proidea.hu online termékinformációs katalógus

DEHN túlfeszültség-védelem ACI technológiával


2019. április 25.

Az új DEHNguard ACI termékcsalád a jövőbeni követelményeknek is megfelel

Az új ACI (Advanced Circuit Interruption) technológia a legmagasabb szintű villamos készülék- és üzembiztonságot jelenti. Az integrált kapcsoló-szikraköz kombináció csökkenti a bonyolultságot és automatikusan kizárja a lehetséges szerelési és a méretezési hibákat. A készülék külső előtétbiztosító nélkül szerelhető és a bekötővezeték keresztmetszetére mindig elegendő a 6 mm². A DEHNguard ACI technológia megakadályozza a védőkészülék idő előtti öregedését, így várhatóan nincs szükség cserebetétre és megnő a rendelkezésre állás.
Az energiaszektorban zajló jelentős változások ellenére az új készülék a jövőbeni követelményeknek is megfelel.

A DEHNguard ACI termékcsalád 2019. márciustól már kapható.

Új DEHNguard ACI termékcsalád

A DEHN+SÖHNE villám- és túlfeszültség-védelmi katalógusokat a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a DEHN+SÖHNE Magyarországi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  DEHN+SÖHNE villám- és túlfeszültség-védelem

A DEHN+SÖHNE villám- és túlfeszültség-védelem kínálaton belül a következő területekkel foglakozik: külső villámvédelem és földelés, biztonságos villámvédelmi megoldások szigetelt felfogó berendezésekkel. DEHNsupport villámvédelmi kockázatelemzés szoftver. Energiaellátási (Red/Line) és információtechnológiai (Yellow/Line) rendszerek villám- és túlfeszültség-védelme. Adatátviteli rendszerek túlfeszültség-védelmének állapotfelügyelete (LifeCheck). Napelemes rendszerek (tetőre vagy földre telepített) villám- és túlfeszültség-védelme. Speciális alkalmazások, mint például épületautomatizálás [KNX, M-bus, LON, stb.], robbanásveszélyes területek, stb. villám- és túlfeszültség-védelmi megoldásai.

Cég
Székhely: H-1141 Budapest, Jeszenák János 20.
Telefon: +36 1 371 1091
Fax: +36 1 371 1092
E-mail:
Web: www.dehn.hu
dr. Kovács Károly
okl. villamosmérnök, cégképviselő +36 30 824 2476
   
   
   
A DEHN+SÖHNE Magyarországi Képviseletét 1991-ben, a külföldi cégek közül (a Siemens és az ABB után) harmadikként alapították, és fontos szerepe volt abban, hogy a magyar szakemberek jobban megismerjék a villámvédelem témakörét. Elsődleges feladatuknak tartják, hogy Partnereiket a korábbiakban is megszokott módon támogassák villám- és túlfeszültség-védelem műszaki feladatainak megoldásában. Teszik mindezt önállóan, valamint szakmai partnereikkel. A DEHN+SÖHNE évtizedes tapasztalatát felhasználva mind az elméletben, mind a gyakorlatban felmerülő problémákra igyekeznek magas szintű, szakmailag megalapozott megoldásokat nyújtani.
További hírek a Túlfeszültség-védelem, villámvédelem termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  dehn+söhne  túlfeszültség-védelem  villámvédelem  DEHNguard  ACI  Advanced  Circuit  Interruption