proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Dencon Delta munkaasztal álló magasságig motorosan állítható


2018. május 09.

A gyors pozícióváltás zajmentesen történik

A munkavállalók jó közérzetét megteremtő munkakörnyezet tudományosan alátámasztott és folyamatosan ellenőrzött minősítő rendszere, a WELL Certification előírja, hogy az irodákban a munkaasztalok legalább 30%-a elektronikusan állítható magasságú legyen.

Dolgozzon állva is, és veszítsen a testsúlyából! Az állítható magasságú asztalokkal olyan az iroda akár egy fitness munkahely, és könnyebben megelőzhetők a tartós ülőmunkából fakadó egészségügyi problémák, a rossz testtartás és a fáradékonyság. Ráadásul a koncentrációs készség is javul, ha gyakran változtatunk testhelyzetet.

A dán Dencon cég elektronikusan állítható magasságú asztalai szakítanak a korábban megszokott egysíkú irodai tájképpel, ahol egyforma magasságban sorakoznak egymás mellett az íróasztalok. A Delta asztalokkal éppoly változatos az iroda, mint ahogy használóik különböznek egymástól. A 65 cm intervallum magasságban állítható asztalok mellett lehet ülni és állni, és a két pozíciót néhány másodperc alatt váltogatni, mindössze egy gombnyomás segítségével.
A Dencon ergonómiai ajánlása szerint egy óra alatt háromszor érdemes pozíciót váltani vagy mozogni, óránként pedig 15 percet álló helyzetben tölteni. Ebéd előtt mindenképpen javasolt álló pozícióba állítani az asztalt, hogy a munkába visszatérve is újabb 15 percet állva töltsünk és csak ezután engedjük le az asztalt 45 percre. A nap végét ismét álló magasságban fejezzük be! A Dencon felmérései szerint, ha valaki egy évig mindössze napi két órát állva dolgozik, akkor 20.000 kalóriát éget el, ami megfelel 6 teljes maratoni táv lefutásának, és ehhez persze ki sem kell mozdulnia az irodából.

Az intelligens asztaloknak köszönhetően előre beprogramozhatók az asztalok optimális magasságértékei és egy gombnyomásra máris a kívánt magasságba emelkednek vagy süllyednek. Az álló-ülő munkavégzéshez hozzá kell szoktatni magunkat, és túlzásba sem szabad esni, hiszen a túlzott álló munkavégzés sem egészséges hasonlóan a túlzott ülőmunkához. A wellness intelligens távirányítók figyelmeztetnek, ha ideje pozíciót váltani és az aznap elégetett kalóriáról is tájékoztatást nyújtanak. A mozgásra ösztönző Dencon asztalokkal nemcsak a fizikai kimerültség előzhető meg, hanem mentálisan is sokkal később fáradunk el.
Az állítható magasságú Dencon asztalok letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni az ED-Supply Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, valamint az Archiutti és a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Moll, Dencon, Barrisol, Metalco
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  ED-Supply  Dencon  Delta  munkaasztal  asztal  motorosan  állítható  motoros  elektronikus  irodabútor