proidea.hu online termékinformációs katalógus

ELCO TRIGON® XL álló kondenzációs gázkazán 35 kW-tól 570 kW-ig


2017. május 11.

Új mérföldkő az ipari fűtéstechnikábanElőnyök és tulajdonságok:

Széleskörű szabályozás-technikai lehetőségek

A beépített master-slave kaszkád vezérlésű, szöveges kijelzőjű szabályozónak köszönhetően igen egyszerű az üzembe helyezés (akár 8 kazános kaszkádig). Emellett a berendezés további villamos modulokkal bővíthető, s így további fűtési körökkel, napkollektoros rendszerrel vagy egyéb külső hőforrásokkal is közvetlenül összekapcsolható.

Tágabb alkalmazási lehetőségek
8 bar maximális víznyomásával a kazán magasabb épületekben is telepíthető, anélkül, hogy le kellene hidraulikusan választani a fűtési rendszertől. Emellett a 30 °K-es előremenő/visszatérő hőmérsékletkülönbség révén könnyen csatolható távfűtési rendszerekbe is, ahol fenntartja az optimális hatásfokú üzemelést.

Könnyű felépítésű szerkezet
Miután a kazán alacsony víztartalommal rendelkezik, könnyen telepíthető tetőtérbe is, ahol ugyanúgy rövid reakcióidővel és alacsony működési költségekkel üzemel.

Könnyen szállítható
A kazánt teherbíró kerekekkel látták el, amelyek segítségével a berendezés könnyen telepíthető a helyszínen. Telepítése után a kazán beszintezhető és a kerekei tehermentesíthetők az állítható kazánlábak beállításával.

Kompakt méretek
Mindegyik kazánt úgy tervezték, hogy átférjen a szabványos, akár 760 mm széles ajtókon is. A termékcsalád 7 kazánméretből áll, kétféle szélességgel.

Rugalmas konfigurációs lehetőségek
A kémlelőablak és a gyújtóelektróda a kazán mindkét oldalára felszerelhető, így a berendezés rugalmasabban helyezhető el a telepítés során.

Egyszerű üzembe helyezés
A beépített égéstermék csappantyú és a hátsó fali füstcső-csatlakozás szintén a szerelőbarát elrendezést szolgálja.

Tartozékok:

- Hidraulikus elválasztó készlet
- Lemezes hőcserélő készlet
- Kazánléptetés szabályozása, egyéb fűtőköri szabályzás szóló és kaszkád telepítés esetére
- Szivattyú csoportok

Lemezes hőcserélővel vagy hidraulikus váltóval szétválasztott kazánköri és fogyasztó áramkör. Így a rendszer a helyi igényekhez - akár új épületek vagy felújítások (pl. speciális vízminőségi követelményeket) - igazítható és optimális energiafelhasználás valósítható meg.
Szabványosított csatlakozások, építési csoportokba rendezett szerelvények hidraulikus csatlakozások és gázcsövek egyszerűsítik a tervezési és telepítési időt szóló vagy kaszkád megoldások esetén akár 6 kazán sorba vagy 8 kazán háttal egymásnak történő elhelyezés esetén is. Beépített kazánléptetés-vezérlés és egyéb kiegészítők különböző célokra használhatóak, beleértve a további fűtési körök, napkollektorok szabályzása, HMV készítés és épületfelügyeleti rendszerhez illesztése és egyéb hasznos funkciókkal bővíthető. Széleskörű és változatos égéstermék elvezető megoldások szóló és gyűjtő rendszerekhez.

ELCO TRIGON® XL gázkazán microsite

Az ELCO TRIGON® XL álló kondenzációs gázkazánok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy részletes felvilágosítást szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Sántha Endre
okl. épületgépész, kereskedelmi vezető +36 30 206 4626
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
További hírek a Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  ELCO  TRIGON  XL  Ariston  ipari  kazánok  fűtési  rendszerek  ipari  fűtéstechnika  kondenzációs  gázkazánok  gázkészülékek  kazán  állókazán