Healthy Fitness - új köztéri sporteszközök az Ecogarden Kft.-től

Új Ecogarden Healthy Fitness köztéri fitness eszközök

Az Ecogarden büszkén mutatja be legújabb, a piacon egyedülálló Healthy Fitness termékcsaládját; a köztéri sportolás és testépítés új generációját.

Az eszközöket sporttudósokkal és sportorvosi szakemberekkel közösen, orvosi tények és egészségügyi szempontok alapján tervezték és fejlesztették.

Segítség az agyi és idegrendszeri betegségek (stroke, SM, demencia) kezelésben. 

Egyensúlyunk edzése során nagyszámú sejt emlékszik bizonyos szekvenciákra, melyek nagyon fontosak a demenciában szenvedők számára, akiknél az agy működéséért felelős idegsejtek elvesznek. Az egyensúlyozó mozgás bizonyítottan segítséget nyújt a demencia kezelésében, továbbá a stroke és a sclerosis multiplex orvosi kezelésében is alkalmazzák.

Ecogarden Healthy Fitness - izomépítés
Új Ecogarden Healthy Fitness köztéri fitness eszközök

Healthy Fitness termékcsalád kiváló minőségű, saválló, rozsdamentes anyagokból készül, elegáns és letisztult formavilága mozgásra ösztönöz.

Termékkategóriák

Izomépítés - Profi kültéri tréning beépített, állítható súlyokkal
A Healthy Fitness izomépítő termékcsalád eszközei egyedi formavilágú, igényes kidolgozású, prémium termékek. Anyaguk saválló rozsdamentes acél. Egyes típusok minőségi EPDM gumi granulátummal vagy kaucsukkal kombinálva készülnek, melynek köszönhetően ellenállnak a nagy hőmérséklet ingadozásoknak is. Az eszközök rendkívül masszívak, vandál biztosak, karbantartási igényük gyakorlatilag nincs és az időjárási viszonyoktól függetlenül bármikor használhatók. Az eszközökön zárt rendszerben futó, egymásra halmozható súlyegységek találhatók, melyek a testmagasság, a kívánt izomalakítás mértéke, valamint az egyéni edzettségi szintnek megfelelően állíthatók. A sínen futó súlyok ellenállnak a külső behatásoknak, bonthatatlanok és állandó kültéri használatra tervezték őket.

Ecogarden Healthy Fitness - izomépítés
Ecogarden Healthy Fitness - izomépítés

Multifunkciós trénerek - Több gyakorlat egy eszközön
A multifunkcionális trénereket úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legváltozatosabb edzési gyakorlatokat tegye lehetővé, ennek eredményeként az összes fő izomcsoport hatékonyan megerősödik és célirányosan nyújtható. A többfunkciós trénerek számos lehetőséget kínálnak a húzó- és lökő gyakorlatokhoz, valamint a felsőtest szimmetrikus erősítéséhez. A különböző markolat változatoknak köszönhetően az edzés intenzitása egyénileg állítható és növelhető. A hátizmok speciális modulja gondoskodik arról, hogy a hát és a has izmai hatékonyan erősödjenek, a gerincoszlop megfelelő terhelésének figyelembevételével.

Multifunkciós trénerek - multifunkciós tréner
Ecogarden Healthy Fitness - Multifunkciós tréner

Kardio tréning - Egészséges immun-, szív- és érrendszer
A rozsdamentes acélból készült kardio eszközöket kültéri használatra tervezték a sportok szerelmeseinek, az egészséges immun-, szív- és érrendszer megőrzése céljából. A rendszeres testedzés segít az egészséges élet kialakításában, erősíti a lábszár- és combizmokat, és magabiztos, vonzó megjelenést kölcsönöz.

Ecogarden Healthy Fitness - kardio tréning
Ecogarden Healthy Fitness - kardio tréning

Egyensúlyozás - Gyakorlatok az egyensúly megtartására
A kölni prevenciós és utógondozási intézet, valamint a koblenz-i sportteljesítmény-technológiai és traumatológiai intézet tapasztalata és tudása nagy hatással volt a Healthy Fitness termékcsalád fejlesztésére. Tapasztalt szakemberek és gyógytornászok bevonásával, orvosi tények és egészségügyi szempontok alapján tervezték a fitneszgépeket. A fejlesztésnél különös hangsúlyt fektettek az idős emberek speciális igényeire is. A kiváló minőségű anyagok, az elegáns és stílusos kialakítás vonzza az emberek tekintetét és mindenkit mozgásra ösztönöz.

Ecogarden Healthy Fitness - egyensúlyozás
Ecogarden Healthy Fitness - egyensúlyozás
A hírben szereplő termékek
Ecogarden Healthy Fitness - izomépítés
 
Ecogarden Healthy Fitness köztéri fitness eszközök

A piacon egyedülálló fitness eszközök, amelyek a szabadtéri sportolás és testépítés egy új generációját képviselik. A termékek sporttudósokkal és sportorvosi szakemberekkel közösen kerültek kifejlesztésre, melynek köszönhetően segítenek az agyi és idegrendszeri betegségek (stroke, SM, demencia) kezelésben. A Healthy Fitness termékcsalád kiváló minőségű anyagokból készül, elegáns és letisztult formavilágával ösztönöz mindenkit a mozgásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kültéri fitnesz és sporteszközök
Kültéri fitnesz és sporteszközök
Sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...