Forradalmian új padlódobozok az OBO-tól

Forradalmian új padlódobozok az OBO-tól

Az UDHOME2 padlódobozban elegendő hely jut még a legnagyobb csatlakozóknak és a kisebb töltőegységeknek is

A modern belsőépítészet gyakran magas követelményeket támaszt a padló alatti rendszerek kialakításával kapcsolatban: a padlódobozoknak a lehető legkisebbeknek kell lenniük, és észrevétlenül kell illeszkedniük a padlóba. Az új UDHOME2 padlódoboz 140x140 mm-es kompakt külső méreteivel bárhol használható, a keskeny fedél szélei egyúttal pedig tökéletesen illeszkednek bármilyen helyiség megjelenéséhez, amelyhez a burkolható csapófedél szintén hozzájárul. A csapófedél a helyiség padlóburkolatába illeszthető (például: kő, járólap, műanyag vagy fa). Egy másik változatban a csapófedél rozsdamentes acélból készült dekorlemezzel is kapható.

A vezetékek és kábelek az UDHOME kábelkivezetőjén keresztül vezethetők ki, mely kétféle kivitelben elérhető: fogantyúval és nyitószerkezettel. A fogantyúval ellátott kábelkivezető könnyen nyitható, míg a nyitószerkezetes változatot egy céleszközzel (például: csavarhúzóval) lehet kinyitni, így a padlódoboz elektromos installációi védettek az illetéktelen hozzáféréssel szemben. A padlódoboz kettős csatlakozóaljzattal van felszerelve, amely egy hajlított rögzítőelemben lett előszerelve. Az 54 fokban meghajlított elemnek köszönhetően az UDHOME2 zárt fedéllel is használható. A padlódoboz opcionálisan kibővíthető adatátviteli modultartóval a különböző adatkapcsolatok számára.

UDHOME2 padlódoboz
UDHOME2 padlódoboz
Az 54 fokos szögben meghajlított belső tér által elegendő hely biztosított a csatlakozóaljzatoknak, még a nagyobbaknak is.

Padló alatti rendszerek tervezése

Padló alatti rendszerek tervezésekor a tervezőknek vagy a szerelőknek gyakran figyelembe kell venniük a funkcionális és a design-orientált követelményeket. Annak érdekében, hogy megtalálják a megfelelő padló alatti rendszert az adott projekthez, rendkívül alapos tervezésre van szükség. Ezen a ponton az új UDHOME2 rendelkezik a legtöbb előnnyel. A szabadon forgatható fedélnek köszönhetően a nyitási irány rugalmasan változtatható, lehetővé téve a padlódoboz beszerelését a padlórendszertől függetlenül. A kábelek és vezetékek könnyen bevezethetők: egyszerűen az UDHOME2 padlódobozhoz vezetik a normál szerelőcsöveket az esztrichben. A négy beépített szintezhető lábaknak köszönhetően gyorsan állítható a magassága is. Ha a magasság továbbra sem elegendő, magasságnövelőkkel lehet a padlódobozt szintbe hozni.

Minden pozícióból észrevétlen

Az OBO Bettermann új UDHOME2 padlódobozai mindig észrevétlenül olvadnak bele a padlóba. Még használat közben sem zavarják a helyiség kinézetét. A speciálisan elrendezett belső kialakításnak és a ferde szögben álló csatlakozóaljzat modultartónak köszönhetően az új UDHOME2 akár két Modul 45 csatlakozóaljzat és két adatátviteli aljzat használatát teszi lehetővé. A hajlított rögzítőelem hozzájárul ahhoz, hogy a fedél zárva maradjon még a csatlakozóaljzatok használatakor is, így akár olyan kis töltők is elhelyezhetők benne, mint például az okostelefonoké. Ez biztosítja, hogy a padlódoboz egész idő alatt észrevétlen maradjon.

UDHOME2 padlódoboz burkolatba való illeszkedéssel, nappaliban
UDHOME2 padlódoboz burkolatba való illeszkedéssel, nappaliban
UDHOME2 padlódoboz burkolatba való illeszkedéssel, nappaliban

Az UDHOME2 különféle verziókban elérhető: rozsdamentes acélból vagy sárgarézből készült fedéllel, annak érdekében, hogy mindenféle padlóhoz illeszkedjen. A belső tér modultartói mindegyik változatban rozsdamentes acélból készülnek, hogy ne csak kiváló minőségű megjelenést biztosítanak, hanem magas szintű védelmet is nyújtsanak a korrózió ellen.

UDHOME2 padlódoboz rozsdamentes acél fedéllel, irodai környezetben
UDHOME2 padlódoboz rozsdamentes acél fedéllel, irodai környezetben
UDHOME2 padlódoboz rozsdamentes acél fedéllel, irodai környezetben

 

A hírben szereplő termékek
OBO UDHOME padlódobozok
 
OBO UDHOME padlódobozok

Az 54°-ban meghajlított belső rögzítőelemnek köszönhetően elegendő hely jut még a legnagyobb csatlakozóknak és a kisebb töltőegységeknek is, amelyek észrevétlenül rejtőznek a zárt fedél alatt. Az UDHOME padlódobozai mindig feltűnés nélkül „olvadnak bele” a padlóba, a keskeny fedél szélei tökéletesen illeszkednek a különféle burkolatokba.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...