Díjat kaptak a Stiebel Eltron villanybojlerei

Energiatakarékossági díjat nyert a PSH sorozat

Manapság a Stiebel Eltron elsősorban rendszertechnikai termékeiről ismert (hőszivattyú, szolár és szellőző berendezések, rendszerek), de a két németországi gyárában 1924 óta készülnek a villanybojlerek is.
2013 őszén az E-ON szervezésében egy nagyszabású objektív termék-összehasonlító kutatás zajlott, amelynek méréseit - a gyártóktól független - a TÜV Rheinland InterCert Kft. végezte.
A villanybojlerek kategóriájában a Stiebel Eltron PSH sorozata érte el a legjobb eredményeket és kapta meg a legjobb minősítést.

Ez a terméksorozat a legkedvezőbb áru villanybojler a német gyártó kínálatában így nem egy elérhetetlen luxustermékről van szó. Sok villanybojler tulajdonosnak érdemes elgondolkoznia azon, hogy aktuális készülékét egy PSH típusra cserélje, különösen, ha az már elmúlt 10 éves vagy megbízhatatlanul működik.
Annak ellenére, hogy a PSH a „belépő-kategória” a Stiebel fali vízmelegítő választékában, az igazolt energiatakarékosságon kívül kimagasló minőségű zománcozással rendelkezik, ami a hosszú élettartam egyik alapfeltétele. Természetesen a magnézium védőanód és a hőfok szabályozási lehetőség is az alapfelszereltség része.
A PSH 80 Si és 120 Si villanybojlerekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Stiebel Eltron Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Elektromos melegvíztárolók
Elektromos melegvíztárolók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...