COOL-FIT 4.0 - új előszigetelt műanyag csővezetékrendszer az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. kínálatában

Maximális teljesítmény mellett karbantartásmentes megoldás az ipari hűtőrendszerekhez

új COOL-FIT 4.0 előszigetelt műanyag csővezetékrendszer
új COOL-FIT 4.0 előszigetelt műanyag csővezetékrendszer

Amikor a GF Piping Systems bemutatta a forradalmi COOL-FIT előszigetelt rendszerét, az teljesen megváltoztatta a hűtőipari alkalmazások tervezését, telepítését és működtetését. A COOL-FIT 4.0 látványosan folytatja a forradalmat: technológiai ugrás azoknak a felhasználóknak, akik a legmagasabb igényeket támasztják a termelési és gyártási folyamatok biztonsága, valamint a magas színvonalú élelmiszertároló létesítmények fenntartása érdekében.

A COOL-FIT 4.0 segít a maximális hatékonyság elérésében, ugyanakkor csökkenti a karbantartási és üzemeltetési költségeket. A COOL-FIT 4.0 gyárilag előszigetelt csővezetékekből, idomokból, szerelvényekből és tömlőkből áll, melyek alkalmasak a másodlagos hűtőrendszerekhez, -50 °C és +60 °C közötti hőmérséklettartományban.

"A COOL-FIT 4.0 előszigetelt rendszerünk egyedülálló előnyt nyújt azon felhasználók számára, akik a legigényesebb hűtési és fagyasztó rendszereket alkalmazzák" - mondja Mark Bulmer, a GF Piping Systems Hűtési Szegmens Menedzsere. "Ezek közé tartozik az élelmiszer- és italgyártás, így a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók, a vágóhidak, a sörfőzdék és a szupermarketek."

A COOL-FIT 4.0 minden COOL-FIT rendszer előnyét magába foglalja a hagyományos fémrendszerekkel szemben:
  • 100%-ban karbantartásmentes és korróziómentes: a COOL-FIT haszoncső, szigetelés és külső védőborítás, kiváló minőségű műanyagból (PE100) készül, ez teljen korrózió és karbantartásmentes rendszert eredményez. Csökkenti a leállási időt és a drága karbantartási költségeket.
  • 100% -os megbízhatóság a rendszer a teljes élettartama alatt: a haszoncső különösen sima belső felülete, mely jellemző a műanyag csővezetékrendszerekre, meggátolja a lerakódások kialakulását. A COOL-FIT ugyanolyan hatékony az egész életciklusa alatt, mint az üzembe helyezés első napján.
  • A 65% -kal kisebb súly miatt, a tervezés és a telepítés egyszerűbbé válik: a COOL-FIT sokkal könnyebb a hagyományos fém csőrendszereknél, így sokkal alacsonyabb szerkezeti igényeket támaszt, az épületek és tartószerkezetek számára.
  • 50% -kal gyorsabb szerelés: a gyárilag előszigetelt COOL-FIT, helyettesíti a hagyományos utószigetelési folyamatot, amelyhez egy másik szakág felvonulása szükséges az építkezésen. Ezzel a termékkel egy végleges felhasználásra alkalmas és tartósan szigetelt alkatrészeket kap.
  • 30% -kal jobb energiahatékonyság, alacsonyabb üzemeltetési költségek: a polietilén anyag és a rendkívül hatékony és robusztus habszigetelés alacsony hővezető képessége, jelentősen megnöveli a rendszer energiahatékonyságát. Ez segít az energiaköltségek megtakarításában, és csökkenti az üzem CO₂ lábnyomát.
Ezzel egy időben a COOL-FIT 4.0 további előnyöket kínál:

Kültéren is telepíthető: az új kialakítás lehetővé teszi a COOL-FIT 4.0 kültérben való használatát is. Minden felület megfelelően tömített, így megbízhatóan védi a szigetelést a víztől, jégtől és minden egyéb hatástól, továbbá a külső védőborítás UV stabil.

Mindig ellenőrizze a minőséget: a COOL-FIT 4.0 lehetővé tesz - a szigetelési és bádogozási feladatok csökkentésével és az elektrofúziós hegesztési technológia használatával - egy olyan mértékű ellenőrzést, amely korábban nem volt lehetséges. Ezeknek köszönhetően a szerelési hibák nagymértékben csökkennek, ami biztosítja a lehető legmagasabb színvonalú rendszert.

A COOL-FIT 4.0 egy technológiai ugrás, amely a többéves fejlesztési ciklus gyümölcse. Jelentősen javítja a tervezést, kivitelezést és a várható élettartamot. A végeredmény egy csúcsteljesítményű komplex csőrendszer, ami a kimagasló műszaki tulajdonságok mellett kifejezetten esztétikus.
 

A hírben szereplő termékek

COOL-FIT 4.0 előszigetelt csőrendszer
 
COOL-FIT 4.0 előszigetelt csőrendszer

A COOL-FIT 4.0 élvonalbeli technológiát jelent a legmagasabb igényű felhasználók számára, a termelési és gyártási folyamatok biztonsága, valamint az élelmiszerek tárolása szempontjából. Az előszigetelt csővezetékrendszer segít az élelmiszer- és italgyártóknak, feldolgozóknak a legmagasabb szintű biztonság és hatékonyság megteremtésében, továbbá a költségek csökkentésében. A COOL-FIT 4.0 előszigetelt csővezetékrendszer megoldást kínál a másodlagos hűtőrendszerek vízzel, etanollal, sóoldattal vagy glikolos oldatokkal történő működtetéséhez. A -50°C és +60°C közötti hőmérséklet-tartományban ideálisan használható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Műanyag csőrendszerek
Műanyag csőrendszerek
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...