Elektromos padlófűtés Schlüter-DITRA technológiával

Csempékhez és természetes kőburkolatokhoz

Ellentétben a konvencionális rendszerekkel, amelyek előre kialakított fűtő-szőnyegekkel dolgoznak, a Schlüter-DITRA-HEAT-E fűtőkábelt a kiválasztott területen a rétegelválasztó-feszültségmentesítő lemezbe fektetik. Így a rendszer a legnagyobb szabadságot adja a fűtendő felületek pontos meghatározására. A DITRA-HEAT repedés-áthidaló tulajdonsága révén az olyan kritikus felületeket is gond nélkül leburkolhatunk, mint a faszerkezetek, a friss esztrichek, stb. anélkül, hogy a csempeburkolat vagy a fűtőkábelek károsodásától tartanunk kellene. És persze a jól bevált Schlüter-DITRA technológia megakadályozza, hogy a burkolat a hőmérséklet gyors változása következtében károsodjék. A rendkívül vékony rétegkonstrukció (a rétegelválasztó lemez a fűtőkábellel együtt csak 5,5 mm) révén a Schlüter-DITRA-HEAT-E utólag is könnyen beépíthető. Tehát ideális választás felújításokhoz és javításokhoz. Még egy előnye van: mivel a fűtőkábel a csemperagasztóval közvetlenül a rétegelválasztó lemezbe kerül beágyazásra, közvetlenül a csemperéteg alatt húzódik, így a meleg gyorsan és hatékonyan terjed. Az alacsony beruházási és járulékos költségek okán az elektromos padlófűtés "megéri az árát".

Tehát a Schlüter-DITRA-HEAT-E rendszer a padló elektromos fűtésére szolgál, és képes gyorsan jóleső meleg padlófelületet teremteni. A Schlüter-DITRA-HEAT-E fűtőkábelét elegendő csak azon a területen bepattintani a lemez bütykös struktúrájába, ahol gyorsan és célirányosan szeretnénk a padlófelületek melegítését elérni. A hőmérsékleteknek és a fűtési időknek a Schlüter-padlófűtés fali hőmérséklet-szabályzója révén történő vezérlésével a Schlüter-DITRA-HEAT-E képes mindenütt meleg csempéket biztosítani, ahol és amikor csak használója akarja.
Ha a Schlüter-DITRA-HEAT-E fűtőkábellel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Schlüter-Systems KG Magyarországi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
Galéria

Kapcsolódó hírek

Új WiFi-s vezérlőmodullal bővült a Construma díjas Schlüter®-DITRA-HEAT elektromos padlófűtés
A jól bevált Schlüter® DITRA-HEAT elektromos padló- és falfűtés rendszer mostantól már WiFi-n keresztül is vezérelhető
Új WiFi-s vezérlőmodullal bővült a Construma díjas Schlüter®-DITRA-HEAT elektromos padlófűtés

Kategóriák

Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...