakarékosság szempontjából."

Gen2 Comfort
Gen2 Comfort

A Gen2 gépháznélküli felvonócsalád laposkötele csendesebb, erősebb és háromszor tartósabb a hagyományos acélsodrony köteleknél. A kötélnek és a motornak nincs szüksége utólagos kenőanyagra. A hajtómű nélküli hajtás és a permanens mágneses motor 50-75%-kal csökkenti a berendezés energiaszükségletét.

Az Európában tavalyi évben bemutatkozott Gen2 Comfort felvonó a Gen2 család többi tagjával megegyezően rendkívül energiatakarékos, környezetkímélő és halk üzemű. A Gen2 Comfort elsősorban lakóházak, kisebb forgalmú irodaházakba vagy kereskedelmi létesítmények ideális felvonója.

Gen2 = Laposkötél = Otis

Kategóriák
Személyfelvonók
Személyfelvonók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...