proidea.hu online termékinformációs katalógus

Elektromos padlófűtés Schlüter-DITRA technológiával


2014. március 17.

Csempékhez és természetes kőburkolatokhoz

Ellentétben a konvencionális rendszerekkel, amelyek előre kialakított fűtő-szőnyegekkel dolgoznak, a Schlüter-DITRA-HEAT-E fűtőkábelt a kiválasztott területen a rétegelválasztó-feszültségmentesítő lemezbe fektetik. Így a rendszer a legnagyobb szabadságot adja a fűtendő felületek pontos meghatározására. A DITRA-HEAT repedés-áthidaló tulajdonsága révén az olyan kritikus felületeket is gond nélkül leburkolhatunk, mint a faszerkezetek, a friss esztrichek, stb. anélkül, hogy a csempeburkolat vagy a fűtőkábelek károsodásától tartanunk kellene. És persze a jól bevált Schlüter-DITRA technológia megakadályozza, hogy a burkolat a hőmérséklet gyors változása következtében károsodjék. A rendkívül vékony rétegkonstrukció (a rétegelválasztó lemez a fűtőkábellel együtt csak 5,5 mm) révén a Schlüter-DITRA-HEAT-E utólag is könnyen beépíthető. Tehát ideális választás felújításokhoz és javításokhoz. Még egy előnye van: mivel a fűtőkábel a csemperagasztóval közvetlenül a rétegelválasztó lemezbe kerül beágyazásra, közvetlenül a csemperéteg alatt húzódik, így a meleg gyorsan és hatékonyan terjed. Az alacsony beruházási és járulékos költségek okán az elektromos padlófűtés "megéri az árát".

Tehát a Schlüter-DITRA-HEAT-E rendszer a padló elektromos fűtésére szolgál, és képes gyorsan jóleső meleg padlófelületet teremteni. A Schlüter-DITRA-HEAT-E fűtőkábelét elegendő csak azon a területen bepattintani a lemez bütykös struktúrájába, ahol gyorsan és célirányosan szeretnénk a padlófelületek melegítését elérni. A hőmérsékleteknek és a fűtési időknek a Schlüter-padlófűtés fali hőmérséklet-szabályzója révén történő vezérlésével a Schlüter-DITRA-HEAT-E képes mindenütt meleg csempéket biztosítani, ahol és amikor csak használója akarja.
Ha a Schlüter-DITRA-HEAT-E fűtőkábellel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Schlüter-Systems KG Magyarországi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1124 Budapest, Pagony u. 7/A.
Telefon: +36 1 412 0189
Fax: +36 1 412 0190
E-mail:
Web: www.schlueter.hu
Kranabeth Gábor
magyarországi képviselő +36 30 456 1753
   
   
   
A több mint 50 éves Schlüter-Systems KG rendszertermékei új épületeken kívül felújításoknál is jól használhatók. Ilyenek a társasházak körfolyosói, vagy akár a régi szállodák és családi házak felújítása során felmerülő problémák a beépítési magasság, a szigetelés és a rétegrendek terén. Referenciák széles köre bizonyítja, hogy magyarországi partnerei is preferált építőipari gyártóként tartják számon a céget.
Hír
Új WiFi-s vezérlőmodullal bővült a Construma díjas Schlüter®-DITRA-HEAT elektromos padlófűtés
2018.09.11    
További hírek a Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schlüter  Systems  padlófűtés  elektromos  ditra  ditra-heat  fűtőkábel