proidea.hu online termékinformációs katalógus

FV Therm PE-Xa és PE-RT padlófűtés csövek az INPiPE Kft.-től


2015. április 27.

Műanyag vezetékek egyszerűen és megbízhatóan

PE-Xa és PE-RT padlófűtés csövek, rendszerlemezek, fűtéscső rögzítő tüskék és szerszámok, áramlásmérős osztó-gyűjtők, szobatermosztát és motoros szelep vezérlés. Német minőség, de alacsonyabb ár! Az FV-Plast sokéves, a víz- és fűtésvezetékek területén nyert tapasztalatait használta fel az FV Therm rendszer kidolgozásakor, amelynek köszönhetően az eredmények is kitűnőnek bizonyultak.

Miért az FV Therm padlófűtés?
  • Hosszú élettartam és 15 éves garancia,
  • minimális karbantartási költségek,
  • energiatakarékos megoldás,
  • alkalmazható különböző padlóburkolatokhoz,
  • komplex technológia és a tapasztalatok.

Padlófűtés cső

FV Therm PE-RT padlófűtés cső
Kiváló minőségű PE-RT rendszer csöveket padló-, fal vagy a mennyezet fűtés vagy hűtés kialakítására gyártják, valamint radiátorok és fancoil-ok bekötéséhez. Kiváló rugalmassága és szívóssága az egyik legjobb terméket jelenti jelenleg a piacon. Öt-rétegű szerkezete, és a gyártási lépéseiben az EVOH-val (alkohol) alkalmazott koextrudálási technológia hosszú élettartamot biztosít és tökéletes feszességet ad valamint véd az oxigén diffúzió ellen. Alkalmazása: 70°C, 4 bar. (piros színben)FV Therm PE-Xa padlófűtés cső
5-rétegű erősen ellenálló cső térhálósított polietilénből (PE-Xa), növelt hőállóságú EN 15875 és oxigénzárást biztosító EVOH technológiával készül. Ez azt jelenti, hogy a vezeték fokozottan védett a mechanikai sérülések ellen, a szállítás és a kezelés a helyszínen. Úgy tervezték, hogy a padlófűtés és radiátoros fűtés üzemi hőmérsékletét is elviselje, azaz 95°C és 6 bar nyomáson. Oxigén diffuzó ellen védett, piros színben.

Az FV Therm PE-Xa és PE-RT padlófűtés csövekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Kén utca 6.
Telefon: +36 1 219 5624
Fax: +36 1 219 5623
E-mail:
Web: www.inpipe.hu
Pör Richárd
ügyvezető +36 20 929 1946
   
   
   
Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Közvetlen gyári képviseletet látnak el, Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból. Segítséget nyújtanak azoknak, akik a gyártókkal szeretnek tárgyalni és szeretik, ha készletről tudnak rendelni. Főbb termékeik a fal-mögötti WC-tartályok, PP-R műanyag strang- és ágvezetékek.
Márkanevek: DYTRON, CAPRICORN, AlcaPLAST, FV-Plast
További hírek a Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  inpipe  fv  therm  padlófűtés  padlófűtéscső  PE-Xa  PE-RT