Wilkhahn Stand-Up dinamikus ülőbútor - új színekben

Wilkhahn Stand Up új színek

Egy dinamikus ülőbútor lekerekített alappal, amely soha fel nem borul, mozgásban tartva az embert

Hogy egészségesebb-e az állás, mint az ülés? Igen és nem. Mint oly gyakran előfordul, az igazság valahol a kettő között van, mert minél több fizikai tevékenységet folytatunk, az annál jobb a fizikumunknak, az egészségünknek. A jó hír az, hogy a Wilkhahn Stand-up széke (design: Thorsten Franck) azt jelenti, hogy nem kell tudatosan dönteni egyik vagy másik között, mert ez a szemet gyönyörködtető termék automatikusan mozgásba hoz, függetlenül attól, hogy workshopon veszünk részt, online megbeszélésen, vagy a számítógép előtt ülünk, esetleg a  szünetekben társalgunk.

Wilkhahn Stand Up új színek
Wilkhahn Stand Up új színek

A szék szórakoztató módon ösztönzi a mozgást. Gyengéd lökés hatására hátralendül, aztán ismét eredeti helyzetébe igazítja magát. Az ülésrész egy egyszerű lépésben kinyitható, hogy lehetővé tegye az irodai cikkek tárolását a kúpos üreges testben. A praktikus hordozószíj azt jelenti, hogy a szék és annak tartalma szobáról szobára, az irodától az íróasztalig otthon vagy jó időben a szabadban is hordozható.

A Wilkhahn négy új színárnyalatot adott hozzá az egyedi belsőépítészeti lehetőségek kihasználására.

Wilkhahn Stand Up új színek: bézs, bronz, zsálya, kobaltkék
Wilkhahn Stand Up új színek
Az új kollekció meleg bézs, bronz, zsálya és kobaltkék árnyalatokat kínál, amelyek önmagukban vagy az eredeti színvilággal kombinálva igazi csúcspontjai lehetnek a térnek. A szék bármilyen munkakörnyezetnek divatos megjelenést kölcsönöz és növeli a jólétet a nyitott irodai terekben vagy az otthoni munkahelyeken.

A hírben szereplő termékek

Wilkhahn Stand-Up ülőbútor
 
Wilkhahn Stand-Up üleptámasz

A Thorsten Franck tervezte Stand-Up egy stílusos, szórakoztató és átmozgató ülő-álló hibrid. Az átlagos irodai munkaállomások statikusak és felépítésük/felhasználásuk általában nem változtatható, így nem biztosítják a rugalmas és gyors helyváltoztatást, az egészség megőrzéséhez szükséges mozgást. Az esettanulmányok azt mutatják, hogy a gyakori mozgás éberebbé, kommunikatívabbá és termelékenyebbé tesz minket, mintha csak ülnénk. A Stand-Up ösztönöz bennünket, hogy felejtsük el az ismerős pozíciókat és testtartást, játékosan aktiválja a hát izmait, a váll és a nyak, valamint a csípő, a térd és a boka ízületeit.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Wilkhahn Stand-Up ülő-álló hibrid bútor
Wilkhahn Stand-Up ülő-álló hibrid bútor
Mozgásra épülő ülésre ösztönöz
Wilkhahn Stand-Up ülő-álló hibrid bútor

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...