proidea.hu online termékinformációs katalógus

Geberit AquaClean Tuma Classic és Comfort higiéniai berendezések


2018. március 26.

Komplett berendezésként és WC-kerámiára szerelhető változatban is elérhető

A Geberit AquaClean Tuma egy kecses formájú higiéniai berendezés, ami kitűnően illik bármely otthonba. A komplett, illetve a WC-kerámiára szerelhető megoldás közötti választási lehetőséggel a higiéniai berendezés magas fokú rugalmasságot kínál, ami főképp albérlők számára előnyös. Az AquaClean Tuma Comfort és Classic változatban is kapható.
Elegáns megjelenésének és rendkívül kompakt designjának köszönhetően az AquaClean Tuma-val akár a kis fürdőszobák is komfortossá tehetők és pillanatok alatt wellness oázissá alakíthatók: tökéletes megoldás mindazok számára, akik a vízzel való tisztítás előnyeit nagyobb átalakítási munkálatok nélkül szeretnék élvezni.

A Geberit legújabb higiéniai berendezése kétféle, Classic és Comfort változatban érhető el. Az AquaClean Tuma Classic a higiéniai berendezések alapfunkcióit kínálja, beleértve a WhirlSpray zuhanytechnológiát és az öblítőperem nélküli Rimfree WC-kerámiát. A Comfort kivitel további kényelmi funkciókkal felszerelt, amelyek a vízzel való tisztítást kellemes élménnyé teszik, és amelyek egy távműködtető segítségével könnyen szabályozhatók.

A komplett higiéniai berendezés mellett a Geberit AquaClean Tuma Classic és Comfort változatok WC-kerámiára szerelhető berendezésként is kaphatók. A WC-kerámiára szerelhető berendezés a különböző WC-kerámiákra problémamentesen rögzíthető, így könnyű utólagos felszerelést tesz lehetővé. Az új, WC-kerámiára szerelhető berendezés ideális, gyorsan megvalósítható és rugalmas megoldást jelent, különösen azon albérlők számára, akik a tisztaság és a frissesség érzését élvezni szeretnék.

Az új Geberit AquaClean Tuma Comfort és Classic higiéniai berendezés komplett és WC-csészére szerelhető változatait 2018 áprilisától forgalmazzák a szakkereskedők.

A Geberit AquaClean Tuma higiéniai berendezés letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársaitól, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefon: +36 1 204 4187
Fax: +36 1 204 4190
E-mail:
Web: www.geberit.hu
Web: www.kolo-geberit.hu
Bánfi Zsolt
értékesítési és műszaki munkatárs  
   
   
   
   
A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.
Márkanevek: Geberit, KOLO
További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Geberit  AquaClean  Tuma  Classic  Comfort  WhirlSpray  zuhanytechnológia  higiéniai  berendezések  WC-kerámiára  szerelhető  öblítőperem  nélküli  wc  Rimfree