Geberit Mapress préskötéses csőrendszer

Az épületgépészet és a technológiai csővezetékek közel minden területén alkalmazható

A Geberit Mapress préskötéses rendszer a kínált elemek széles alapanyag és méretválasztéka miatt az épületgépészet és a technológiai csővezetékek közel minden területén alkalmazható. Az épületgépészeti alkalmazásoknál a fűtési rendszerekhez ötvözetlen acél (C-STAHL), réz (KUPFER), illetve nagyobb átmérők (d=76,1-108 mm) esetében rozsdamentes Cr-Ni acél (SUPER SIZE HEIZUNG) elemek használhatóak. Az ivóvíz és gázhálózatokhoz rozsdamentes Cr-Ni-Mo acél (EDELSTAHL, EDELSTAHL GAS), illetve réz (KUPFER, KUPFER GAS) elemek alkalmazhatók. A Geberit Mapress préskötéses csőrendszerek gyors, egyszerű és biztonságos alternatívái a ragasztott, forrasztott vagy hegesztett rendszereknek.
Geberit Mapress préskötéses csőrendszer
Geberit Mapress préskötéses csőrendszer

A Geberit Mapress rendszeren belül létezik egy egyedülállóan új technológia is, amelyben a tömítést kizárólag fémek deformációja biztosítja (mapress MAM technológia). A Geberit Mapress préskötéses rendszer kifejlesztésénél szempont volt a biztonságos üzemeltetés ellenőrzésének lehetősége. A tömítőgyűrűk körvonala ezért különleges kialakítású, így a nem összepréselt kapcsolatoknál a nyomáspróba során azonnali szivárgás jelzi a hibát. A megfelelő kötések kialakítására a Geberit Mapress rendszer saját szerszámokat fejlesztett ki. Így tehát a Geberit Mapress préskötéses rendszer mindig három összetevőből áll: csővezeték, présfitting és présszerszám. A felhasznált anyagok és a gyártás minőségének következtében a Geberit Mapress rendszer megfelel a legszigorúbb műszaki, biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak.
A Mapress préskötéses rendszerrel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a termékképre, ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
A hírben szereplő termékek
Geberit Mapress réz préskötéses csőrendszerek Geberit Mapress rozsdamentes acél préskötéses csőrendszerek Geberit Mapress szénacél préskötéses csőrendszerek
 
Geberit Mapress préskötéses csőrendszerek
3 termék

A Mapress csővezeték rendszerek a legmodernebb csőkötés-technológiát, a préskötéseket alkalmazzák. A hidegen préselt kötések oldhatatlanok és tartósan tömörek, így optimális megoldást jelentenek a falsík alatti szereléshez.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Rézcsövek, rézidomok
Rézcsövek, rézidomok
Acélcsövek, acélidomok
Acélcsövek, acélidomok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...