proidea.hu online termékinformációs katalógus

COOL-FIT 4.0 - új előszigetelt műanyag csővezetékrendszer az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. kínálatában


2019. július 10.

Maximális teljesítmény mellett karbantartásmentes megoldás az ipari hűtőrendszerekhez

új COOL-FIT 4.0 előszigetelt műanyag csővezetékrendszer
Amikor a GF Piping Systems bemutatta a forradalmi COOL-FIT előszigetelt rendszerét, az teljesen megváltoztatta a hűtőipari alkalmazások tervezését, telepítését és működtetését. A COOL-FIT 4.0 látványosan folytatja a forradalmat: technológiai ugrás azoknak a felhasználóknak, akik a legmagasabb igényeket támasztják a termelési és gyártási folyamatok biztonsága, valamint a magas színvonalú élelmiszertároló létesítmények fenntartása érdekében.

A COOL-FIT 4.0 segít a maximális hatékonyság elérésében, ugyanakkor csökkenti a karbantartási és üzemeltetési költségeket. A COOL-FIT 4.0 gyárilag előszigetelt csővezetékekből, idomokból, szerelvényekből és tömlőkből áll, melyek alkalmasak a másodlagos hűtőrendszerekhez, -50 °C és +60 °C közötti hőmérséklettartományban.

"A COOL-FIT 4.0 előszigetelt rendszerünk egyedülálló előnyt nyújt azon felhasználók számára, akik a legigényesebb hűtési és fagyasztó rendszereket alkalmazzák" - mondja Mark Bulmer, a GF Piping Systems Hűtési Szegmens Menedzsere. "Ezek közé tartozik az élelmiszer- és italgyártás, így a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók, a vágóhidak, a sörfőzdék és a szupermarketek."

A COOL-FIT 4.0 minden COOL-FIT rendszer előnyét magába foglalja a hagyományos fémrendszerekkel szemben:
  • 100%-ban karbantartásmentes és korróziómentes: a COOL-FIT haszoncső, szigetelés és külső védőborítás, kiváló minőségű műanyagból (PE100) készül, ez teljen korrózió és karbantartásmentes rendszert eredményez. Csökkenti a leállási időt és a drága karbantartási költségeket.
  • 100% -os megbízhatóság a rendszer a teljes élettartama alatt: a haszoncső különösen sima belső felülete, mely jellemző a műanyag csővezetékrendszerekre, meggátolja a lerakódások kialakulását. A COOL-FIT ugyanolyan hatékony az egész életciklusa alatt, mint az üzembe helyezés első napján.
  • A 65% -kal kisebb súly miatt, a tervezés és a telepítés egyszerűbbé válik: a COOL-FIT sokkal könnyebb a hagyományos fém csőrendszereknél, így sokkal alacsonyabb szerkezeti igényeket támaszt, az épületek és tartószerkezetek számára.
  • 50% -kal gyorsabb szerelés: a gyárilag előszigetelt COOL-FIT, helyettesíti a hagyományos utószigetelési folyamatot, amelyhez egy másik szakág felvonulása szükséges az építkezésen. Ezzel a termékkel egy végleges felhasználásra alkalmas és tartósan szigetelt alkatrészeket kap.
  • 30% -kal jobb energiahatékonyság, alacsonyabb üzemeltetési költségek: a polietilén anyag és a rendkívül hatékony és robusztus habszigetelés alacsony hővezető képessége, jelentősen megnöveli a rendszer energiahatékonyságát. Ez segít az energiaköltségek megtakarításában, és csökkenti az üzem CO₂ lábnyomát.
Ezzel egy időben a COOL-FIT 4.0 további előnyöket kínál:

Kültéren is telepíthető: az új kialakítás lehetővé teszi a COOL-FIT 4.0 kültérben való használatát is. Minden felület megfelelően tömített, így megbízhatóan védi a szigetelést a víztől, jégtől és minden egyéb hatástól, továbbá a külső védőborítás UV stabil.

Mindig ellenőrizze a minőséget: a COOL-FIT 4.0 lehetővé tesz - a szigetelési és bádogozási feladatok csökkentésével és az elektrofúziós hegesztési technológia használatával - egy olyan mértékű ellenőrzést, amely korábban nem volt lehetséges. Ezeknek köszönhetően a szerelési hibák nagymértékben csökkennek, ami biztosítja a lehető legmagasabb színvonalú rendszert.

A COOL-FIT 4.0 egy technológiai ugrás, amely a többéves fejlesztési ciklus gyümölcse. Jelentősen javítja a tervezést, kivitelezést és a várható élettartamot. A végeredmény egy csúcsteljesítményű komplex csőrendszer, ami a kimagasló műszaki tulajdonságok mellett kifejezetten esztétikus.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Korong u. 32.
Telefon: +36 1 363 6559
Telefon: +36 1 384 3113
Fax: +36 1 467 7007
Fax: +36 1 467 7003
E-mail:
Web: www.fgf.hu
Rozsnyay Domonkos
üzletkötő +36 30 411 0104
Magony László
mérnök üzletkötő  
   
   
   
Az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. 1992-óta a Georg Fischer AG (+GF+) konszern csővezetékrendszerek részvénytársaságának, Közműrendszerek, Ipari csőrendszerek, Csőszerelés-technika, és DEKA csőrendszerek üzletágainak műszaki kereskedelmi képviselete Magyarországon.
Márkanevek: Georg Fischer +GF+
További hírek a Műanyag csőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Cool  Fit  CoolFit  hűtéstechnika