proidea.hu online termékinformációs katalógus

Díjat kaptak a Stiebel Eltron villanybojlerei


2014. január 10.

Energiatakarékossági díjat nyert a PSH sorozat

Manapság a Stiebel Eltron elsősorban rendszertechnikai termékeiről ismert (hőszivattyú, szolár és szellőző berendezések, rendszerek), de a két németországi gyárában 1924 óta készülnek a villanybojlerek is.
2013 őszén az E-ON szervezésében egy nagyszabású objektív termék-összehasonlító kutatás zajlott, amelynek méréseit - a gyártóktól független - a TÜV Rheinland InterCert Kft. végezte.
A villanybojlerek kategóriájában a Stiebel Eltron PSH sorozata érte el a legjobb eredményeket és kapta meg a legjobb minősítést.
 

Ez a terméksorozat a legkedvezőbb áru villanybojler a német gyártó kínálatában így nem egy elérhetetlen luxustermékről van szó. Sok villanybojler tulajdonosnak érdemes elgondolkoznia azon, hogy aktuális készülékét egy PSH típusra cserélje, különösen, ha az már elmúlt 10 éves vagy megbízhatatlanul működik.
Annak ellenére, hogy a PSH a „belépő-kategória” a Stiebel fali vízmelegítő választékában, az igazolt energiatakarékosságon kívül kimagasló minőségű zománcozással rendelkezik, ami a hosszú élettartam egyik alapfeltétele. Természetesen a magnézium védőanód és a hőfok szabályozási lehetőség is az alapfelszereltség része.
A PSH 80 Si és 120 Si villanybojlerekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Stiebel Eltron Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
  PSH 80 Si villanybojler

PSH 120 Si villanybojler
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 1 250 6055
Fax: +36 1 368 8097
E-mail:
Web: www.stiebel-eltron.hu
Häfner Tibor
műszaki tanácsadó - hőszivattyúk +36 20 480 5467
Sengel Viktor
kereskedelmi képviselő +36 20 938 4417
   
A Stiebel Eltron 1924 óta fejleszti, gyártja a legmagasabb műszaki színvonalon a korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A családi vállalat, mára több ezer főt foglalkoztató, világszerte ismert céggé fejlődött. Szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer tükrözi.
A németországi vállalat a 70’-es években kezdett a megújuló energiaforrások felé fordulni.

A legfontosabb termékcsoportok:
Hőszivattyú
Napkollektor
Napelem
Hővisszanyerő szellőzés
Használati meleg víz termelők
Elektromos fűtés

A Magyarországon több mint 27 éve folyamatosan jelenlévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.
További hírek az Elektromos melegvíztárolók termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Stiebel  Eltron  villanybojler  PSH  sorozat  energiatakarékosság  melegvíztároló