EJOT SDF új generációs homlokzati dübel

Maximális szerelési biztonsággal és sokoldalú felhasználhatósággal

Az ETA által engedélyezett új EJOT SDF homlokzati dübel két különböző hosszúságú rögzítési mélységgel rendelkezik. Az SDF 10V dübel a 40 mm-es rögzítési mélységével, a legrövidebb dübel az, ami jelen van az építőipari piacon.

Minimális szerelési idő és minimális rögzítési mélység mellett maximális behajtási képesség és kiemelkedően magas terhelési értékek jellemzik az új dübelt. Az első olyan műanyag dübel, amely 40 mm-es rögzítési mélységgel és magas terhelési értékekkel rendelkezik betonban.

EJOT SDF új generációs homlokzati dübel
EJOT SDF új generációs homlokzati dübel

Mindkét SDF homlokzati dübel az SDF 10V és SDF 10H, megvásárolható a süllyesztett fejkialakítású süllyesztett fejű csavarral és a hatlapfejű galléros kialakítású csavarral is.
A csavar a galléros kialakításnak köszönhetően hozzájárul a csavar és a beépítendő rész közti termikus szétválasztáshoz, ezen kívül a tömítő gyűrű megfékezi a nedvesség beszivárgását a dübelbe.

Az új SDF-10V és SDF10H dübelek animációs videója

Az EJOT SDF homlokzatdübellel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az EJOT Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek
Műanyag dübelek
 
Műanyag dübelek

A műanyag hüvelyes homlokzati dübeleket a többszörösen rögzített homlokzati burkolatok rendkívül széles körében használhatók, azon belül másodlagos szerkezetek, tartó szerkezetek rögzítésére az átmérő szerinti különböző terhelhetőséggel, a változatos teherhordó szerkezeteknek megfelelő kialakítással. A teherhordó szerkezet lehet beton, pórusbeton tömör és üreges tégla vagy akár pórusbeton és mészhomokkő tégla is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek
Zsaluk, állványok
Zsaluk, állványok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...