Új F3 mosdó és zuhanycsaptelep sorozat

A Franke WS újdonsága elérhető önelzáró vagy érintés nélküli kivitelben

Az F3 mosdó csaptelep ferde, henger alapformája mesterien visszaidézi a csaptelep elődök formavilágát és átvezeti azt egy modernizált külsőbe. Az optimalizált csaptelepforma felhasználóbarátabb és ergonomikusabb. Az egyszerű és letisztult alaptestnek köszönhetően az F3 csaptelepek nagyon könnyen tisztíthatóak. A leegyszerűsített F3 önelzáró és elektronikus csaptelepek egyesítik magukban a funkcionalitást, az ellenálló képességet és a könnyű karbantartást az erősen igénybevett mosdó- és zuhanyzó helyiségekben.

Úgy a mosdó csaptelepek, mint a zuhanycsaptelepek is rendelhetőek több kivitelben a takarékos víznyomás szabályzókkal, amelyek a környezettudatos építés (GBC) minősítő rendszereinek (pl. BREEAM, LEED, DGNB stb. szabványoknak) is megfelelnek: 3 liter/perc a mosdócsapok és 6 liter/perc a zuhany csaptelepek esetében.

F3 mosdó és zuhany csaptelep sorozat
F3 mosdó és zuhany csaptelep sorozat


Az F3 sorozat két technológiája:

Önelzáró technológia (F3S)
A nagy igénybevételű mosdóhelyiségekbe intuitív működésű és takarékos vízfogyasztású megbízható csaptelepek alkalmasak. A víz vezérlése a jól bevált dugattyú nélküli önelzáró funkció elv szerint történik. Ez a már milliószor alkalmazott, kopásnak erősen ellenálló és öntisztító funkciós betét garantálja a hosszú élettartamot.
Egy könnyű nyomás az erős, lopásbiztos nyomógombra megindítja a vízfolyást. Az üzemeltető által egyénileg beállítható folyási idő után a csaptelepek automatikusan elzáródnak. A csap kézmosás utáni ismételt megérintése nem szükséges.Érintés nélküli beindítás (F3E)

Az opto-elektronikusan vezérelt csaptelepek tökéletesen megfelelnek élelmiszerfeldolgozó üzemek vizes helyiségeiben, nagykonyhákban, vagy kórházak és intézmények takarító részlegeiben. Egy gyors kézmozdulattal beindul a vízfolyás és a víz addig folyik, amíg szükséges. A beépített higiéniai öblítés funkció gondoskodik az ivóvíz minőségről. Az opcionálisan rendelhető bidirekcionális távirányítóval együtt lehetőség nyílik további paraméterek és statisztikai funkciók kiolvasására.Az F3 mosdó és zuhanycsaptelep sorozat letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a FRANKE WS Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Franke zuhanyszerelvények
 
Franke WS zuhanyszerelvények

Takarékos, higiénikus és kényelmes kialakítású professzionális zuhanyberendezések, melyek kialakításánál a funkcióbiztonság és a gazdaságosság mellett a felhasználó kényelme és a zuhany alatt állók biztonsága állnak az előtérben. Széles termékválaszték: hidraulikus vezérlésű szerelvények, emelőkaros csaptelepek, elektronikus szerelvények érintő szenzorral, hálózatképes elektromos szerelvények Piezo-gombbal vagy opto-érintkezővel, érmés jeladók fizetős vízvételezéshez, állózuhanyok, sorzuhanyok, termosztátos keverőberendezések, zuhanytálcák, valamint különböző zuhanyfejek.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Franke WS mosdó csaptelepek
 
Franke WS mosdó csaptelepek

A Franke mosdó csaptelepek ideális választások gyakran használt, változó közönségű nyilvános, félnyilvános és ipari mosdóhelyiségekbe. A különböző megjelenésű automatikus működésű szerelvények segítenek a víz- és energiamegtakarításban. A csaptelepek megbízható technológiái kényelmet és biztonságot nyújtanak. A termékválaszték a hálózatba köthető, önelzáró és elektromos szerelvényektől a kiegészítő higiénés opciókkal és szerelvényegységekkel felszerelhető egykaros keverőcsapokig terjed.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Lábmosók, zuhanyzók
Lábmosók, zuhanyzók
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Közösségi szaniterek
Közösségi szaniterek
Önelzáró, infraérzékelős és orvosi csaptelepek
Önelzáró, infraérzékelős és orvosi csaptelepek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...