Fedezze fel a BILKA GrandeMat festékbevonatát

Fedezze fel a BILKA GrandeMat festékbevonatát

30 év garanciát biztosít a gyártó GrandeMat bevonattal készült tetőlemezekre

A fémcserép alapanyagaként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat bevonat – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés és beépítés során, de a beépítést követően keletkező karcolásokkal szemben is. Bevezetése előtt a terméket szigorú vizsgálatoknak vetették alá az Arcelor Mittal laboratóriumaiban és kutató központjaiban, így győződve meg annak teljesítményéről, és az eredményeknek köszönhetően e termék esetében a gyártó 30 éves szín- és korrózióállósági jótállást vállal.

GrandeMat bevonat választható bármely típusú cserepeslemeznél (CLASIC, BALCANIC, GOTIC, IBERIC, ROMANIC), valamint Retro Panel, korcolt lemez és a trapézlemez modellek esetén is.

Műszaki jellemzők

Alapanyag mindkét oldalán poliészter réteggel védett horganyzott acéllemez
Lemezvastagság 0,50 mm
Festék fedőréteg 50 µm
Horganyzás 275 g/m²
Korrózióállóság RC4
UV-állóság RUV4
Súly/m² 5 kg/m²
Garancia 30 év szín- és korrózióállósági garancia
Élettartam 60 év, ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak

GrandeMat színválaszték

A hírben szereplő termékek
BILKA Retro Panel tetőlemez
 
BILKA Retro Panel tetőlemez

A kattintással összeilleszthető hornyos lemezből készült tetőlemezek a tetőkészítés korszerű megoldását képviselik, de ugyanakkor a hagyományos hornyos tetők gyors és egyszerű alternatívájának tekinthetők. Ez a fémtető jó választás a tatarozást igénylő rusztikus vagy átlagos házak, de az új, illetve modern épületek befedésére is. Rugalmassága révén a Retro Panel fémtető kiváló megoldás a nagyon meredek tetőzetű épületek, valamint műemléképületek befedésére is. Az alapanyagként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat kikészítés – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés és beépítés során, de a beépítést követően keletkező karcolásokkal szemben is. E termék esetében a gyártó 30 éves szín- és korrózióállósági jótállást vállal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BILKA ROMANIC - fényes, rézbarna, RAL8004
 
BILKA ROMANIC cserepeslemez

A ROMANIC cserép fényes és matt változatban érhető el, 0,50 és 0,60 mm vastagságú, horganyozott acélból készül (Z225-Z275), amely festékréteggel van borítva. A ROMANIC fém cserepet 500 mm és 7000 mm hosszúság közötti méretekben kapható. A ROMANIC fém cserepet 25 színváltozatban gyártják, ily módon minden egyes építmény részére kiválasztható a megfelelő tető megoldás. Egy modern alakú és anyagú tető elkészítéséhez a ROMANIC modell a megoldás. Az innovatív csatlakozási rendszer engedélyezi a cserépmodulok oldalirányú átlapolását, nagymértékben megkönnyítve ezzel a gyártást és az összeszerelési költségeket. A fémcserép alapanyagaként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat kikészítés – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés és beépítés során, de a beépítést követően keletkező karcolásokkal szemben is. E termék esetében a gyártó 30 éves szín- és korrózióállósági jótállást vállal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BILKA GOTIC - fényes, tűzvörös, RAL3000
 
BILKA GOTIC cserepeslemez

A GOTIC 0,45 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. A GOTIC fémcserepet 500–7000 mm-es hosszban szállítják, 29-féle színárnyalatban gyártják, így tökéletes tetőt választhatunk bármely épület számára. Modern kialakítású és anyagú tető megvalósításához a GOTIC fémcserép modell a megoldás. A sok évvel ezelőtt felhúzott építmények új, modern és ellenálló tetőzetet kaphatnak a jellegzetes építészeti stílus negatív befolyásolása nélkül. Ugyanakkor azok is könnyedén választhatnak majd tetőt, akik a Kárpát-medencére jellemző építészeti stílusjegyeket hordozó új házat szeretnének felépíteni. A fémcserép alapanyagaként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat kikészítés – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés és beépítés során, de a beépítést követően keletkező karcolásokkal szemben is. E termék esetében a gyártó 30 éves szín- és korrózióállósági jótállást vállal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BILKA IBERIC - fényes, grafitszürke, RAL7024
 
BILKA IBERIC cserepeslemez

Az IBERIC 0,50 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. Az IBERIC fémcserepet 500–7000 mm-es hosszban szállítják és 25-féle színárnyalatban gyártják. A terméket a profilmagassága emeli ki, amely tökéletes keretet biztosít a háznak, valamint az innovatív összeillesztési rendszere, amely lehetővé teszi a cserépmodulok egymásra helyezését mindkét szélen, jelentősen megkönnyítve az összeszerelést és csökkentve annak költségeit. A fémcserép alapanyagaként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat kikészítés – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés és beépítés során, de a beépítést követően keletkező karcolásokkal szemben is. E termék esetében a gyártó 30 éves szín- és korrózióállósági jótállást vállal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BILKA CLASIC - fényes, barnásvörös, RAL3011
 
BILKA CLASIC cserepeslemez

A CLASIC fémcserép 0,40 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. Ez a fémcserép a legelterjedtebb, hasonlít a hagyományos cserepekhez, és főként lakóépületeknél használatos. A CLASIC fémcserepet 13 fényes, 8 matt és 8 GrandeMat színárnyalatban gyártják. A fémcserép-lemezeket 500–7000 mm-es hosszban szállítják. Rendkívül nagy méretű, hosszabb mint 7000 mm-es tetők esetében, nem ajánlott egyetlen hosszúságú lemezzel fedni, két vagy több darab fémcserép-lemez használata szükséges. Ennek érdekében az eresztől kiindulva a szükséges lemezek számát a cserepek többszöröseként kell meghatározni, 150 mm-es átfedéssel számolva. A fémcserép alapanyagaként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat kikészítés – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés és beépítés során, de a beépítést követően keletkező karcolásokkal szemben is. E termék esetében a gyártó 30 éves szín- és korrózióállósági jótállást vállal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BILKA BALCANIC - fényes, mélyfekete, RAL9005
 
BILKA BALCANIC cserepeslemez

A BALCANIC 0,45 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. A BALCANIC fémcserepet 29 színárnyalatban gyártják. A BALCANIC egy korszerű berendezésekkel gyártott elegáns és magas ellenálló képességű termék, melyben a hagyományos ízléses ötvöződik a modernnel. Ezt a tetőtípust főként tatarozásokra használják, mert elegáns, értékmegőrző megjelenést biztosít az épületnek. A BALCANIC fémcserép 500–7000 mm-es hosszban kapható. A fémcserép alapanyagaként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat kikészítés – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés és beépítés során, de a beépítést követően keletkező karcolásokkal szemben is. E termék esetében a gyártó 30 éves szín- és korrózióállósági jótállást vállal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Cserepeslemezek
Cserepeslemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...