Megújult a Geberit Mapress préskötéses csőrendszer

Prés-indikátor és védőkupak a biztonságos és tartós szerelés érdekében

A Mapress fittingeken található új prés-indikátor a megfelelő préskötés kialakítása után egy könnyed kézmozdulattal eltávolítható, így már a nyomáspróba előtt láthatóvá válnak a még préseletlen kötések. A prés-indikátor színe utal a termék anyagára: piros-szénacél, kék-rozsdamentes acél, fehér-réz, illetve az egyértelmű termék beazonosítást a prés-indikátoron található Geberit logó és fitting-méretjelzés segíti.
A prés-indikátor mellett a tömítőgyűrű további biztonságot jelent. A speciális kontúrnak köszönhetően a préseletlen kötések a nyomáspróba során tömítetlenek maradnak. Így elkerülhetőek az utólagos, üzem során fellépő nagyobb káresemények.
Minden préselhető fém Geberit fitting védőkupakkal van ellátva. Ez a védelem megakadályozza a por és egyéb szennyeződés bejutását a csőhálózatba, növelve a biztonságot és a higiéniát segíti a hibátlan kivitelezést. A védőkupak színe utal a megfelelő alkalmazási területre is.
Geberit fittingek
Geberit fittingek
Kontúr-gyűrű
Kontúr-gyűrű
Geberit fitting védőkupakkal
Geberit fitting védőkupakkal
A Mapress szénacél csővezetékek 12-108 mm mérettartományban galvanizált változatban, 12-54 mm átmérő tartományban pedig polipropilén védő bevonattal állnak rendelkezésre. A bevonat védi a csővezetéket a külső korrózióval szemben. Ez lehetővé teszi az egyedi megoldások alkalmazását, legyen szó felújításról vagy új rendszerekről, falsík alatti vagy előtti szerelési technológiákról. Az egymással összehangolt rendszerelemek adják a Geberit Mapress csővezeték nagyfokú terhelhetőségét. A megengedett üzemi nyomás 25 bar, illetve ennél magasabb is lehet.
A rendkívüli mechanikai szilárdság széles körű alkalmazást tesz lehetővé, jóval túlmutatva a hagyományos épületgépészeti felhasználásokon.
A Mapress présszerszámok préspofáival létrehozott csőkötés során a tömítőgyűrű egy előre meghatározott alakot vesz fel. A tömítőgyűrű maradandó alakváltozása tartós és biztonságos tömítést eredményez. Ennek köszönhetően a Mapress szénacél présfitting rendszere immáron 40 éve működik kifogástalanul.
Csőmetszet
Csőmetszet
A megfelelő hegesztési varratok - különösen a tömítőgyűrű horonyban - jelentik a csővezetéki rendszer tartós tömítettségének és a korrózió elkerülésének egyik zálogát. A Mapress szénacél présrendszer fittingek és csővezetékek hegesztési varratai a legmagasabb fokú minőségi ellenőrzésen mennek át. A speciális hőkezelési eljárás homogén anyagszerkezetet és ezáltal optimális kötést biztosít a fittingeknél éppúgy, mint a csővezetékeknél.
A fittingek kompakt kialakítása lehetővé teszi a kis helyigényű csővezetékek összekapcsolását is. A Geberit kínálatában megtalálható számtalan különleges formájú idom, melyek segítik a célirányos felhasználást.
Kompakt kialakítás
Kompakt kialakítás
A Geberit Mapress présrendszerrel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársától használja az Információkérés gombot.
A hírben szereplő termékek
Geberit Mapress réz préskötéses csőrendszerek Geberit Mapress rozsdamentes acél préskötéses csőrendszerek Geberit Mapress szénacél préskötéses csőrendszerek
 
Geberit Mapress préskötéses csőrendszerek
3 termék

A Mapress csővezeték rendszerek a legmodernebb csőkötés-technológiát, a préskötéseket alkalmazzák. A hidegen préselt kötések oldhatatlanok és tartósan tömörek, így optimális megoldást jelentenek a falsík alatti szereléshez.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Rézcsövek, rézidomok
Rézcsövek, rézidomok
Acélcsövek, acélidomok
Acélcsövek, acélidomok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...