DEHNclip® - Egyszerűen és szerszám nélkül szerelhető kapocs a földelővezető és betonvasalás összekötésére

A rugósacélból készült DEHNclip® alkalmazásával biztos csatlakoztatás valósul meg

Gyors, egyszerű, villámáramra bevizsgált - ez a DEHNclip®: egy új típusú kapocs a betonalap-földelővezetők és/vagy az üzemi célú potenciálkiegyenlítő vezetők összekötésére. A DEHN+SÖHNE lehetőséget nyújt a szakiparnak a DEHNclip® kapocs segítségével egyszerű és gyors kapcsolat kialakítására a betonacél és a földelővezető között a lehető legrövidebb idő alatt.
A Németországban hatályos DIN 18014 betonalap-földelések kialakítására vonatkozó szabvány előírása szerint 2 m-enként szükséges csatlakoztatni a földelővezetőt a betonvasaláshoz. AZ MSZ EN 62305 villámvédelmi szabvány szerint javasolt a 3-5 m-enkénti csatlakoztatás. Az egyszerű, erős, rugós csatlakozókapcsot alkalmazó DEHNclip használatával két vezetékanyag csatlakoztatása a lehető legrövidebb idő alatt válik lehetővé, ami szerelési idő megtakarítást jelent. A rugósacélból készült DEHNclip® alkalmazásával biztos csatlakoztatás valósul meg. Csavarok és csavaranyák nem vesznek el többé és a meghúzási nyomaték betartása nem okoz többé problémát. A DEHNclip® ezáltal szerelés szempontjából nehéz körülmények között is jól alkalmazható.

Ehhez jön még a kapcsok tömegének csökkentése és így a szerelőknek kisebb súlyokat kell a szerelés helyszínén mozgatni. A vasalt betonfelületek felső oldalán is jól alkalmazható, hiszen a DEHNclip® kapocs kis méreteinek következtében könnyen biztosítható a szükséges betontakarás. Az MSZ EN 62561-1 szabvány szerinti vizsgálati tanúsítvánnyal rendelkező DEHNclip® biztonságot nyújt a betonalapban minden földelő- és potenciálkiegyenlítő rendszernél.

A DEHNclip® 10 mm köracél vagy 30x3,5 mm méretű laposacél és 6/8/10/12 mm átmérőjű betonacél összekötésére alkalmazható.

A DEHN+SÖHNE villám- és túlfeszültség-védelmi katalógusokat a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a DEHN+SÖHNE GmbH.+Co. KG. magyarországi képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
DEHN villám- és túlfeszültség-védelem
8 termék

A DEHN villám- és túlfeszültség-védelem kínálaton belül a következő területekkel foglakozik: külső villámvédelem és földelés, biztonságos villámvédelmi megoldások szigetelt felfogó berendezésekkel. DEHNsupport villámvédelmi kockázatelemzés szoftver. Energiaellátási (Red/Line) és információtechnológiai (Yellow/Line) rendszerek villám- és túlfeszültség-védelme. Adatátviteli rendszerek túlfeszültség-védelmének állapotfelügyelete (LifeCheck). Napelemes rendszerek (tetőre vagy földre telepített) villám- és túlfeszültség-védelme. Speciális alkalmazások, mint például épületautomatizálás [KNX, M-bus, LON, stb.], robbanásveszélyes területek, stb. villám- és túlfeszültség-védelmi megoldásai.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...