Egyedi BOKI padlókonvektorok

Hosszmérettől függetlenül a padlókonvektorokat különböző sarok vagy íves megoldásban is le tudják gyártani

A legtöbb esetben a tervezők, kivitelezők és végfelhasználók a padlókonvektorok hosszát szeretnék pontosan meghatározni az építészeti és esztétikai igényeknek megfelelően. Ezért a termékkatalógusban megadott padlókonvektor méretektől függetlenül a BOKI 1 cm pontossággal gyárt padlókonvektorokat. Legyen az konvekciós, ventilátoros vagy hűtő-fűtő fancoil típus, a padlókonvektorokat az építészeti és gépészeti igényeknek megfelelően gyártmányterv alapján legyártják. Rendszeresen keresik meg a céget a végtelenített, sorolt, illetve sarok változatok gyártásával kapcsolatosan is.
Egy hőcserélővel gyártott maximális padlókonvektor hosszméret konvekciós FMK és ventilátoros F1T típus esetén 370 cm, ventilátoros F1P-nél 310 cm, ventilátoros kétcsöves hűtő-fűtő F2C kivitelnél 180 cm és ventilátoros négycsöves hűtő-fűtő F4C típusnál 275 cm. Ennél hosszabb padlókonvektorok esetén több hőcserélővel sorolható megoldásban kerülnek gyártásba. Hidraulikai vagy gépészeti igénynek megfelelően rövidebb darabokat is tudnak sorolható kialakításban gyártani. A sorolt padlókonvektorok egy darabban legyártott kereszt padlókonvektor ráccsal takarhatók le, melynek maximális hossza 10 méter. 10 méter feletti padlókonvektor rácsot sorolható végelemmel gyártják, így bármilyen hosszméret elérhető. Így esztétikai szempontból egy egységes termék képet kaphatunk.
A hosszméretektől függetlenül az igényeknek megfelelően a padlókonvektorokat különböző sarok vagy íves megoldásban is le tudják gyártani. A sarok, illetve egyéb szögben elhelyezett padlókonvektorokat sorolható elemmel látják el és így a padlókonvektor rács is folyamatos lesz.

A legalacsonyabb padlókonvektorok egyedi kialakításban 7,5 cm a konvekciós, 8,5 cm a ventilátoros típusok esetében.

Az egyedi padlókonvektorokat már a tervezési fázisban ingyen megtervezik és a BOKI által készített gyártmányterv egyszerűen a gépészeti vagy építészeti tervbe ágyazható.

A BOKI Aquilo padlókonvektorok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a BOKI Industries a.s. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Aquilo FMS padlókonvektor ventilátor nélkül Aquilo F1S padlókonvektor ventilátorral Aquilo F2C és F2V padlókonvektorok ventilátorral fűtő- és hűtő funkcióval, 2 csöves rendszerekhez Aquilo F4C és F4V padlókonvektorok fűtő- és hűtő funkcióval, 4 csöves rendszerekhez
 
Aquilo padlókonvektorok
9 termék

A BOKI Aquilo padlókonvektorok a beltéri fűtés új és egyedi módját kínálják. Építhetők padlóba, ablakpárkányba, lábazatra. Alkalmazhatók száraz és nedves medencetéri környezetben egyaránt. A széles típus- és méretválaszték és az egyedi méretű egyenes, sarok vagy íves megoldásoknak köszönhetően nagy szabadságot nyújtanak a konvektorok kiválasztásakor, legyen az konvekciós, ventilátoros vagy fan-coil típusú hűtő-fűtő változat.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Radiátorok és falszegélyfűtések
Radiátorok és falszegélyfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...