DMS Pro akkumulátoros csavarhúzó

Automatikus forgatónyomaték korlátozással

Akkumulátoros csavarhúzó automatikus forgatónyomaték korlátozással - magas szintű ismételhetőség minden becsavarásnál.

A Weidmüller kifejezetten elektromos berendezéseken lévő csavarok hálózattól független, precíz nyomaték-meghúzásához fejlesztette ki új akkumulátoros DMS Pro csavarhúzóját. Az akkumulátoros csavarhúzó fél kézzel is működtethető; eredményesen használható műhelyben, illetve kapcsolószekrényben történő szereléshez, továbbá kis- és sorozatgyártáshoz, valamint építkezéseken.

A jobbmenetben és balmenetben működtethető, 3,6 V névleges feszültségű akkumulátoros csavarhúzó két sebességfokozattal rendelkezik, 200 fordulat/perc (alacsony) vagy 600 fordulat/perc (magas) fokozattal.
Galéria
Galéria
A forgatónyomaték nagysága 21 fokozat (1-10 alacsony, 11-21 magas) segítségével pontosan megválasztható a 0,36 Nm-től (1-es fokozat) 2,83 Nm-ig (21-es fokozat) terjedő skálán, maximális kuplung-nyomatéka 3 Nm. A markolatba épített ablakskála segítségével egyszerűen leolvasható a nyomaték értéke.

A felhasználók könnyedén átalakíthatják a DMS PRo-t rúd alakúról pisztoly alakúra vagy igény esetén akkumulátorosról kézi vezérlésűre.
Ha a DMS Pro akkumulátoros csavarhúzóval kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Kéziszerszámok
Kéziszerszámok
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...