proidea.hu online termékinformációs katalógus

DMS Pro akkumulátoros csavarhúzó


2015. február 10.

Automatikus forgatónyomaték korlátozással

Akkumulátoros csavarhúzó automatikus forgatónyomaték korlátozással - magas szintű ismételhetőség minden becsavarásnál.

A Weidmüller kifejezetten elektromos berendezéseken lévő csavarok hálózattól független, precíz nyomaték-meghúzásához fejlesztette ki új akkumulátoros DMS Pro csavarhúzóját. Az akkumulátoros csavarhúzó fél kézzel is működtethető; eredményesen használható műhelyben, illetve kapcsolószekrényben történő szereléshez, továbbá kis- és sorozatgyártáshoz, valamint építkezéseken.

A jobbmenetben és balmenetben működtethető, 3,6 V névleges feszültségű akkumulátoros csavarhúzó két sebességfokozattal rendelkezik, 200 fordulat/perc (alacsony) vagy 600 fordulat/perc (magas) fokozattal.
 
 
A forgatónyomaték nagysága 21 fokozat (1-10 alacsony, 11-21 magas) segítségével pontosan megválasztható a 0,36 Nm-től (1-es fokozat) 2,83 Nm-ig (21-es fokozat) terjedő skálán, maximális kuplung-nyomatéka 3 Nm. A markolatba épített ablakskála segítségével egyszerűen leolvasható a nyomaték értéke.

A felhasználók könnyedén átalakíthatják a DMS PRo-t rúd alakúról pisztoly alakúra vagy igény esetén akkumulátorosról kézi vezérlésűre.

Ha a DMS Pro akkumulátoros csavarhúzóval kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
A Weidmüller név több mint 160 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a szakértelemmel és a megbízhatósággal a gépgyártás, folyamatirányítás, készülékgyártás, energetika és közlekedésipar területén. Több mint 80 országban innovatív megoldásaikkal és szolgáltatásaikkal támogatják ügyfeleiket és partnereiket.
Márkanevek: Weidmüller
További hírek a Kéziszerszámok termékkategóriában
További hírek a Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  Weidmüller  akkumulátoros  csavarhúzó  forgatónyomaték  DMS  Pro