Geberit AquaClean Tuma Classic és Comfort higiéniai berendezések

Komplett berendezésként és WC-kerámiára szerelhető változatban is elérhető

A Geberit AquaClean Tuma egy kecses formájú higiéniai berendezés, ami kitűnően illik bármely otthonba. A komplett, illetve a WC-kerámiára szerelhető megoldás közötti választási lehetőséggel a higiéniai berendezés magas fokú rugalmasságot kínál, ami főképp albérlők számára előnyös. Az AquaClean Tuma Comfort és Classic változatban is kapható.
Elegáns megjelenésének és rendkívül kompakt designjának köszönhetően az AquaClean Tuma-val akár a kis fürdőszobák is komfortossá tehetők és pillanatok alatt wellness oázissá alakíthatók: tökéletes megoldás mindazok számára, akik a vízzel való tisztítás előnyeit nagyobb átalakítási munkálatok nélkül szeretnék élvezni.

A Geberit legújabb higiéniai berendezése kétféle, Classic és Comfort változatban érhető el. Az AquaClean Tuma Classic a higiéniai berendezések alapfunkcióit kínálja, beleértve a WhirlSpray zuhanytechnológiát és az öblítőperem nélküli Rimfree WC-kerámiát. A Comfort kivitel további kényelmi funkciókkal felszerelt, amelyek a vízzel való tisztítást kellemes élménnyé teszik, és amelyek egy távműködtető segítségével könnyen szabályozhatók.

A komplett higiéniai berendezés mellett a Geberit AquaClean Tuma Classic és Comfort változatok WC-kerámiára szerelhető berendezésként is kaphatók. A WC-kerámiára szerelhető berendezés a különböző WC-kerámiákra problémamentesen rögzíthető, így könnyű utólagos felszerelést tesz lehetővé. Az új, WC-kerámiára szerelhető berendezés ideális, gyorsan megvalósítható és rugalmas megoldást jelent, különösen azon albérlők számára, akik a tisztaság és a frissesség érzését élvezni szeretnék.

Az új Geberit AquaClean Tuma Comfort és Classic higiéniai berendezés komplett és WC-csészére szerelhető változatait 2018 áprilisától forgalmazzák a szakkereskedők.

A Geberit AquaClean Tuma higiéniai berendezés letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársaitól, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Geberit AquaClean higiéniai berendezések
 
Geberit AquaClean higiéniai berendezések

A Geberit AquaClean higiéniai berendezés egy WC-kerámiára szerelhető megoldás. Modelltől függően a Geberit AquaClean különböző hozzáadott funkciókkal felszerelt. Ez magában foglal például egy oszcilláló vízpermetet a különösen alapos tisztálkodásért, egy vízpermetet hölgyeknek a gyengéd és intim személyes higiéniáért, egy meleg levegőjű szárítót a gyengéd szárításért és egy távirányítót, amivel személyre szabottan irányíthatók a funkciók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...