A Dencon Delta munkaasztal álló magasságig motorosan állítható

A gyors pozícióváltás zajmentesen történik

A munkavállalók jó közérzetét megteremtő munkakörnyezet tudományosan alátámasztott és folyamatosan ellenőrzött minősítő rendszere, a WELL Certification előírja, hogy az irodákban a munkaasztalok legalább 30%-a elektronikusan állítható magasságú legyen.

Dolgozzon állva is, és veszítsen a testsúlyából! Az állítható magasságú asztalokkal olyan az iroda akár egy fitness munkahely, és könnyebben megelőzhetők a tartós ülőmunkából fakadó egészségügyi problémák, a rossz testtartás és a fáradékonyság. Ráadásul a koncentrációs készség is javul, ha gyakran változtatunk testhelyzetet.

A dán Dencon cég elektronikusan állítható magasságú asztalai szakítanak a korábban megszokott egysíkú irodai tájképpel, ahol egyforma magasságban sorakoznak egymás mellett az íróasztalok. A Delta asztalokkal éppoly változatos az iroda, mint ahogy használóik különböznek egymástól. A 65 cm intervallum magasságban állítható asztalok mellett lehet ülni és állni, és a két pozíciót néhány másodperc alatt váltogatni, mindössze egy gombnyomás segítségével.
Galéria
A Dencon ergonómiai ajánlása szerint egy óra alatt háromszor érdemes pozíciót váltani vagy mozogni, óránként pedig 15 percet álló helyzetben tölteni. Ebéd előtt mindenképpen javasolt álló pozícióba állítani az asztalt, hogy a munkába visszatérve is újabb 15 percet állva töltsünk és csak ezután engedjük le az asztalt 45 percre. A nap végét ismét álló magasságban fejezzük be! A Dencon felmérései szerint, ha valaki egy évig mindössze napi két órát állva dolgozik, akkor 20.000 kalóriát éget el, ami megfelel 6 teljes maratoni táv lefutásának, és ehhez persze ki sem kell mozdulnia az irodából.

Az intelligens asztaloknak köszönhetően előre beprogramozhatók az asztalok optimális magasságértékei és egy gombnyomásra máris a kívánt magasságba emelkednek vagy süllyednek. Az álló-ülő munkavégzéshez hozzá kell szoktatni magunkat, és túlzásba sem szabad esni, hiszen a túlzott álló munkavégzés sem egészséges hasonlóan a túlzott ülőmunkához. A wellness intelligens távirányítók figyelmeztetnek, ha ideje pozíciót váltani és az aznap elégetett kalóriáról is tájékoztatást nyújtanak. A mozgásra ösztönző Dencon asztalokkal nemcsak a fizikai kimerültség előzhető meg, hanem mentálisan is sokkal később fáradunk el.
Galéria
Az állítható magasságú Dencon asztalok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni az ED-Supply Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Dencon állítható magasságú asztal

A Dencon termékei dán tervezők munkái dániai gyártással. Ez garantálja a magas minőséget úgy ergonómiai, mint tartóssági szempontból. A Delta termékcsalád célja az irodai munka hatékonyságának növelése és a használó közérzetének javítása. Rugalmasan alakítható kompozíciókkal és álló magasságig állítható asztalokkal járul hozzá a közületi terek eredményességéhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...