FV Therm PE-Xa és PE-RT padlófűtés csövek az INPiPE Kft.-től

Műanyag vezetékek egyszerűen és megbízhatóan

PE-Xa és PE-RT padlófűtés csövek, rendszerlemezek, fűtéscső rögzítő tüskék és szerszámok, áramlásmérős osztó-gyűjtők, szobatermosztát és motoros szelep vezérlés. Német minőség, de alacsonyabb ár! Az FV-Plast sokéves, a víz- és fűtésvezetékek területén nyert tapasztalatait használta fel az FV Therm rendszer kidolgozásakor, amelynek köszönhetően az eredmények is kitűnőnek bizonyultak.

Miért az FV Therm padlófűtés?
  • Hosszú élettartam és 15 éves garancia,
  • minimális karbantartási költségek,
  • energiatakarékos megoldás,
  • alkalmazható különböző padlóburkolatokhoz,
  • komplex technológia és a tapasztalatok.
Padlófűtés cső

FV Therm PE-RT padlófűtés cső
Kiváló minőségű PE-RT rendszer csöveket padló-, fal vagy a mennyezet fűtés vagy hűtés kialakítására gyártják, valamint radiátorok és fancoil-ok bekötéséhez. Kiváló rugalmassága és szívóssága az egyik legjobb terméket jelenti jelenleg a piacon. Öt-rétegű szerkezete, és a gyártási lépéseiben az EVOH-val (alkohol) alkalmazott koextrudálási technológia hosszú élettartamot biztosít és tökéletes feszességet ad valamint véd az oxigén diffúzió ellen. Alkalmazása: 70°C, 4 bar. (piros színben)FV Therm PE-Xa padlófűtés cső
5-rétegű erősen ellenálló cső térhálósított polietilénből (PE-Xa), növelt hőállóságú EN 15875 és oxigénzárást biztosító EVOH technológiával készül. Ez azt jelenti, hogy a vezeték fokozottan védett a mechanikai sérülések ellen, a szállítás és a kezelés a helyszínen. Úgy tervezték, hogy a padlófűtés és radiátoros fűtés üzemi hőmérsékletét is elviselje, azaz 95°C és 6 bar nyomáson. Oxigén diffuzó ellen védett, piros színben.
Az FV Therm PE-Xa és PE-RT padlófűtés csövekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

FV Therm padlófűtés rendszer
 
FV Therm padlófűtés rendszer

PE-Xa és PE-RT padlófűtés csövek, rendszerlemezek, fűtéscső rögzítő tüskék és szerszámok, áramlásmérős osztó-gyűjtők, szobatermosztát és motoros szelep vezérlés.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...