ELCO TRIGON® XL álló kondenzációs gázkazán 35 kW-tól 570 kW-ig

Új mérföldkő az ipari fűtéstechnikábanElőnyök és tulajdonságok:

Széleskörű szabályozás-technikai lehetőségek

A beépített master-slave kaszkád vezérlésű, szöveges kijelzőjű szabályozónak köszönhetően igen egyszerű az üzembe helyezés (akár 8 kazános kaszkádig). Emellett a berendezés további villamos modulokkal bővíthető, s így további fűtési körökkel, napkollektoros rendszerrel vagy egyéb külső hőforrásokkal is közvetlenül összekapcsolható.

Tágabb alkalmazási lehetőségek
8 bar maximális víznyomásával a kazán magasabb épületekben is telepíthető, anélkül, hogy le kellene hidraulikusan választani a fűtési rendszertől. Emellett a 30 °K-es előremenő/visszatérő hőmérsékletkülönbség révén könnyen csatolható távfűtési rendszerekbe is, ahol fenntartja az optimális hatásfokú üzemelést.

Könnyű felépítésű szerkezet
Miután a kazán alacsony víztartalommal rendelkezik, könnyen telepíthető tetőtérbe is, ahol ugyanúgy rövid reakcióidővel és alacsony működési költségekkel üzemel.

Könnyen szállítható
A kazánt teherbíró kerekekkel látták el, amelyek segítségével a berendezés könnyen telepíthető a helyszínen. Telepítése után a kazán beszintezhető és a kerekei tehermentesíthetők az állítható kazánlábak beállításával.

Kompakt méretek
Mindegyik kazánt úgy tervezték, hogy átférjen a szabványos, akár 760 mm széles ajtókon is. A termékcsalád 7 kazánméretből áll, kétféle szélességgel.

Rugalmas konfigurációs lehetőségek
A kémlelőablak és a gyújtóelektróda a kazán mindkét oldalára felszerelhető, így a berendezés rugalmasabban helyezhető el a telepítés során.

Egyszerű üzembe helyezés
A beépített égéstermék csappantyú és a hátsó fali füstcső-csatlakozás szintén a szerelőbarát elrendezést szolgálja.

Tartozékok:

- Hidraulikus elválasztó készlet
- Lemezes hőcserélő készlet
- Kazánléptetés szabályozása, egyéb fűtőköri szabályzás szóló és kaszkád telepítés esetére
- Szivattyú csoportok

Lemezes hőcserélővel vagy hidraulikus váltóval szétválasztott kazánköri és fogyasztó áramkör. Így a rendszer a helyi igényekhez - akár új épületek vagy felújítások (pl. speciális vízminőségi követelményeket) - igazítható és optimális energiafelhasználás valósítható meg.
Szabványosított csatlakozások, építési csoportokba rendezett szerelvények hidraulikus csatlakozások és gázcsövek egyszerűsítik a tervezési és telepítési időt szóló vagy kaszkád megoldások esetén akár 6 kazán sorba vagy 8 kazán háttal egymásnak történő elhelyezés esetén is. Beépített kazánléptetés-vezérlés és egyéb kiegészítők különböző célokra használhatóak, beleértve a további fűtési körök, napkollektorok szabályzása, HMV készítés és épületfelügyeleti rendszerhez illesztése és egyéb hasznos funkciókkal bővíthető. Széleskörű és változatos égéstermék elvezető megoldások szóló és gyűjtő rendszerekhez.

ELCO TRIGON® XL gázkazán microsite

Az ELCO TRIGON® XL álló kondenzációs gázkazánok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy részletes felvilágosítást szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

ELCO TRIGON® XL álló kondenzációs gázkazánok
 
ELCO TRIGON® XL álló kondenzációs gázkazánok

A TRIGON® XL jelentős előrelépést jelent a fűtéstechnika terén. A rendkívül rugalmas konfigurációk, az okos tervezés és a változatos termékskála révén, a kazán tökéletesen megfelel a legkülönbözőbb ipari alkalmazásokhoz.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...